Google moet privacyschendende zoekresultaten verwijderen

Weer een belangrijke stap in de goede richting als het gaat om privacybescherming. Ook is het niet alleen de erkenning dat de zoekmachines zich aan de Europese in plaats van Amerikaanse wet dienen te houden. Bits benadrukt dat het de verantwoordelijkheid die zoekmachinies hebben vergroot.
Nog een gevolg is dat site- en servereigenaren in vroeger stadium en effectiever op hun verantwoordelijkheden gewezen kunnen worden. De uitspraak dat een Europese rechtbank een principieel 'recht om vergeten te worden' erkent is (logisch) niet alleen op zoekmachines van toepassing.
Maakt u zich geen zorgen. Voor Torrentwereld Blog heeft deze uitspraak nauwelijks invloed.


Het is wel mogelijk dat informatie vindbaar moet blijven als dit in het publieke belang is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als het gaat om personen met een belangrijke rol in het openbare leven, zoals politici.

Onze informatie waarschuwt het publiek tegen criminelen op internet vandaar dat dit wordt beschouwd als informatie die vindbaar moet blijven omdat het in het publieke belang is. Dit is bijvoorbeeld het geval als het gaat om personen met een belangrijke rol in het openbare leven, zoals politici, oplichters, kindermisbruikers, e.a.  

Jeroen Kraan. Nu.nl
Zoekmachines kunnen worden verplicht om zoekresultaten te verwijderen, als deze de privacy van Europese personen schenden.
Dat oordeelt het Europese Hof van Justitie dinsdag, in een zaak die een Spaanse man aanspande tegen Google.
Op Google was een krantenartikel uit 1998 te vinden, waaruit bleek dat de man destijds in de schulden zat. Volgens de man is deze informatie nu niet meer relevant en schaadt dit zijn reputatie.
Het Hof oordeelt dinsdag (pdf) dat de krantenpublicatie op zich rechtmatig is, maar dat Google toch kan worden gedwongen de informatie uit zijn zoekresultaten te schrappen. Volgens de rechtbank brengen zoekmachines informatie in kaart die normaal gesproken zeer lastig met elkaar in verband te brengen valt.
"Internetgebruikers kunnen aldus een min of meer gedetailleerd profiel opstellen van de personen waarop is gezocht", aldus het Hof. Dat kan in strijd zijn met het recht op eerbiediging van het privéleven en het recht op bescherming van persoonsgegevens.

Vergeten

Het is voor het eerst dat een Europese rechtbank een principieel 'recht om vergeten te worden' erkent. Het Hof stelt ook dat zelfs een aanvankelijk rechtmatige verwerking door zoekmachines na verloop van tijd niet meer rechtmatig kan zijn, als de informatie niet meer relevant is.
Het is wel mogelijk dat informatie vindbaar moet blijven als dit in het publieke belang is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als het gaat om personen met een belangrijke rol in het openbare leven, zoals politici.
De uitspraak is des te opvallender omdat het Hof niet meegaat met het advies van de advocaat-generaal, de belangrijkste adviseur van de rechtbank. Die stelde vorig jaar dat er geen recht om vergeten te worden bestaat onder Europees recht.
De zaak is ook belangrijk omdat het Hof oordeelt dat Google zich aan de Europese regels moet houden, omdat het bedrijf een vestiging in Spanje heeft. Google had gezegd dat informatie niet in het kader van de Spaanse activiteiten werd verwerkt, en dat het bedrijf daarom onder Amerikaanse regels zou vallen.

Invulling

Internetgebruikers die informatie van zoekmachines willen laten verwijderen, moeten in eerste instantie contact opnemen met de eigenaar van de zoekmachine zelf. Een nationale rechter heeft echter het recht om in te grijpen en de verwijdering van zoekresultaten af te dwingen, oordeelt het Hof.
Een woordvoerder van de rechtbank legt tegenover NU.nl uit dat het Hof slechts bepaalt over het principiële recht om vergeten te worden. De details hiervan zullen moeten worden ingevuld door nationale autoriteiten en rechtbanken.
In een reactie noemt woordvoerder Mark Jansen van Google de uitspraak "teleurstellend". "We zijn zeer verbaasd dat het zo dramatisch verschilt van de opinie van de advocaat-generaal van het Europese Hof van Justitie en de waarschuwingen en consequenties die hij geschetst heeft. We hebben nu enige tijd nodig om te analyseren wat de gevolgen van de uitspraak zijn."
Advocaat-generaal Niilo Jääskinen schreef in juni 2013 dat zoekresultaten niet konden worden verwijderd als de achterliggende webpagina wel rechtmatig was, omdat dan de vrijheid van meningsuiting van de uitgever van de webpagina zou worden aangetast. Dat komt neer op censuur, oordeelde Jääskinen.

Censuur

Ook de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) is niet te spreken over de uitspraak. Thomas Bruning, algemeen secretaris van de vereniging stelt dat media zelf verantwoordelijk zijn voor eventueel privacyschendende publicaties, niet Google. "Tegenwoordig hebben publicaties een grotere impact, daar moeten media al bij publicatie rekening mee houden", meent hij.
Bruning wijst dan bijvoorbeeld op het plaatsen van de volledige naam of andere herkenbare informatie. De algemeen secretaris van de NVJ meent dat censuur door de uitspraak in de hand wordt gewerkt. "Google heeft ook een journalistieke functie. Het is een bron voor journalisten en voor bijvoorbeeld werkgevers."
De NVJ overweegt nog om steun te verlenen aan een eventuele vervolgprocedure van Google om in bezwaar te komen tegen de uitspraak. Dat zou kunnen bij de Hoge Kamer van het Europees Hof.

Doorgeefluik

D66-Europarlementariër Sophie in 't Veld zegt tegenover NU.nl juist zeer blij te zijn met de uitspraak, die volgens haar toont "dat Google niet alleen maar een doorgeefluik is". "Hiermee komt Europa weer in de leiding als het gaat om privacybescherming."
Ze zegt ook blij te zijn met de erkenning dat de zoekmachine zich aan de Europese in plaats van Amerikaanse wet moet houden. "Als je je richt op Europese burgers, dan heb je je aan de Europese regels te houden."
Ook burgerrechtenbeweging Bits of Freedom is enthousiast. "Dit is een goede zaak omdat het de verantwoordelijkheid van zoekmachines vergroot", aldus Floris Kreiken van de organisatie.
Wel zegt hij dat bij elk individueel geval zorgvuldig moet worden afgewogen of informatie verwijderd kan worden uit zoekresultaten. "Je moet kijken in hoeverre informatie nog relevant is. Mensen hebben ook recht op een nieuwe kans."

NU.nl/Jeroen Kraan
Gepubliceerd: 13 mei 2014 10:40
Laatst gewijzigd: 13 mei 2014 14:32

Lees ook Artikel Wederom OPLICHTING - Mulders Advocaten e.a.  over Google "censuur" en de andere artikelen waar zogenaamd censuur op toegepast werd in opdracht van de groep internetcriminelen onder aanvoering van Michael Wassink en Sandra Reimer (eigenaren van torrentsites Extremetorrents.org en Bewildandout.org) en Mulders Advocaten:

Blog Torrentwereld

Extreme: Profiel van een Crimineel

Internet-Oplichters, Cybercriminaliteit en meer van dattum - Oppassen geblazen!

Ook door bekende personen uit de trackerwereld gestalkt....

Valsheid in Geschriften en Identiteit-diefstal door Sandra Reimer en Michael Wassink

Extremetorrents.org Bewildandout.org WAARSCHUWING Michael Wassink, Sandra Reimer, Tony Beumer, Melissa Helmig-Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk e.v.a. e.a. - Humor van de bovenste plank

Wijkagenten Helmond en Ulft - Voor inlichtingen/klachten

Maffiaworld.org

Maffiaworld.org: Wederom oplichting door Sandra Reimer & Michael Wassink

Extremetorrents.org

Extremetorrents.org Bewildandout.org WAARSCHUWING Michael Wassink, Sandra Reimer, Tony Beumer, Melissa Helmig-Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk e.v.a. e.a.

Wijkagenten Helmond en Ulft

42 opmerkingen:

  1. Corrupte ambtenaren, corrupte advocaten, corrupte politie, corrupte medewerkers bij Ziggo, corrupte medewerkers bij Google of Blogger. Het komt in alle lagen van de bevolking voor.
    Wiki zegt erover Corruptie is het politieke, sociale of economische verschijnsel waarbij iemand in een machtspositie ongeoorloofde gunsten verleent in ruil voor wederdiensten ...
    Wie niet downloadt gooit de eerste steen ...
    Over ambtenaren, advocaten, politie, leden van de nationale recherche, multinationals, bewakers van de belangrijkste gebouwen, instellingen en andere personages met hoge en/of verantwoordelijke posities die actief meewerken aan torrentsites en/of in releaseteams en/of genoemde sites en/of teams van informatie voorzien, alles ongeoorloofd volgens de wet, dat is publiek geheim.
    Nog wel ... aandachtshoeren uitgezonderd ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met hoeveel maatstaven meten ze eigenlijk bij Google ?
    Google is principieel tegen censuur zeggen woordvoerders van Google tegen de Media. Toch staan hier nu 12 onderwerpen met belangrijke informatie over internetcriminaliteiten en internetcriminelen waarop censuur is toegepast.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Overal op Chilling Effects zie je de meest uitgebreide omschrijvingen waarom een bepaald iets werd verwijderd. Bij deze onderwerpen zie je alleen de naam
    Mulders Advocaten. De zogenaamd gecensureerde onderwerpen gaan stuk voor stuk over Michael Wassink alias Extreme van de tracker Extreme Torrents. Een internet-crimineel. Slechte reclame voor Mulders.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mulders Advocaten kan het adres van Michael Wassink en Sandra Reimer uit Groningen wel van Marnix krijgen om de geleden schade te vergoeden denk ik toch :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Chilling Effects is een van de vele databases op internet. Gegevens van klachten (cease and desist) kunnen door iedereen opgeslagen worden op Chilling Effects. Chilling Effects is opgestart als een studentenproject. Het kreeg bekendheid toen Google er gebruik van ging maken. Jammer genoeg maakt Google hier (in dit geval) in mijn ogen misbruik van. Ze vermelden deze cease and desist niet op Chilling Effects om nader te laten onderzoeken maar omdat plaatsing ervan indruk maakt op internetgebruikers; imponeert of intimideert, net hoe je het wilt noemen.
    Het eigenlijke doel van Chilling Effects zijn ze hiermee voorbij gestreeft. Het doel is studenten aan bruikbare cases voor hun studie te helpen. Dan staat niet alleen uitgebreid beschreven waarom een cease en desist op Chilling Effects is gedeponeerd maar ook door wie en in opdracht van wie.
    De uiterst beknopte toelichting bij deze cease en desist 'van Mulders Advocaten aan Google' en 'post unavailable' toont zonder twijfel aan dat dit fake is en dat dit er alleen is neergezet om te imponeren en te intimideren. Dit is overigens niet zomaar een overhaaste conclusie door mij, dit wordt al een jaar of 10 zo ervaren op het net.
    Het is altijd jammer dat goede initiatieven op internet geen lang leven gegunt is omdat er altijd van die losers zijn die er misbruik van maken, of het namaken, of het op andere wijze verpesten voor anderen als blijkt dat iets goed is..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Idd ;) Vaak zijn dat van die initiatieven die ze zelf wel hadden willen ontwikkelen en willen hebben ;)
      Maar er bestaan ook nederlandse platforms die hetzelfde doel nastreven als Chilling Effects. Omdat ze alleen voor .nl censureren zou je kunnen verwachten dat ze dat dan ook op een daarvoor bestemd nederlands platform publiceren. Dit is een beetje overdone zo lol:
      Google censureert op nederlandstalige zoekmachine-resultaten en blogs.
      Dit wordt gemeld op Chilling Effects, een usa studentenprojekt. Om deze reden wordt hier verder niet naar om gekeken. Weinig us studenten stellen belang in die maffe hollanders die te dom zijn om .nl door .com te vervangen ;)

      Verwijderen
    2. ..... en zo blijft oplichting en intimidatie staan tot sint juttemis en heeft mulders advocaten levenslang gratis reclame onder aan iedere pagina zoekresultaten over internetcriminelen Michael Wassink, Damian Buikema, Sandra Reimer en wie nog ??
      Dat hebben ze goed geregeld whahhhahahaaa

      Verwijderen
    3. Ach we leven in een vrij land, hebben ons recht op vrije meningsuiting, hebben allen recht op privacy en hebben veel meer andere rechten en het zijn altijd dezelfde die vinden dat hèn onrecht aangedaan wordt en die huilen als kleine baby's omdat ze hun zin niet krijgen, het ze zelf niet lukt waar een ander wel in slaagt of omdat anderen niet doen wat ze van hen verlangen :)
      In plaats dat ze aan zichzelf werken en zichzelf verbeteren richten ze zich vol wrok tegen alles en iedereen die het beter heeft.
      Ze noemen dat aandachtshoeren of mediahoeren in de Van Dale haha

      Verwijderen
    4. Jankers die voor niets deugen dus ;)
      Gluren bij de concurenten, knippen en plakken en dat voorzien van de bekende aangeboren domheid en ze runnen een fòrum. woow ;)

      Verwijderen
  6. Whahhahhhaha tsja ik las ook zoiets hahhaha. Beumer heeft een tooltje gedownload dat op Anonymox.net te krijgen is. Gratis natuurlijk lol. Hij denkt dat hij daar anoniem mee kan surfen en kan gluren bij de buren ;)
    Anonymox gebruikt het meest Leaseweb servers maar dat weet de n00b natuurlijk niet whahahhahhaa 95.211.174.70, 95.211.174.113
    Wie ze allemaal wil kan contact Torrentwereld zelf wel vinden ;)
    Duidelijk Leaseweb hahhhahaaaa en soms een tikkie Torrig hahahhaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat snapt die sukkel toch neit ;P

      Verwijderen
    2. 31.151.2.201 Beumer Ulft (één van de ip), eigenaar smaad- laster en div illegale trackers
      86.85.45.144 Wassink Groningen aka Extreme, eigenaar illegale trackers Extremetorrents.org, Bewildandout.org, en een stuk of 10 Kinderlokkerssites met de naam Damian Buikema er in verwerkt

      Verwijderen
    3. May 16, 2014 at 12:32 AM
      Ziek in zn bovenkamer zul je bedoelen en die allemans h**r van een dochter van die tukkertokkies helemaal. Vies mens.

      Verwijderen
    4. Het Tor Netwerk en Anonymox.net gebruiken wel eens dezelfde servers van Leaseweb en ook van andere hosts. Anonymox is een derde rangs kloon van TOR, niet een erg goede. TOR gebruikt meerdere noodes en Anonymox één. Anonymox is niet erg anoniem maar dat hadden ze hier al gezien. Voor n00bs is Anonymox goed genoeg, die zien het verschil toch niet ;)

      Verwijderen
  7. Foutje...
    Deze site gebruikt cookies om services te leveren. Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie Ik snap het
    Dit mag zo niet.
    De balk verbergt een deel van het werkmenu waardoor gebruikers van de site wel worden gedwongen in te stemmen en dat mag niet. Gebruikers moeten vrijheid van keuze hebben hierin.



    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het is zo verfrissend en zo vernieuwend om te zien hoe jullie hiermee omgaan. De media mag er een voorbeeld aan nemen! Ga zo door :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Doen ze ook of al of net wat je wilt hè ;) Cruciale vraagstuk is meer wie de massa er liever bij lapt lol Bigbrother maatschappij Google of typisch hollandse zeiknichten die nog geen lucifer omhoog kunnen krijgen genaamd Michael Wassink, Tony Beumer, Loek Vestjens eindelijk bevestigt "lid..je" ..... het wordt weer een uitermate interessant seizoen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Welkom Loekie, op de lijst.
    Kinderen het huis uit en dan worden ze losser lol
    Dames, Loek zoekt een date, zijn twee meiden zijn nu het huis uit en hij heeft zijn handen niet vol genoeg aan zijn beheerderstaak op extremetorrents.org.
    Die tracker loopt toch op z'n einde dus Loek zoekt een andere slet eh hobby ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Kerkrade eh? ;) Denk ut nie lol.
    En die meiden neu doe maar niet, op die trackers en mee dat misbruik, liever niet nee

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hhahaaaaha oke ja die Loek Vestjens, nu weet ik het
    en jij hebt zelf twee dochters die al het huis uit zijn
    mooie meiden
    heb je die ook laten misbruiken loek?
    mochten jouw vrienden die meiskes ook uitkleden
    gebruiken waar ze wouden
    zoals op heijderbosch loek ?
    als je eigen kids het huis uit zijn voel je je veilig Loek
    denk je niet dat een, al is het er maar eén van al die kids die zich willen wreken op jouw, daarin slagen,

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Lieve mensen van Torrentwereld @ WWW
    R E S P E C T
    13 juni is dit jaar alweer de 15de D-Day voor WWW Freedomfighters.
    Wij willen deze feestelijke dag weer heel graag met onze vrienden vieren.
    Ons programma voor het weekende is echter uitgelekt ;)
    Vallen de beroemde sprekers èn deze rappers mee of tegen ;)
    Voor onze gasten een vraag en voor ons een weten ;)
    Wij verheugen ons i.i.g. op dit grandioze festijn Torrentwereld-team en wij willen niets liever dan dat jullie dit jaar ook weer van de partij zijn.
    Partners in the battle! Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh jammie, love this ;)
    Michael Wassink/Tony Beumer en oh jeah ik kan echt niet wachten om de andere namen van die andere misbruikers. losers, internethoeren, heerlijk zovvel namen er voor " dat " zijn ;) Sandra Reimer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Marissa Helmig/Beumer...
    And so on, and so on...
    Sandra Reimer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Marissa Helmig/Beumer... en anderen van deze club wachten er hunkerend op dat wij meer namen gaan noemen.....
    en daar is zo véél animo voor... zo jammie +'

    BeantwoordenVerwijderen
  15. LOL
    Het zijn altijd de verliezers die erover klagen ;)
    Natuurlijk zijn wij aanwezig en wij brengen onze eigen (erg interessante) sprekers mee ;)
    Toevallig valt de datum samen met een ander "event" maar daar hoeven wij niet aanwezig te zijn en het is niet erg interessant. De planning is wat ons betreft dus al net zo perfect...... xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Haha jullie sprekers zijn niet alleen interessant maar ook nog hot als ik mij goed kan heugen ...;) Respect 15 jaar is zeker een mijlpaal te noemen maar als insider mag ik ook feliciteren met het 35 jarig jubileum..
    In 35 jaar is er niemand geweest die dit heeft kunnen evenaren. Onze dank voor jouw persoonlijke bijdrage aan anonymox, mega, bof, e.v.a.
    Het is niet relevant hoe hard je kunt blaten over anderen
    Het is niet belangrijk hoe je denkt over een ander
    Het enige dat telt is hoe je zelf bent
    4alwaysY MA XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Reacties
    1. Lachen als een db-drag losers-team dadelik volop in de publiciteit komt niet omdat ze zo goed zijn maar omdat ze tieners bedreigen met verkrachting en kindjes bedreigen met moord op hun mammie

      Verwijderen
  18. KOM MAAR MICHAEAL WASSINK.
    JIJ BEWEERT NAAR JOUW ADVOCAAT TOE DAT DE MENSEN DIE JOU ZOGENAAMD STALKEN OOK NOG ANONIEM ZIJN.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wij wachten wel tot DD met onze onthullingen. Wat een onzin is het als ze dan zeggen dat je haatdragend bent of een ander probleem hebt wat ze jou maar al te graag inwrijven ...
    en dan blijkt


    Was dit boeiend genoeg?


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Àch ja...waarom wachten als ze het zelf zo laag zoeken

      Verwijderen
    2. Jammer hoor. Ik ken wel een paar mensen daar. Ik was er ik denk ook 30, 35, misshien zelfs wel 35 jaar

      Verwijderen
  20. Google mag geen gegevens verstrekken omdat de hele aanklacht (als die bestaat) is gebaseerd op leugens van Michael Wassink. Een advocaat die bewust aan deze leugens meewerkt maakt het nog interessanter voor de media.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Btw Brein zal wel blij zijn met deze bekentenis van Michael Wassink uit Groningen dat hij de trackereigenaar is waarover ze hier spreken...
    Ik heb vakantie maar als ik terug ben gaan we 'de aanklacht' uitgebreid onder de loep nemen, Die bulkt namelijk van de fouten haha. Veel plezier a.s. vrijdag!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Slechtste site aller tijde is niet voor niets.....
    MrBass administrator is net zo niet voor niets....
    losers zoeken elkaar altijd op
    Bloemen op je graf
    linedancer nogzoonhuichelaar
    milsbeek jawiegeiltdarnounietop
    wwhahahhhahahhhahhaahaaa
    het zijn er maar n paar die hier staan
    maar n paar die iedereen kent
    losers, verraders, het tuig wat zogenaamd het voorbeeld moet geven
    waarop de rest van de trackerwereld welhaast stikt van het lachen
    De meer onderwezen rest bedoelen we dan denk ik haha
    Bloemen op ons graf wil iedereen
    maar de bloemen van een verrader wil hoogstens de enkeling misschien die zelf geen vrienden heeft..

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Gatver jah de loser Mr Bass
    Ik sta er werkelijk versteld van hoe iemand dan weer achter een en en net zo snel weer achter een ander aan kan huppelen als een dom blondje, Onvoorstelbaar.
    Vanzelfsprekend smullen wij van de uitlatingen van die Mr Bass naar zijn superieuren toe als hij op een rang op een tracker uit is, Nooit geweten dat een mens zo kan slijmen maar goed haha
    Om een rank op een tracker hebben ze al veel over, voor een zo genaamde eigen tracker moeten ze daar nog veel meer tegen over zetten.
    Wat raar dan dat ze de eigen kinderen niet gebruiken maar kinderen van anderen.
    Dan heet het misbruik haha.
    En MrBasss is niet zo geliefd

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op de weg van korfbal terug naar huis pakken wij jou en verkrachten wij jou .... dat zijn de woorden geweest van volwassen mannen naar een meisje van 14.

      Het gesprek hierover is zelfs door een van de daders zelf vrij gegeven.
      Polarbear alias Ruud Kleijsen.
      de andere gesprekspartners:
      Michael Wassink alias Extreme
      Richard alias Richris
      Compuscate alias Yannick

      Ik was tot op heden vertaler, partimer, maar een dergelijke uitnodiging kun je niet afslaan lol. Ik haat ook losers en ik ben heel leer gierig.

      Verwijderen
  24. Eenmaal een loser altijd een loser :)
    Nee wij laten ons niet intimideren :)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ach ja
    Zogenaamd beoordeelt Google.nl de TOKO wat niet zo is lol
    Google Inc. is daarvoor verantwoordelijk en Google.inc snapt er zelf de ballen niet van volgens mij.
    Maak mij geen boeman als ik mij daar niet druk om kan maken :)
    Wij zijn ook voor vrijheid van meningsuiting :)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik kots zowiezo van dat hele hypocriete gedoe en dan met name door Google. wat een K O T S onderneming is dat zeg zoals ze piklikken bij kindermisbruikers, ongelooflijk

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Whahqahhhhahaha dat wereldje zit altijd al een beetje heel erg raar in elkaar zoals bekend ;) http://place-of-interest.info/showthread.php?tid=4&pid=28#pid28 ...... 5% van de slachtoffers die wel aangifte doet.
    5% jaja en het is nu juni 2014
    Waar stalker Tony Beumer uit Ulft het hiet over heeft is de door hem zo genoemde Hotsspots Groep die officieel afgemeld is anno mei 2009. Daarna is de naam overgenomen door bekende misbruikers in de trackerscene.
    Dat soort roddels waren toen al favoriet en zullen dat altijd blijven
    omdat je er altijd aan kunt zien wie de echte losers zijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hey, nice blog with good info. I really like coming back here often. There?s only one thing that annoys me and that is the misfunctioning of comment posting. I usually get to 500 error page, and have to do the post twice. The harder I work the luckier I get. Samuel Goldwyn 1882 1974 Poor Credit Home Loan and Oxford Distance Learning
    May I reference some of this on my site if I post a link back to this site?
    obst und gemüsereiniger

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Strange, your page shows up with a yellow hue to it, what color is the main color on your site?
    Lets start absorbing that now.
    negative ion generator reviews consumer reports
    air purifier made in germany
    meat purifier

    BeantwoordenVerwijderen