Extremetorrents.org Bewildandout.org WAARSCHUWING Michael Wassink, Sandra Reimer, Tony Beumer, Melissa Helmig-Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk e.v.a. e.a.

Humor van de bovenste plank 
Extreme (Michael Wassink) vraagt donaties voor Hots ReleaseS, een tracker destijds in beheer van zijn grootste concurrent Polarbear en door Extreme gehacket. Tevens promoot Extreme (Michael Wassink) Tracker Oprichters Forum TOF, een forum destijds in bezit zijnde van Polarbear en Topspinner, twee zéér bekende trackereigenaren waar Extreme (Michael Wassink) extreem graag bij wilde horen, toen en nu nog zoals we zien. 
Waar het hart van overloopt ;)
Destijds zijn de eerste vervalsingen door Michael Wassink gespotted en beste mensen dat is inmiddels meer als vijf jaren geleden. Maakt u kennis met een nog te weinig bekende aandoening: de ziekelijke obsessie van een paranoïde stalker. Een studie waard ;)

Klikken op de afbeelding voor het orginele formaat














Extremetorrents.org is zoals we weten een illegale torrentsite in eigendom en beheer van Extreme a.k.a. Michael Wassink uit Groningen en diens vriendin Sandra Reimer ook in Groningen woonachtig. Naast Extremetorrents.org is Bewildandout.org de andere illegale torrentsite van dit koppel. 

Geld hiervoor hebben ze niet zou men dat denken. Zij vegeteren op alimentatie, uitkeringen, sunsidies en aalmoezen. De illegale trackerwereld is toch al geen vetpot, servers en seedbakken kosten handen vol geld en het vereist een goed en correct beheer wil je daar iets van terug verdienen. Het geschooi op de trackers van Michael Wassink en Sandra Reimer is dus ook een van de best bekende minpunten van deze tracker waardoor velen er met een grote bocht omheen lopen.Michael Wassink moet seedbakken voor zijn uploaders betalen om überhaupt aan uploaders te kunnen komen. Daarvoor wordt deze week weer een aktie gehouden. Michael Wassink en Sandra Reimer houden er diverse servers en seedbakken op na die allen betaald moeten worden.

Het is niet te begrijpen dat het mogelijk is maar het is inmiddels wel een vaststaand gegeven gebleken dat de Staat der Nederlanden en dus de belastingbetalers meebetalen aan illegale torrentsites, en fors ook ;)

Maar dat is nog niet alles. De Staat der Nederlanden en dus de belastingbetalers en niet te vergeten de leden en donateurs van Extremetorrents.org en Bewildandout.org betalen ook mee aan diverse andere sites óók in bezit en beheer van Michael Wassink en diens vriendin Sandra Reimer. 
Torrentsites zijn zoals iedereen weet illegaal. Eigenaren, beheerders en andere betrokkenen van torrentsites zijn bewust schuldig aan diverse misdrijven waarover alles op het net te vinden is. Waar zij in meer of minder mate of in het geheel niet bewust schuldig aan zijn zijn de andere activiteiten van het criminele koppel Michael Wassink en Sandra Reimer op en buiten het net:
Smaad, laster, misbruik, bedreiging, intimidatie, aanzetten tot criminele activiteiten, chantage, bedrog, oplichting, vervalsing, identiteitenmisbruik, opzettelijke misleiding, opruiing, terreur en ga zo maar door. Michael Wassink en Sandra Reimer kijken daarbij niet naar leeftijden, rangen of standen. Kinderen worden net zo bedreigd als volwassenen in gradaties van bedreiging met misbruik en verkrachting tot brandstichting tot vooraf aangekondigde moordaanslagen.

Michael Wassink en Sandra Reimer maken hiervoor gebruik van contacten zowel uit de trackerwereld als daarbuiten. Enkele bekende voorbeelden uit de trackerwereld zijn Polarbear, Drone, Torrentlady, Eagle, Loekie, Knoppien, MrBass, Fastspeed, Richris, Killerbee, PCman om er een paar te noemen. 

De contacten van buiten de trackerwereld kunnen we niet echt contacten noemen. Michael Wassink en Sandra Reimer 'vinden' deze contacten via google, facebook, hyves e.d. , verzinnen een connectie en door bedreiging en intimidatie dwingen ze deze contacten om mee te werken aan hun criminele activiteiten. Voorbeelden hiervan: blog gemaakt door Michael Wassink en Sandra Reimer, blog gemaakt door Drone a.k.a. Tony Beumer uit Ulft met medewerking van zijn dochter Melissa Helmig-Beumer uit Terborg, blog gemaakt door TorrentLady a.k.a. Marina van den Berkmortel-IJsendijk uit Helmond. 

Voor de op dit moment passerende lastercampagne zijn er al diverse eerdere lastercampagnes opgezet door deze groepering bekend: Moviefacts, Henkjan de Krijger, eigenaar van Punt.nl, Mijndomein.nl, Metaregistrar.nl, diverse torrentsites, diverse zogenaamde misbruikers uit de trackerwereld, bedrijven die niet mee willen werken aan de criminele activiteiten van Michael Wassink, Sandra Reimer of anderen uit die groepering zoals Jifox, diverse andere webdesigners, webhosters, leveranciers van seedboxen, scripters, release-teams, vertalers en ga zo maar door tot staffleden die niet willen gehoorzamen aan toe.

De animo om over deze beruchte groepering  is zo groot dat wij hier geen overzicht in kunnen en willen geven. Dit zien wij ook niet als onze taak. Medewerkers aan deze groepering zijn immers zelf verantwoordelijk en er is een overvloed aan informatie over deze groepering en de belangrijkste c.q. meest spraakmakende deelnemers van deze groepering beschikbaar op het net. Meer als vijf jaren bekende smaad, laster en ga zo maar door door één en dezelfde groep èn in een illegaal circuit op het net geeft natuurlijk voor jaren gespreksstof waar GTST jaloers op zou zijn. 

Wie of welke trackers of welke groeperingen hun woord willen doen over de groepering Michael Wassink, Sandra Reimer en hun medewerkers is niet onze verantwoordingen èn wij geven daar geen informatie over zouden we over dergelijke gegevens beschikken. 

Ons enige motief is dat wij van mening zijn dat men op de hoogte moet zijn waarvoor men betaald. Een lidmaatschap van een illegale torrentsite is niet te vergelijken met een lidmaatschap van een criminele internet organisatie.
Daarnaast zijn wij van mening dat een op deze wijze crimineel opererende groepering niet in de erkende trackerwereld thuis hoort en dat wij noch iemand anders op welke wijze dan ook rekening moeten houden of verantwoording moeten af leggen tegenover criminelen die op deze wijze een tracker en andere sites 'runnen'. 

Wij kunnen geen waardering opbrengen voor dergelijke trackers en sites en wij weten dat onze lezers dat net zo voelen. Wij werken hier niet aan mee en vanzelfsprekend verlenen wij waar dat gevraagd wordt onze medewerking. De stap van kinderbedreiger- en misbruiker naar pedofiele kenmerken is te klein om daar werkeloos op toe te zien èn een tracker of site van jaar tot jaar met de grootste moeite erdoor te slepen door te bedreigen, intimideren en te chanteren gaat te ver. 

Wanneer staffleden of andere contacten het niet zien zitten met je samen te werken of überhaupt contact met je te houden moet je eens in de spiegel kijken en jezelf af vragen waar jij mee bezig bent.  Zet voor jezelf op een rijtje waar jij de fout in bent gegaan en waar anderen dat van je zeggen. Voor jezelf zeg ik: niet voor je publiek dat je voor jezelf en jouw zaak wilt winnen maar voor jezelf. Heb eens de moed om eerlijk te zijn tegenover jezelf. Niemand die het ziet of het tegen je zal gebruiken. Als je zover bent dat je dat kunt, denk dan eens na en kijk of je de moed hebt een stap verder te gaan. Kun je je fouten erkennen en heb je de moed deze te corrigeren. Dan pas kun je zeggen ik ben een mens en ik kan mijzelf onbeschaamd in de ogen kijken. 
Dit is een citaat van een site van een life-coach, iets meer bekend en iets meer respekt en euro's verdienende als Rudolf Maduro, personal life-coach èn vriend èn collega-oplichter van Extreme a.k.a. Michael Wassink ;)

Beste mensen, google in godsnaam en gebruik je ogen voordat je je ergens mee inlaat, vooral in de trackerwereld. Laat je niet intimideren, waar de officiële instanties je niet kunnen (willen) helpen zijn andere oplossingen. Laat je niet misleiden. Het net mag dan anoniem lijken maar is dat helemaal niet en kom je desondanks toch in de problemen dan zijn er genoeg die je willen helpen, kostenloos en zonder er zelf beter van te willen worden. Informeer zelf en sluit je niet aan bij de criminele organisaties die hier genoemd worden. Voor je het weet wordt je opgeslokt door hun ellende.

Topic is VOL

202 opmerkingen:

  1. Juist ja. De parasieten van het net. Daarom is de naam ook zo perfect gekozen: Internet-parasieten.info. Helaas klopt de informatie die Tony Beumer en Melissa Helmig-Beumer op hun site geven van geen kanten (weten anderen meer waarheidsgetrouwe personen weer te melden die blijkbaar toch net dat cruciale beetje meer en beter bekend waren met een voormalig team dat al 4 jaar niet meer bestaat).
    De recensies van de sporadische bezoekers die internet-parasieten.info krijgt luiden als volgt (gewoon leuke informatie)
    - Door wat ze schrijven, in het bijzonder de namen die ze noemen en privé-omstandigheden van bepaalde personen weet je al bij voorbaat dat het gelogen is.
    - Ze lopen continue achter de feiten aan. Mails die zij als belangrijke informatie melden staan al jaren op internet, met uitleg, bijbehorende correspondentie enz.
    - Ik moet lachen om hun "bewijzen". Bewerkte gesprekken en afbeeldingen uit de oude doos.
    - Heb je de eerste regels gelezen dan weet je al genoeg. Het zijn precies kleine kinderen die een spelwillen winnen.
    - Mensen laten hun in de steek omdat ze niet eerlijk zijn en door bedreigine en intimidatie proberen ze het contact te herstellen. Zij proberen hun 'slachtoffers' dermate te intimideren en angst aan te jagen zodat zij contact met ze opnemen en dat moet een mogelijkheid scheppen om het contact te herstellen, zo zien zij het. Negeren natuurlijk.
    - Niets dan afgunst. Zij zijn de losers en zo proberen ze zich op te dringen aan trackers, sites, omdernemingen en personen die wel iets bereiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed gezien en het zijn inderdaad altijd dezelfde personages met wat afvallers en een bepaald soort nieuwelingen die er altijd weer in blijven trappen. Ik zeg altijd de mens wordt dom geboren en leert zelf zijn verstand te gebruiken maar net als met volwassenheid komt het verstand bij sommigen ook nooit XD
      Of ze de capaciteiten dan niet hebben om slimmer te worden of de wil ze ontbreekt / ze er te lui voor zijn is een andere discussie XD
      Die keuzes maken ze zelf en voor ons is het idd zo herkenbaar in welk hokje ze zichzelf dan plaatsen XD
      Lachen XD

      Verwijderen
  2. http://internet-parasieten.info/showthread.php?tid=6&pid=84#pid84

    27-08-2013, 14:07:15
    Bericht: #15
    anoniempje
    Junior Member
    **
    Berichten: 6
    Lid sinds: Aug 2013
    Reputatie: 0
    RE: degelijk een geval van alzheimer
    Lig hier dubbel, xxxxx graaft echt haar eigen graf

    Beste Extreme a.k.a. Michael Wassink,
    Hoe bevalt het om junior member te zijn ònder de eigenaar van deze smaad- en lastersite Tony Beumer hahaha Oh Je dacht dat je anoniem was, mooi niet whahaha
    Over lachen gesproken. Het is Tony Beumer dus wéér gelukt. Net als 5 jaar geleden heeft hij Michael Wassink precies daar waar hij hem hebben wil. En die arme Michael Wassink doet zo graag de vuile klusjes en smaad- en lasterblogs maken dat het hem niet eens opgevallen is dat Tony Beumer niets meer doet ;)
    Dat hoeft ook niet want Michael Wassink heeft zich opgeworpen als de grote zondebok. Tony Beumer kan er stilletjes tussenuit knijpen, Wassink merkt het toch niet, pas als hij de pissang is whahhahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is Extreme ;) Laat zich altijd overal voor gebruiken ;) Dom gebleven en goedgelovig, daar hoef je alleen maar zijn nieuwste blog voor te lezen ;) Van het begin tot het einde is het niets anders dan in de verdediging gaan van de persoon Michael Wassink aka Extreme zelf aangevuld met nablaten van (niet lachen) "zogenaamde" informatie die Michael Wassink heeft van Tony Beumer.
      De conclusie die we hieruit kunnen trekken is dat zowel Michael Wassink als Tony Beumer als Marina van den Berkmortel-IJsendijk absoluut niets weten over hun zogenaamde slachtoffers. Sterker nog, ze weten absoluut niet met wie ze gesproken hebben of gemaild. Het enige wat ze aantonen is dat ze nablaten inderdaad.

      Verwijderen
    2. en een enorm gemis aan kennis niet te vergeten ;)

      Verwijderen
    3. Juist. En wat kun je daaruit concluderen? Ze kennen niemand die ze wil vertellen wie hun zogenaamde slachtoffer(s) zijn. Zouden ze wèl contacten hebben die hun slachtoffer(s) kennen dan stond er niet van die onzin op hun sites ;).

      Michael Wassink
      Marian van den Berkmortel-IJsendijk
      Tony Beumer het zijn altijd dezelfden waar je problemen van weet te verwachten.
      Het mooist van al is dat je kunt zien dat dit ingecalculeerd is en dat ze dat zelf niet door hebben ;).

      Verwijderen
    4. Juist. En wat kun je daaruit concluderen? Ze kennen niemand die ze wil vertellen wie hun zogenaamde slachtoffer(s) zijn. Zouden ze wèl contacten hebben die hun slachtoffer(s) kennen dan stond er niet van die onzin op hun sites ;).

      Michael Wassink
      Marian van den Berkmortel-IJsendijk
      Tony Beumer het zijn altijd dezelfden waar je problemen van weet te verwachten.
      Het mooist van al is dat je kunt zien dat dit ingecalculeerd is en dat ze dat zelf niet door hebben ;).

      Verwijderen
    5. Moi wah en wij gaan ze niet wijzer maken ;)

      Verwijderen
    6. MARINA van den Berkmortel-IJsendijk whahahaha
      Ook TorrentLady, DesignLady, GoudLokje, SlimBlondje, een trackerhoertje met een veel te hoge dunk van zichzelf die om gaat voor een server en in werkelijkheid net zo blaat als een dom schaap als ze op het net doet :P

      Verwijderen
  3. Ze weten niet eens hoe ze de naam van hun slachtoffers moeten schrijven, gebruiken ook meerdere schrijfwijzens, twijfelen zelfs of het mannelijke of vrouwelijke slachtoffers betreft en voegen wildvreemden toe waarvan de naam lijkt op de naam die ze zoeken.
    Wat ontzettend zielig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. whoehhahahaha na de opmerking dat Tony Beumer niets meer doet is hij de hele tijd al op dit blog aan het zoeken. zielig achterbaks mannetje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze hoeven zich iig niet af te vragen waar die dochter de achterbaksheid van heeft ;)

      Verwijderen
  5. Op torrentwereld.blogspot.nl staat een screen van extreme torrents met de naam hot releases er in. Nu is het zo dat Mevrouw/HeerXofYofZ de naam hottie altijd gebruikt als wij internet moeten geloven. Zogenaamd was hot releases van iemand anders, dit is een grote leugen deze torrent site was van Mevrouw/HeerXofYofZ . Daarnaast kan de link wel worden gelegd naar hotspots, alles begint met hot Stichting brein is hiervoor bij haar aan de deur geweest en met opzet heeft Mevrouw/HeerXofYofZ haar duster geopend om Tim Kuik het bed in te krijgen. Is het niet raar dat opeens die naam opduikt bij extreme torrents? Mevrouw/HeerXofYofZ probeert haar handen weer schoon te wassen met haar smaad en laster. Daarnaast staat de teksten er over stalken, niemand is beter dan stalken dan Mevrouw/HeerXofYofZ . Vooral het stalken van onschuldige mensen en kinderen en het laatste is het zwakste wat je kunt doen Mevrouw/HeerXofYofZ . Probeer eens de goede persoon te pakken

    Nu is het zo dat Mevrouw/HeerXofYofZ de naam hottie altijd gebruikt als wij internet moeten geloven is het nu opeens? Aarg ze waren vergeten dat zij de naam en de nick samen gevoegd hadden ;) En voor het gemak vergeten ze ook maar dat ze daarvoor een server hebben gehackt ;) Beumer vergeet Wassink te vertellen dat hij altijd alle correspondentie van Wassink met de grootste haast doorzond naar hotsspots en wassink ziet met z'n 10 jaar ervaring nog geen kans zijn tracker dicht te timmeren. Gaat goed heren whahhahahhahaaaa
    Doe eens een poging Wassink en probeer je te herinneren of het kuik was of was het misschien toch Haringsma whoehhahhahahhahahahaaaaa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hotspots zo noemen ze toch die wifipunten ;) begint inderdaad ook met hot ;) dacht dat het iets van ziggo was maar is dus ook van hottie/hotsspots ;) probeer eens te redeneren op een manier die bij je leeftijd past en blaat en jank niet als een stel verwende snotapen dat hun zin niet krijgt.

      Verwijderen
    2. Het begint ook met hot xd Dat is een bewijs xd ;)
      Psychisch gestoord, alledrie

      Verwijderen
  6. Torrentsite beheerder veroordeeld tot 4 jaar gevangenisstraf Gepubliceerd op 06/05/2013 om 14:32 | Link

    Vorige week heeft de Duitse rechter te Aken de 33-jarige beheerder Jens R. van de illegale torrentsite Torrent.to tot 3 jaar en 10 maanden gevangenisstraf veroordeeld. Wegens vluchtgevaar is de man in de rechtszaal vast genomen. Torrent.to was een doorzoekbare uitwisselsite voor illegale kopieen van films, games en digitale boeken en verdiende geld met de verkoop van advertentieruimte op de site. De opbrengsten staan vermoedelijk op rekeningen in Zwitserland en Liechtenstein.

    Aanleiding voor het strafrechtelijke onderzoek en vervolging waren de bevindingen van de GVU en BREIN, respectievelijk de Duitse en Nederlandse private auteursrechtbeschermer. De rechter hield de site en haar beheerder mede verantwoordelijk voor de massale inbreuken en paste dezelfde strafmaat toe als eerder tegen de site Kino.to. Het is de beheerder aangerekend dat hij zijn identiteit verhulde en geen opheldering van zaken heeft gegeven. Het vonnis gaat de eis van 3 jaar en 6 maanden te boven. De verdediging had vrijspraak geeist.

    4 jaar is lang en Jens R. zat lang niet zo lang in de illegaliteit als Michael Wassink :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 3 Jaar was Jens R. één van de verantwoordelijken voor deze torrentsite. Wàs, dus strafvervolging wordt ook toegepast met terugwerkende kracht ;)
      Michael Wassink zit er zeker al 10 jaar tot over zijn nek in. Doccie Torrents, Zerocool, Blacktorrents, Bewildandout, Extremetorrents en de sites die hij "helpt-geholpen heeft" ... flinke lijsten illegale kopieen en wat te denken van de vele vele misbruikte en verzonnen identiteiten voor registraties en vervalste bankrekeningen ;)
      Aruba kent geen bankgeheim als hij dat soms zou denken ;)

      Verwijderen
  7. Felicitatie mail verzonden door Michael M [82.73.148.116] d.d. 18 februari 2011 om Hottie en Desiré geluk te wensen met hun huwelijk :P

    Ik hoop dat jullie gelukkig worden en het interesseert mij niks.
    Je schrijft maar op punt wat je wilt interesseert mij ook helemaal niet
    ik weet wat ik wel en niet heb gedaan
    veel geluk in jullie liefdes leven


    Zielig toch ;)

    x-store-info:sbevkl2QZR4Qtt++YKfYTjmDWYX/6r0SYeioWaRdNL/CKF6k0n6VeUx37tLgfxGFfbHP8Zabjrzaqd+lxvZRdg==
    X-Message-Delivery: Vj0xLjE7dXM9MDtsPTA7YT0xO0Q9MTtTQ0w9Mw==
    X-Message-Status: n
    X-SID-PRA: Michael M
    X-SID-Result: Pass
    X-AUTH-Result: PASS
    X-Message-Info: JGTYoYF78jHUra0rhsao+OKzlOFfpvRdY1fWtFEG2qWWlX6QeGgzC0NAAvasKr6i8OVaoBED/7KVgp4BI2Va0H+mdwtw9D7VdJAB3QqEzX3kaeZ3Rw/MVA==
    Received: from snt0-omc4-s16.snt0.hotmail.com ([65.55.90.219]) by col0-mc2-f26.Col0.hotmail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4675);
    Fri, 18 Feb 2011 12:23:46 -0800
    Received: from SNT110-W12 ([65.55.90.200]) by snt0-omc4-s16.snt0.hotmail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4675);
    Fri, 18 Feb 2011 12:23:44 -0800
    Message-ID:
    Return-Path: docteranders_777@hotmail.com
    Content-Type: multipart/alternative;
    boundary="_af519ec4-7c25-46ef-8e99-c1af95e29c69_"
    X-Originating-IP: [82.73.148.116]
    From: Michael M
    To:
    Subject: berichtje
    Date: Fri, 18 Feb 2011 20:23:44 +0000
    Importance: Normal
    MIME-Version: 1.0
    X-OriginalArrivalTime: 18 Feb 2011 20:23:44.0617 (UTC) FILETIME=[BD842D90:01CBCFA9]
    --_af519ec4-7c25-46ef-8e99-c1af95e29c69_
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Ik hoop dat jullie gelukkig worden en het interesseert mij niks.
    Je schrijft maar op punt wat je wilt interesseert mij ook helemaal niet=2C =
    ik weet wat ik wel en niet heb gedaan =3B)
    veel geluk in jullie liefdes leven
    =
    --_af519ec4-7c25-46ef-8e99-c1af95e29c69_
    Content-Type: text/html; charset="iso-8859-1"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    <html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahahhaaa ja dat was uitgelekt en Extreme was niet uitgenodigd. Extreme hoorde het pas achteraf en hoorde toen ook pas wat hem aan de neus voorbij was gegaan ;)
      Extreme wist wel dat hij bij een lekker ding een blauwtje gelopen had maar dat het om twee mooie dames ging die een relatie met èlkaar hadden was voor Extreme even teveel van het goede ;)
      Een blauwtje oplopen daar zijn mannen meestal niet blij mee, daar kan hun ego niet zo goed tegen. Michael Wassink werd er ook nog eens met de neus op gedrukt dat hij zijn charmes vergooid had aan een lesbiënne ;) Het leven kan hard zijn hahahhaa

      Verwijderen
    2. Michael Wassink was zeer zeker niet uitgenodigd. Tony Beumer hoorde er ook niet bij. Alleen familie en vrienden deelden in de feestvreugde. Volgens mij is dat ook wel gebruikelijk. Op de belangrijkste dag van je leven wil je de mensen die je lief hebt erbij hebben om er samen een leuke dag van te maken.
      Mensen zoals Michael Wassink of Tony Beumer horen niet erbij op zo'n heugelijke dag. Je wilt prettige herinneringen hebben aan je bruiloft. Je wilt gezellige gasten hebben op die dag. Daar konden ze zich 2 jaar geleden al geen voorstelling mee maken met verraders als Michael Wassink en Tony Beumer en enkele anderen uit de trackerwereld erbij. Over dat besluit zullen ze wel nooit spijt gehad hebben denk ik haha.
      Tot op de dag van vandaag kan iedereen die googelt op de namen van Michael Wassink of Tony Beumer zelf aanschouwen hoe juist die beslissing geweest is.
      Stel je eens voor dat ze wel uitgenodigd waren. Dan gebruikten ze de hele trouwreportage ook nog voor hun smaad en laster. Dat soort losers moet je ver uit je buurt houden. Een maal een leugenaar en verrader, altijd een leugenaar en verrader. Blijkbaar hebben ze daar zelf moeite mee maar ach dat hadden ze dan 5 jaar geleden maar moeten bedenken. En dan hadden ze maar met wat beters moeten komen als die schijnheilige schuldbekentenissen dmv mails en msn waar ze zoals te verwachten is van verraders, de klemtoon meer leggen op wat een ander gedaan heeft ;) Ik heb meegedaan en dat spijt me maar Polarbear heeft dit en Tony Beumer heeft dat. De een wijst de ander aan en vice versa, de slappelingen uit de trackerwereld die elkaar altijd weer opzoeken ;)
      Ze waren 5 jaar geleden al zo herkenbaar en zijn niets veranderd ;)

      Verwijderen
    3. Juist. Het was een dag waar we allemaal prettige herinneringen aan hebben eb dat was beslist anders geweest als er van die bende aanwezig waren geweest. Op de dag van het feest was het misschien goed gegaan maar zoals je zegt en zoals iedereen kan zien gebruiken deze gasten alles wat ze kunnen verzinnen voor hun smaad- laster en bedreigingen.

      Dit soort mensen moet je niet teveel toevertrouwen en vooral uit je privé-aangelegenheden weren. Dit advies werd in 2008 al gegeven en we kunnen op hun smaad- en lastersites zien dat die raad goed op gevolgd is XD
      Niettemin was het een zeer geslaagde dag te noemen. De zaal was goed gevuld met 250 gasten en de gasten uit de trackerwereld die wèl uitgenodigd waren hebben bewezen dat mensen uit die trackerwereld wèl anders kùnnen.
      Michael Wassink, Tony Beumer, Ruud Kleysen en consorten zijn enkel de uitzonderingen op de regel door hun negativiteit, onbetrouwbaarheid, kwade opzet en wat ze nog meer laten zien.

      Een interessante bijkomstigheid die naar voren komt uit wat deze kwade kant van de trackerwereld online heeft staan is dat je wel de conclusie kunt trekken dat ze erg weinig contact hebben met de 'rest' van de trackerwereld anders was er beslist wel iets uitgelekt over deze gerucht makende bruiloft van 2 toch zeer bekende hot-ladies uit de trackerwereld en wat deze kwaadwilligen wederom hadden kunnen gebruiken voor hun eigen belangen: smaad en laster XD

      Verwijderen
    4. Michael Wassink, Tony Beumer, Ruud Kleysen en consorten :) Er zijn nog veel meer namen bekend van dat tuig en dat tuig was in 2008 al bekend, nu nog beter ;) Alleen maar goed haha
      Je kunt je daar niet bij aansluiten en achteraf jammeren 'maar dat wist ik niet' want het hele net staat er vol van haha

      Maar deze drie staan echt wel aan de top haha Door hun schijnvertoningen, bekentenissen, spijtbetuigingen en vooral de kutuitmaken die ze verzonnen om hun gedrag te vergoeilijken haha
      Stuk voor stuk zijn het de grootste lafaards uit de trackerwereld die de een na de ander erbij lappen, aangeven bij brein, rapporteren bij host enz. alleen om er zelf beter van te worden.

      Het ergste leugenachtige tuig is het en het mooiste is dat zo zo opscheppen over wat ze "weten" tussen héél grote aanhalingstekens haha
      Daardoor weet iedereen al genoeg haha

      Soort zoekt soort is ook zo héél erg toepasselijk haha Vijf jaar lang zijn ze zo al bezig en als er één iets begint tegen iemand proberen ze altijd om iemand van die club uit 2008 er weer bij te krijgen haha Dat wéét je als het één van die club is: alléén durven ze niks haha

      Geweldig om te zien hoe ze zich in allerlei bochten wringen en hoe ze zichzelf en elkaar daarbij tegenspreken. Wij liggen allemaal dubbel en de lui die hun kennen in de trackerwereld helemaal haha Ze raken steeds meer verstrikt in hun leugens en niet alleen dat. Ze weten zelf niet meer wat ze geschreven hebben of gemaild of gemsnd haha

      Helemaal geweldig haha Helaas komt er weinig bij op hun smaad en lastersites. Zouden ze geschrokken zijn van de bruiloft die ze gemist hebben haha
      Als ze geen uitnodiging hadden moeten ze misschien toch eens bij zichzelf te rade gaan en daar zoeken waarom ze buitengesloten werden ;)
      Zou het niet kunnen liggen aan het openbare verraad, de leugens, het huichelen en opnieuw verraad maar dan van hun maten, en trackers en zogenaamde vrienden en dat in veelvoud haha

      Bij één valt het kwartje al tijdens het eerste verraad en één ander doet er vijf jaar of langer over voordat het doordringt maar doordringen doet het een keer haha. Dat kwartje is nog altijd niet gevallen bij Michael Wassink, Tony Beumer, Ruud Kleysen en consorten

      Verwijderen
    5. Simpel ;) Zìj gaan er te vanzelfsprekend vanuit dat iedereen hetzelfde is èn hetzelfde reageert als die kruiperige op laagste stand ontwikkelde asocialen die ze uit hun eigen kringen als voorbeeld nemen ;)
      Daardoor die 'spannende' vergissingen en fouten die ze de kop kosten ;)

      Verwijderen
    6. Tsja ik zag in het voorbij gaan ook weer de opmerking dat de aangiftes tegen een zekere mevrouw X zich opstapelen.
      Ten eerste is het niet mogelijk aangifte te doen als je niet weet tegen wie XD
      Ten tweede denk ik niet maar wéét ik dat een dergelijke aangifte beantwoord zal worden met minstens 10 of 20 tegen-aangiftes XD
      Ten derde vermoed ik dat een dergelijke aangifte meer dan een uitnodiging is om oude niet afgehandelde of niet naar tevredenheid afgehandelde zaken niet alleen te heropenen maar zeker ook met andere ogen te bezien XD

      Conclusie: Ze zijn nog beroerder in het spelen van blufpoker als in het maken van deugdelijke scripts en sites XD
      Ook deze loze dreigementen kunnen in de afvalbak of afgelegd worden bij de andere fake aangiftes als ze dat beter begrijpen XD

      Verwijderen
    7. Idd lastig te realiseren ook als ze niet weten of mevrouw X wel een vrouw is whoehahhahhhaha
      Daar zijn ze dus niet zeker over. Dus als ikhet goed begrijp is de kans heel groot dat ze 5 jaar een kerel hebben gestalkt whahhahahahaa Tja dat doet je mannelijke ego ook inkrimpen tot de afmeting van een pickupnaald whahhahhahhahhahaaaa

      Verwijderen
    8. Het probleem dat figuren als Tony Beumer, Michael Wassink, Ruud Kleysen, Marina van den Berkmortel-IJsendijk en anderen uit dat wereldje hebben is in 3 woorden samen te vatten: te groot ego ;)
      Zij weten niets. Zij hebben niet de know how om te weten. Zij kennen geen en genieten niet het vertrouwen van personen die hen in zouden kunnen lichten.
      Ondanks een lijst aan tekortkomingen denken deze figuren dat zij macht hebben en kunnen intimideren. Zij hebben geen feeling (meer) met de realiteit. Ze leven in hun kringetje op het internet en hebben daar voor zichzelf een fantasiewereld gemaakt.
      In de realiteit zijn ze niets, minder dan niets maar op het internet kunnen ze willekeurig welke persoon uitbeelden, van weldoener tot dictator ;)
      En op een bekende site zijn ze in alle personages te zien en zijn ze nog altijd ontmaskerd. Maar dat is de realiteit en daar moeten deze figuren niets van hebben en die zullen ze dus ook blijven ontkennen. Vergeefs natuurlijk want het is een fictieve omgeving tegenover de realiteit stellen. Zieke fantasie tegenover het werkelijke leven.
      Zelfs dat hoeft over deze figuren niet eens bewezen te worden. Alles wat zij in de publiciteit willen brengen is al weerlegd voordat ze het zelf hebben kunnen typen.
      Door de eigen uitspraken, gesprekken, correspondentie, eigen sites, eigen databases ;)
      De leugen kan nog zo snel zijn, de waarheid achterhaald haar wel ;)

      Verwijderen
    9. Ja ik was wel benieuwd of ze nog meer aankomende slachtoffers erbij gehaald hadden. Michael Jonkers Webhosting was de laatste geloof ik. Marina van den Berkmortel-ijsendijk daar hoor je ook al niets meer van. Bas Holster is druk met zijn eigen naam googlen net als een paar andere nalopers van die kliek lol.
      Wat een triest zooitje.
      Ze leren het nooit.
      Het is ze niet genoeg om te zien wat hun 'voorbeelden' verspeeld hebben, nee ze moeten het koste wat koste zelf ondervinden.
      Neem Michael Wassink aka Extreme. Alleen uitschot wat op andere trackers uitgestoten is wil daar op de tracker in de staff. Voor Ruud Kleysen aka Polarbear hetzelfde. Tony Beumer aka Drone aka Stardreamer heeft zelf nog nooit iets gehad. Dat is de grootste parasiet van allemaal.
      Wat hebben die weg gegooid ;) Niet alleen qua trackers ;)

      Michael Jonkers Webhosting. Als je de naam alleen al hoort ;) Die naam is net zo kapot als het bedrijf dankzij Tony Beumer. Michael Jonkers probeert nu in de trackerwereld zijn fortuin te maken. Nog iemand die het nooit zal leren.

      Ooit komen ze er wel achter dat ze op het verkeerde paard gewed hebben. Meestal is dat pas als het veel te laat is om er nog iets aan te doen maar ach, niemand die dat interesseert, als ze zelf niet uit hun doppen willen kijken en niet willen leren van ervaringen ;)

      Leuk zijn die gesprekken waarin Tony Beumer Michael Jonkers zwart maakt en afdankt. Stuur ze eens door naar het lijdende voorwerp Michael Jonkers, dan weet hij ook hoe er over hem gesproken wordt door zijn zogenaamde vrienden ;)

      Verwijderen
    10. Het is stil aan de overkant XD
      Ik denk dat ze foto's aan het zoeken zijn van de bruiloft van Hottie en Desiré hahaha Of ze zijn nu heel argwanend aan het vissen wie er wèl geweest zijn XD

      Ik zag trouwens wel een belangrijke mededeling staan op het smaad- en lasterblog van Michael Wassink alias Extreme alias xtreme-upper, greetje, klaas bruinsma, biertap, crazy-kid, michael de vries, leo croes, e.a. XD
      Hij geeft nu eindelijk zelf toe dat hij pedo is

      Verwijderen
    11. Put daar geen valse hoop uit ;) Michael Wassink alias Extreme alias xtreme-upper, greetje, klaas bruinsma, biertap, crazy-kid, michael de vries, leo croes, e.a. heeft bekentenissen afgelegd over smaad, laster, bedreiging, het in eigendom hebben van blogs en sites met dat doel, het aanzetten tot criminele activiteiten, het in eigendom hebben en beheren van illegale sites, het aanzetten tot verkrachting van minderjarigen, organiseerde misdaad aansturen, vervalsingen, misbruik van namen en naw, brandstichting, moord..
      Zijn sexuele voorkeuren zijn al jaren bekend en niet alleen door de uploads door hem geplaatst onder de diverse net zo bekende aliasses ;)
      Ook is bekend dat zijn vriendin daarvan op de hoogte is en op zijn trackers zit.
      Dit is niets nieuws en of hij bekend of ontkend maakt niets uit als de bewijzen er zijn.
      De wereld is nog zo slecht niet als leveranciers van seedbakken net zo min gesteld zijn op pedofielen en kinderporno op hun servers ;)

      Verwijderen
  8. Weer die lafaard Polarbear alias Bigpappa alias Ruud Kleysen om effe lekker te gaan stoken op forums en blogs. En waar is de lafaard nu ;)
    Met een valse naam durft hij wel, die is ook niets veranderd in die vijf jaar hahaha en dat wou een vent zijn ;)
    Nog net zo min vent als vijf jaar geleden al het geval was. Een vent van niks, een grote lafaard. Het is inderdaad wel te zien dat soort soort zoekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hahahaha tja het is het ergste schorem uit de trackerwereld en die worden dus ook het meest genoemd. idd al 5 jaar en dat hebben ze ook alleen aan zichzelf te danken. meelopers komen erbij en vallen af en daar drijven we dan wel eens de spot mee, die is toch net wat slimmer als die zie je wel die heeft het eerder door haha
    in feite zijn het allemaal meelopers zolang ze een ander denken te kunnen gebruiken. wassink gebruikt beumer en omgekeerd. beumer gebruikt van de berkmortel en die gebruikt ook weer een paar meelopers net zolang tot die er de brui aan geven.
    kleysen is een tikkie gehaaider. die probeert nog alles te gebruiken en zelf buiten schot te blijven maar in principe is het net zo'n loser.
    ze moeten wat hè want aan de kennis ontbreekt het ze. kleysen kan niet scripten, wassink kan het niet, beumer kan het niet. ze moeten een imago hoog houden en daar hebben ze net zovel probs mee als wat anders hoog houden, als ze dat Úberhaupt nog hoog kunnen krijgen xd

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hmmz overmatig alcoholgebruik (waarvan bewijzen voorhanden zijn voordat daar weer commentaar op komt ;)) en negatieve instelling (stralen ze uit) hebben geen goede invloed op je sexleven (volgens wetenschappelijke onderzoeken).
      Tenzij ze een ander soort sex prefereren waar die negatieve instelling juist een pré is (dat hoeft niet toegelicht te worden neem ik aan). Geruchten daarover zijn er ook genoeg en de mening dat je aan de torrents het karakter van de uploader kunt herkennen kan wel eens meer waarheid inhouden dan wij willen aannemen (daar is zover ik weet nog geen onderzoek naar gedaan). Ook op dat terrein hebben ze niet alleen de schijn tegen.

      Verwijderen
  10. Geruchten? Breek me de bek niet open ;)
    De zieke sexuele voorkeuren van de heren zijn net zo bekend als hun zieke karakter en overmaat aan fantasie.

    Dat hindert niet als ze het tot hun eigen zieke leven beperken maar dat doen ze niet. Minderjarigen zitten op hun trackers en minderjarigen zitten in hun staff. Schoolgaande kinderen worden op hun trackers voor het leven bedorven.

    Dat ze zelf geen leven hebben hindert niet. Dat ze zelf geen sociale contacten kunnen onderhouden in real live is hun eigen probleem. Zij hebben hun kansen gehad en hebben ze niet benut. Hun leven is waardeloos maar dat wil niet zeggen dat ze kinderen die nog een heel leven voor zich hebben in het verderf mogen storten. Die kinderen weten niet beter, die zien op tegen een trackereigenaar en het hele trackergebeuren. En er is niemand in de trackerwereld die ze daarvoor waarschuwd omdat iedereen weet hoe trackereigenaren zich kunnen wreken.

    Staffleden die dit aan den lijve ondervonden hebben spreken er niet over in het openbaar. Kinderen doen dit helemaal niet. De angst voor de wraak van de trackereigenaar weerhoudt hen en de trackereigenaren weten dit. en zij profiteren daar volop van zoals te zien is aan de tientallen smaad- en lastersites van Michael Wassink a.k.a. Extreme, eigenaar van Extremetorrents.org.

    Naast dit soort trackereigenaren heb je nog de trackereigenaar die eigen handen schoon houdt maar wel een belangrijke vinger in de pap wil hebben zoals Ruud Kleysen a.k.a. Polarbear.

    Dit wordt aangevuld met de resterende meelopers, zogenaamde informatieverstrekkers in ruil voor iets, trackers die meehelpen in ruil voor protectie, meelopers die niets aan te bieden hebben behalve een grote mond, of ze knappen de vuile klussen op voor de trackereigenaar: bedreigen op sites of in shouts van trackers, bellen, onschuldigen op pornosites plaatsen of op camsites of op datingsites.

    Dit soort acties gebeuren nooit stilzwijgend. Dit soort trackereigenaren is zo vol van zichzelf dat ze hun daden met iemand willen delen en bij voorkeur met iemand die tegen hen op ziet. Dit kan een middelmatig dom blondje zijn maar net zo goed een van de minderjarige kuikens in de staff. Ze zullen zich het eerste richten tot een doelgroep die den trackereigenaar als een meerdere ziet waarvoor ze respect hebben, hoe onterecht ook. Dat respect is echter meestal niet van lange duur en daardoor ontstaan wel eens lekkages in de zo zorgvuldig opgebouwde muur rond een trackereigenaar.

    De verdediging van de trackereigenaar is dan om het ontrouwe stafflid af te straffen. Een trackereigenaar maakt hiervoor blogs. Een ander trackereigenaar weet dit en maakt gebruikt van de trackereigenaar die de blogs maakt zoals anderen daar op dezelfde wijze gebruik van maken. Deze trackereigenaren en zogenaamde forumeigenaren maken hier geen geheim van. De trackerwereld weet dit. Andere trackereigenaren hebben deze trackereigenaren aangegeven wegens kinderporno. Staffleden zijn gestopt vanwege het misbruik en bedreigingen. Geruchten zijn het zeker niet wanneer trackereigenaren minderjarigen sexueel intimideren en aanzetten tot het verkrachten van deze minderjarigen als hun toennaderingspogingen op niets uitlopen.
    Geruchten zijn het net zo min als trackereigenaren hun sexuele voorkeuren via mail uiten en te kennen geven niet vies te zijn van geweld en mishandeling.
    Maar ook dat is de trackerwereld eigen, ze zijn nergens zo goed in als in de struisvogelpolitiek. Horen, zien en zwijgen. Ik en de rest kan stikken. Vriendschappen gelden zolang ze je kunnen gebruiken. Wanneer je voor die wereld kiest en zelfs je kinderen daarmee wilt belasten zegt dat meer over jezelf dan over alle anderen die je in en buiten die wereld tegen je hebt gekregen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Geruchten? Breek me de bek niet open ;)
    De zieke sexuele voorkeuren van de heren zijn net zo bekend als hun zieke karakter en overmaat aan fantasie.

    Dat hindert niet als ze het tot hun eigen zieke leven beperken maar dat doen ze niet. Minderjarigen zitten op hun trackers en minderjarigen zitten in hun staff. Schoolgaande kinderen worden op hun trackers voor het leven bedorven.

    Dat ze zelf geen leven hebben hindert niet. Dat ze zelf geen sociale contacten kunnen onderhouden in real live is hun eigen probleem. Zij hebben hun kansen gehad en hebben ze niet benut. Hun leven is waardeloos maar dat wil niet zeggen dat ze kinderen die nog een heel leven voor zich hebben in het verderf mogen storten. Die kinderen weten niet beter, die zien op tegen een trackereigenaar en het hele trackergebeuren. En er is niemand in de trackerwereld die ze daarvoor waarschuwd omdat iedereen weet hoe trackereigenaren zich kunnen wreken.

    Staffleden die dit aan den lijve ondervonden hebben spreken er niet over in het openbaar. Kinderen doen dit helemaal niet. De angst voor de wraak van de trackereigenaar weerhoudt hen en de trackereigenaren weten dit. en zij profiteren daar volop van zoals te zien is aan de tientallen smaad- en lastersites van Michael Wassink a.k.a. Extreme, eigenaar van Extremetorrents.org.

    Naast dit soort trackereigenaren heb je nog de trackereigenaar die eigen handen schoon houdt maar wel een belangrijke vinger in de pap wil hebben zoals Ruud Kleysen a.k.a. Polarbear.

    Dit wordt aangevuld met de resterende meelopers, zogenaamde informatieverstrekkers in ruil voor iets, trackers die meehelpen in ruil voor protectie, meelopers die niets aan te bieden hebben behalve een grote mond, of ze knappen de vuile klussen op voor de trackereigenaar: bedreigen op sites of in shouts van trackers, bellen, onschuldigen op pornosites plaatsen of op camsites of op datingsites.

    Dit soort acties gebeuren nooit stilzwijgend. Dit soort trackereigenaren is zo vol van zichzelf dat ze hun daden met iemand willen delen en bij voorkeur met iemand die tegen hen op ziet. Dit kan een middelmatig dom blondje zijn maar net zo goed een van de minderjarige kuikens in de staff. Ze zullen zich het eerste richten tot een doelgroep die den trackereigenaar als een meerdere ziet waarvoor ze respect hebben, hoe onterecht ook. Dat respect is echter meestal niet van lange duur en daardoor ontstaan wel eens lekkages in de zo zorgvuldig opgebouwde muur rond een trackereigenaar.

    De verdediging van de trackereigenaar is dan om het ontrouwe stafflid af te straffen. Een trackereigenaar maakt hiervoor blogs. Een ander trackereigenaar weet dit en maakt gebruikt van de trackereigenaar die de blogs maakt zoals anderen daar op dezelfde wijze gebruik van maken. Deze trackereigenaren en zogenaamde forumeigenaren maken hier geen geheim van. De trackerwereld weet dit. Andere trackereigenaren hebben deze trackereigenaren aangegeven wegens kinderporno. Staffleden zijn gestopt vanwege het misbruik en bedreigingen. Geruchten zijn het zeker niet wanneer trackereigenaren minderjarigen sexueel intimideren en aanzetten tot het verkrachten van deze minderjarigen als hun toennaderingspogingen op niets uitlopen.
    Geruchten zijn het net zo min als trackereigenaren hun sexuele voorkeuren via mail uiten en te kennen geven niet vies te zijn van geweld en mishandeling.
    Maar ook dat is de trackerwereld eigen, ze zijn nergens zo goed in als in de struisvogelpolitiek. Horen, zien en zwijgen. Ik en de rest kan stikken. Vriendschappen gelden zolang ze je kunnen gebruiken. Wanneer je voor die wereld kiest en zelfs je kinderen daarmee wilt belasten zegt dat meer over jezelf dan over alle anderen die je in en buiten die wereld tegen je hebt gekregen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wanneer je voor de trackerwereld kiest en zelfs je kinderen daarmee wilt belasten zegt dat meer over jezelf dan over alle anderen die je in en buiten die wereld tegen je hebt gekregen ;)

    Minstens 15 sites met de naam Damian Buikema, allemaal fake-sites. Op een paar van die sites zoekt een kind van 6 jaar contact met vriendjes. Op andere sites is dat kind opeens 30 jaar en automonteur, op weer een andere site woont hij in eindhoven, een andere site in friesland, een andere site in groningen en op alle sites vertoont het kind het gedrag van een 4 jarige achtergebleven kleuter.
    Het kind heeft niet alleen fake-sites maar ook nog een fake linkedin-profiel waar hij een of andere vakman moet voorstellen.
    Voor deze oplichting gebruiken ze communitys zoals facebook, verschillende blogaanbieders in nederland en belgië en eigen domeinen met valse namen.
    Het meeste staat op naam van de stiefvader van Damian Buikema. Die stiefvader is Michael Wassink alias Extreme van Extremetorrents.org. Maar ook de mamma van Damian Buikema kan er wat van wat oplichting en bedrog aan gaat.
    Het is al heel erg als dat je stiefvader en mamma moet zijn maar als ze het dan ook nog ten overstaan van de hele wereld laten zien waar jij je voor schaamt is het ergste wat een kind kan overkomen.

    Damian Buikema op Wordpress
    Damian Buikema op Opera
    Damian Buikema op Readmylife
    Damian Buikema op Pimpblog
    Damian Buikema op Hyves
    Damian Buikema op Logze.nl
    Maffiaworld over Damian Buikema
    Damain Buikema.org
    Damain Buikema op Zoekhet.net
    Damian Buikema op Zoekje.org
    Damian Buikema op Gratis.nl
    Damian Buikema op Punt.nl
    Damian Buikema Autoplezier op Punt.nl
    Damian Buikema Autoplezier op Blogspot
    Damian Buikema op Blogspot
    Damian Buikema op Toddler

    Wat zou je daar nog goed aan moeten praten. Dat noem je toch geen ouders. Dit zijn zieke aandachtzoekers die een kind opofferen omdat zij zelf op publiciteit geilen.
    Dat kind moet de aandacht afleiden van de illegale trackers want stel je eens voor dat die offline zouden moeten

    Waardeloze lui, als mens en als ouder. Geen wonder dat dat klikt met Tony Beumer en Ruud Kleysen. Het zelfde slag aandachtshoeren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Uitbuiters hè ;) Ik lig alweer dubbel maar ik zag dat meer daar last van hebben ;) Het leukste is toch hoe ze elkaar tegenspreken en dwarsliggen op hun eigen sites. Ze nemen zelfs hun eigen posts om uit te lachen. Raar volkje hoor haha echt wel abnormaal erg gestoord ;)

      Verwijderen
  13. Jaja leve de blogs :P
    Hier kunnen ze niet bannen als er iets gezegd wordt wat ze niet aanstaat
    kunnen ze niet weten wie er op blogs komen
    kunnen ze niet uitvinden wie ze moeten bedreigen
    of waar ze nog meer blogs voor kunnen maken
    ze kunnen niet anoniem bedreigen
    of anoniem opstoken
    ze kunnen niks hihi
    Tja dat ze daardoor een beetje gefrustreerd zijn is begrijpelijk..
    Ze zijn hun machtspositie op het net kwijt hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo is het en zouden ze het toch in die domme koppen halen iets te proberen dan vallen ze meteen weer door de mand.
      Aangifte doen zulke lui niet, daar zijn ze veel te bang voor en hebben ze teveel te verbergen.
      Nog niet één vierde van wat die gasten op hun kerfstok hebben is gepubliceerd dus dan weet je het wel ;)

      Verwijderen
    2. Zonder weten we het ook wel maar het is altijd handig om achter de hand te hebben en strafeisen op de spits te drijven ;) Ik had niet gedacht dat ze zo gemakkelijk te manipuleren waren haha Het is echt wel een ander niveau zoals ze zo impulsief en zonder na te denken direct doen wat je van ze verwacht ;) Wij kunnen dit nu ook weer gewoon op een blog en in alle openbaarheid bespreken en ze weten gewoon niet wat ze er mee aan moeten ;)
      Ze werpen een paar namen de ruimte in waarvan ze waarschijnlijk zelf niet meer weten hoe ze eraan gekomen zijn en dat is alles waar ze mee kunnen komen ;)
      Ik had meer van ze verwacht omdat ze altijd zo afgeven op hun kennis en ervaring ;) Big talk en meer komt er niet ;)
      Sprookjes en 1001 tegenvallers ;)

      Verwijderen
    3. whoehahahhaha die van hotsspots hebben 5 jaar moeten wachten op hun eigen namen en adressen die ze beloofd ware en nooit iets te zien gekregen. bewijzen van extreme en polarbeer wachten ze nou nog op maar niet heus whoehahhaha
      wat hun dreigementen ze opbrengen ziet iedereen behalve ze zelf. meer zeg ik er niet over ;)

      Verwijderen
  14. Ach ja waar zouden ze aangifte van moeten doen?
    Smaad, laster? Waar ze zelf 5 jaar geleden mee begonnen zijn? Ik denk het niet, niet met hun diverse activiteiten in de afgelopen 5 jaar ;)
    Wie zou er aangifte willen doen van dat zooitje ongeregeld?
    Extreme/Michael Wassink? Hij kan het proberen maar dan komt er zoveel naar buiten dat hij levenslang krijgt.
    Sandra Reimer? Dat kan ze niet, ze is bewezen medeplichtig en zit er veel en veel dieper in als hier vermeld wordt ;)
    Tony Beumer? Dat zouden we graag zien gebeuren. De aanstichter van 5 jaar geleden die aangifte doet omdat hij zich op de teentjes getrapt voelt ;) Wat zouden we dat nu graag zien en terloops de aandacht vestigen op de medeplichtigheid van zijn vrouw en dochters ;)
    Marina van den Berkmortel-IJsendijk dan? Geen kans. Marina gaat wel plat voor een tracker of een server voor haar forum en op commando bedreigt ze wie je wil maar aangifte doet ze niet want dan wordt haar hele schunnige verleden openbaar en dat mag haar Jan niet weten ;)
    Dan is de koek op ;) De rest van de meelopers is er vandoor en zit weer op torrentwereld.nl, het forum dat Marina van den Berkmortel en consorten op een zwarte lijst heeft gezet.
    Marina van den Berkmortel-IJsendijk stalkte namelijk de eigenaar van dat forum ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahaha tja die is wel jonger als Marina èn Marina is getrouwd. Bah een getrouwde vrouw die het doet met jongere mannen zegt Marina dan en zelf ;) Ik vind dat stiekeme gedoe veel erger als een getrouwd stel met wat leeftijdsverschil :P
      Ik vind het schitterend hahahaha
      Ik wist dat ze niet erg slim is, alles doet voor een server, en heel goedgelovig is maar dat het zo erg zou zijn hahahhahaha
      Meestal hebben goedbedoelende mensen ook wel medelijden en doen ze iig pogingen om zo iemand te waarschuwen. Wij doen dat zelf ook regelmatig maar in het geval van Marina begint niemand daarover. Vreemd als je toch zo geliefd bent als Marina het altijd voor doet komen. Zij was zo "bekkend" in de trackerwereld en toch is er niemand die zo met haar meeleefd dat hij of zij haar waarschuwt voor de valkuil van Tony Beumer die Marina op haar eigen blog over genomen heeft :P

      Verwijderen
    2. Ik zal je nog iets anders over Torrentlady vertellen ;) Zoals fantasten Hottie beschreef is Torrentlady. De gesprekken vliegen ons om de oren en die puilen uit van de hartjes, kusjes, schat dit en schat dat van 14 jarigen tot de leeftijd van Drone ;) Die van Hottie hadden we al dus we hebben goed vergelijkingsmateriaal ;) Tegenover Torrentlady moet Hottie als een non overgekomen zijn voor de trackerwereld ;)
      Dat zijn zo van die aardige voorvallen in dit werk haha. Laat ze maar praten, hoe meer hoe liever hoe meer onzin eruit komt. Dat Hottie getrouwd is met een vrouw was Drone even vergeten te vertellen blijkbaar want dan was de tekst op Marina's blog van een andere strekking geweest ;) Nu is het niet Hottie die ter diskussie staat maar Marina en haar metgezellen in het complot.
      Zo blijkt weer eens dat de ene leugen na de andere zichzelf ontrafeld. Ach en wat niet op blogs ter sprake komt horen ze dan wel elders, in een rustieke zaal en met getuigen. Met een beetje geluk dringt een en ander dàn tot ze door en anders maar niet ;)
      Dat bewijst dan ook weer een paar stellingen ;)

      Verwijderen
    3. Fantasten zoals Extreme dus ;) Extreme zat zelf achter Hottie aan en kreeg geen hartjes en kusjes hahaha
      Vraag het hem maar, hij kan ze niet laten zien. Hij kan niet eens hard maken dat hij met haar een msn-gesprek heeft gehad ;) Mails van hem afkomstig bewijzen niets net zoals mails van andere medeplichtigen aan die zaak van 2008 iets zouden kunnen bewijzen. Michael Wassink, Tony Beumer, Ruud Kleysen en andere medeplichtigen zijn vanaf 2008 verdacht en worden dusdanig behandeld ;)
      Helaas is het niet anders maar ach ook dat mag de pret niet drukken ;)

      Verwijderen
    4. Extreme kreeg idd geen hartjes en kusjes net zoals Tony Beumer die niet kreeg. Extreme kan ze niet laten zien. Beumer kan ze niet laten zien. Ogetwijfeld kunnen deze personen dat soort slijmerij wèl aantonen maar beslist niet door iemand die betrekkingen had met het hotsspots-team of contacten daarvan. Het is ook niet ons ding daar uitleg of verklaringen over af te geven. Als de mensen het niet wìllen snappen is dat hun eigen probleem ;)
      Anderen snappen het weer wel, soms bedroevend laat en pas nadat ze hun eigen verlies net iets te pijnlijk gevoeld hebben, soms eerder maar ze hebben er tenminste nog van geleerd zou je kunnen zeggen als je als positiveling overal de pluspunten uit wilt persen zelfs als die er nauwelijks nog zijn ;)

      Wij willen het ook graag zo positief mogelijk beoordelen, je wìl de ruimte géven om ze zelf de kans te geven zelf te leren en te ondervinden en dat is zo belangrijk. om te zien met wie of wat ze meelullen kan dan i.d.d. soms best wel heel erg teleeurstellen maar dan weet je wel dat jìj wel je best hebt gedaan.

      Wij hebben er hobby aan maar je gaat niet eindeloos door als het een hopeloos geval is. Eindeloos emmertje water naar de zee dragen is ook niet ons ding ;)

      Verwijderen
  15. http://Misses K..blogspot.de/
    Misses K. pedo jager word gewaarschuwd
    Misses K. word gewaarschuwd maar zegt ik heb gelijk dus ga ik door met mijn smaad en laster.
    Al maakt het Misses K. niet uit wie ze stalkt en lastig valt betreft smaad en laster, kinderen of niet.
    Wij kwamen de volgende tekst namelijk tegen,
    whoehahaha ik xxxxx, lig hier dubbel
    =Sul, je eigen tekst dus ;)
    zei al je fuckt de verkeerde Misses K..
    Als ik de persoon ben wie jij zegt Misses K. dan vraag ik me af waar stichting brein blijft.
    Die heb ik nog nooit gezien of gehoord Misses K., als jij mij zogenaamd kan vinden dan kan stichting brein dat ook toch.
    Zelf denk ik dat je de website van brein plat hebt gespamt
    zij of jij ;)
    wat mij niet zint is dat jij kinderen lastig valt. Dat is zo vies goor laf, kind heeft jou nooit wat gedaan.
    <ach en jij mag wel kinderen bedreigen met verkrachting, de trackerwereld opstoken daar aan mee te werken en pakketjes thuis laten bezorgen onder iemand anders naam? Jij mag dat wel maar ze mogen niet de naam van jouw stiefzoon noemen die je zelf misbruikt op tientalle sites, die je zelf op mature pornosites zet en waar je zelf de naam van misbruikt, terwijl als iemand naar de namen die je zelf tracht swart te maken zou googlen zij alleen maar die informatie tegen zoiuden komen die doot jou online zijn gezet ;)
    Kinderporno zit jij midden in Misses K., je plaatste het op een multi forum en stuurde de host een mail.
    Het aangemaakte forum zal waarschijnlijk van de eigenaar zijn.
    Zo vies goor ben jij Misses K., gewoon ziek in jouw bovenkamer.
    Je bent een pedo jager omdat jij er zelf diep in zit en pakt onschuldige mensen, dat jij erin zit heb jij al bewezen.
    Maar ga lekker door met xxxxx whoehahaha
    Er zijn zoveel slachtoffers bij Misses K. die onschuldig zijn. Misses K. denkt dat ze vrij spel heeft maar dit is niet het geval. Wij weten dat de aangiftes tegen Misses K. opstapelen. Een vader waarvan het kind de dupe is laat dit niet zomaar gaan. Dan word die vader ook nog eens op elke smaad en laster blog geplaatst die door Misses K. zijn gemaakt. Zo zijn er meer personen.
    Misses K. is zoals boven in het bericht word genoemd een pedo jager alleen interesseert het haar niet dat er onschuldigen de dupe zijn.


    Extreme aka Michael Wassink èn Sandra Reimer. Wie denken jullie eigenlijk dat jullie zijn? Verantwoordelijke ouders? Beslist niet. Verantwoordelijke Site-eigenaren? Net zo min. Weet één van jullie waarover je praat? Nee absoluut niet.
    Wie fuckt wie Extreme?
    Wij weten wie JIJ graag wilt fucken maar dat is voor jou moeilijk te realiseren als je geen naam kunt noemen.
    Bovendien zien wij toch zekere humanitaire obstakels opdoemen wanneer wij een confrontatie met de real world zouden forceren. Van het Hotspsots team zit niemand op een multiforum noch op een gewoon forum van die aard. Die mensen zijn gestopt en anderen hebben het overgnomen mèt de wijsheden van het voormalig team. Dit waren en zijn mensen die wìulen en kùnnen samenwerken en die daarbij niet een tracker op de voorgrond willen zetten. Je kunt het wenden of keren hoe je wilt maar dat soort mensen heeft altijd een pré :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nee Extreme alias Michael Wassink, dat kind heeft niemand iets misdaan net zoals de kinderen die door jou met de dood bedreigd werden en bedreigd werden met verkrachting, moord en doodslag dat ooit gedaan hebben, In feite Michael Wassink zijn deze mensen op deze blogs en de mensen op vele trackers nog uitzonderlijk lief voor jullie voor zolang dat nog duurt.
    Michael Wassink en Sandra Reimewr mogen alles zo lijkt het en Michael Wassink en Sandra Reimer vinden altijd weer nieuwe werkslaven voor hun diverse projecten weten we inmiddels al vele jaren lang.)

    Het probleem echter is Michael Wassink en Sandra Reimer dat wij geen bodemloze put van weggegooide subsidies van de staat zijn en ook niets wat daarop lijkt. Onze tijd is kostbaar Michael Wassink en Sandra Reimer en wanneer wij het tijdverspillinhg vinden op blogs te reageren, reageren wij daar niet op maar sturen wij onze informatie rechtstreeks.
    Wij verspillen onze tijd niet. Ambags Advocaten is vanaf de dag dat je hun naam ging gebruiken op de hoogte en de kinderbescherming is vanaf de dag dat je voor het eerst de naam Damian Buikema gebruikte op de hoogte. Als je contact met een van beide had gehad had je dat geweten.
    Wàt dergelijke instanties of bedrijven met onze informatie willen doen is zoals je zelf wel zult begrijpen niet aan ons. Wij beslissen daarin niets maar wij beslissen wèl helemaal zelf aan wie wij onze en aan ons toe vertrouwde informatie doorspelen. En gezien de ervaring uit het verleden op met name kinderen die door Michael Wassink persoonlijk of indirect bedreigd zijn, algemene bedreigingen met verkrachting, moord en doodslag van mens en dier, enzo-enzovoorts inhouden maken wij geen onderscheid maar werken in dit geval met elke instantie mee die dat van ons vraagt.
    Ook wij Michael Wassink en Sandra Reimer zijn vóór vrijheid van menigsuiting, tegen censuur en tegen de big-brother policy maar wij werken niet mee aan kindermisbruik en kinderporno en laten ons daar niet toe dwingen.
    Wij hebben geen behoefte aan een rang of een server Wassink ;)
    Wij worden al betaald ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Tja zeer correct weer, en wij hebben mensen in de nachtdienst, middagdienst, vroege dienst waar een Extreme welliswaar altijd s'nachts online komt op ziin trackers, eigen blogs en deze blogs maar toch in zijn eentje staat, op de moeder van het manneke Sandra Reimer na.
    Daarnaast blàten wij niet, wij gebruiken onze gegevens. Wij checken en checken nogmaals en desnoods doen we dat nog vaker, net zo lang totdat we zekerheid hebben.
    Wìj gaan hier niet verkondigen dat iemand gescheiden zou zijn als we dat niet zeker weten ;) Vanzelfsprekend weten wìj wèl wat daarvan waar is en daardoor begrijpen we de hilariteit daarover natuurlijk ook erg goed. De personen in kwestie zien er de humor ook wel van in en dus lachen we er samen om. Wie zijn wij dan dat wij zouden klagen ;) Wij breiden ons netwerk uit, de slachtoffers van Michael Wassink en Sandra Reimer worden door de lasteraars zelf al vrijgesproken door de onzin die ze verkondigen en alle denkbare instanties lezen mee. Wat zouden wìj nog meer moeten wensen ;)
    Ook is het zonder meer een perfect systeem, fijn om mee te werken en de eerste te zijn die er mee màg werken maar i.d.d. véél te geperfectioneerd voor oplichters zoals Michael Wassink, Sandra Reimer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Tony Beumer, Melissa Helmig-Beumer, Michael Jonkers en consorten ;)
    Wij voelden ons al vereerd en uitverkoren om hiermee aan de slag te gaan en daar bovenop werken wij ook nog mee aan een betere maatschappij. Wij werken mee aan een schoonmaakaktie en daar zijn we trotser op als her testen van nieuwe app. We hadden het zelf niet zo bedacht maar het voelt GOED, verdomde GOED ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. http://internet-parasieten.info/ is weg.
    http://torent-ladys-world.info/ is weg.
    http://nl-platform.info/ is weg.
    We wachten het af ;)
    Michael Wassink en Sandra Reimer verwijderden ook sites en begonnen daarna opnieuw :)
    Wij zien vanzelfsprekend liever dat ze verder gaan, dat wat ze zelf plaatsen zijn nog altijd de beste bewijzen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahaha de keiharde waarheid Ik zag dat Michael Jonkers nu ook al spam verstuurt voor illegale trackers op nederlandse domeinnaam ;) wat denk je dan he? juist ja, jaren lang wel gebruik maken van zo'n noobje, achterna stalken als je help nodig hebt voor je eigen server en m de hemel in prijzen maar als de n00b de fout in gaat nemen ze niet eens de moeite om die knul ff uit te leggen dat je een tracker niet op een nl domein zet en al helemal niet op een nl host/server.
      dat zit dan 5 jaar of langer in trackers en noemt zich een vriend.

      Verwijderen
    2. Helemaal goed. Michael Jonkers is een jonkie die een eigen webhosting probeert op te bouwen. Tony Beumer gebruikt die knul alleen voor eigen doeleinden.
      Iemand die meer als 5 jaar in de trackerscene zit weet dat je geen tracker op een nl-server of host zet. Tony Beumer had die knul kunnen waarschuwen en als je het goed bekijkt had die knul het zelf ook moeten weten.
      Tenslotte was het Tony Beumer zelf die ons mededeelde dat deze webhoster 5 jaar of zo geleden al met illegale trackers doende was ;)
      Ik moet nog tot 6 uur en dan een week vrij :P

      Verwijderen
    3. Ik tot 4, nog een kwartier lol
      Dat is typisch weer zo'n opschepper, alles draait om hem en waar hij op dat moment mee bezig is. Als dat anders was geweest dan had hij wel geweten met wie hij bij het voormalige hotsspots had gesproken maar hij wist niet eens waar HS voor staat terwijl dat door alle wandelgangen bekend is en tot vervelens toe er over gezongen werd haha.
      Tony Beumer doet alsof hij een vertrouweling is geweest of zoiets, alsof hij belangrijk was en contacten had maar dan zou ik het weten. Ik ken wel de contacten / vrienden van Tony Beumer, bekende verraders, kopiers en dieven, fireblade, elmo, extreme natuurlijk en nog verschillende van dat onbetrouwbare uitschot, Tony Beumer trekt altijd dezelfde aan, van die losers net als hij ;)

      Verwijderen
  19. http://torent-ladys-world.info/

    Dit discussiebord is momenteel gesloten. De beheerder heeft de reden hiertoe hieronder opgegeven.
    In verband met U privacy op onze forum, hebben wij besloten om de forum voorlopig ontoegankelijk te maken. Dit hebben wij te danken aan een internet parasiet die antwoord op de naam van xxxxxxxxxx. laats bekende ip nummer xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx. Voor meer informatie kunt u een mail sturen na drone54@live.nl. Wij danken ieder voor hun inzet en gedult staf Torrentladys World

    Torent-ladys-world.info zoals bekend eigendom van Tony Beumer (drone54) en Marina van den Berkmortel-IJsendijk (torrentlady), beiden internetcriminelen van de hoogste orde, in illegale trackerzaken, smaad, laster, bedrieging, chantage etc.

    De x'jes zijn verwijderde smaad- en laster. Eigenhandig gefabriceerde "info" is voor ons interessant omdat we daardoor aan de orginele "bronnen" kunnen komen maar voor onze lezers inhoudelijk niet van waarde ;)

    We zetten het erbij omdat het toch een bewijs is tegen deze smaad- en lasterende oplichtersbende blijft en ze zelf zo vriendelijk zijn een contactadres erbij te zetten :)

    Door te googlen op de naam die ze geven komt men dan vanzelf uit op de persoonlijke google pagina van één van de bende leden te weten Marina van den Berkmortel-IJsendijk uit Helmond en in de trackerscene bekend onder andere met de naam torrentlady. Wanneer men haar blog leest zal snel blijken dat hier geen lady te vinden is.

    Aangezien de bovenstaande tekst met het verzoek om informatie alweer enkele maanden op dit gesloten "forum" te lezen is en niemand aan dit verzoek mee wil werken hebben de andere twee smaad- en lasterende aanstichters van deze oplichtersbende hùn specifieke aandelen in smaad- en laster verwijderd.
    Blijkbaar is het uiteindelijk toch tot de "heren" Tony Beumer uit Ulft en Michael Wassink uit Groningen doorgedrongen dat ze teveel tegenstrijdige informatie als zogenaamde bewijzen aan hebben geleverd ;)

    Wat deze smaad- en lasterende oplichtersbende rest zijn deze smeekbede om informatie op een forum dat in de trackerhistorie bijgezet is als de grootste flop allertijden, een stuk of tien sites waarop een kind van 7 door zijn stiefvader misbruikt wordt voor identiteitenvervalsing, smaad. laster en oplichting, even zoveel hyves-pagina's die door de moeder vanhet kind misbruikt worden ten behoeven van oplichting en bedrog èn op haar eigen naam Marina van den Berkmortel-IJsendijk een smaad en lasterblog met de naam Laster, smaad, leugens etc van blogs.

    Ook Marina van den Berkmortel-IJsendijk maakt voor haar smaad en laster gebruik van dezelfde vervalste informatie die de andere bendeleden inmiddels verwijderd hebben. Het is dus weer overduidelijk wie de heren er ditmaal voor op zullen laten draaien. Bovenstaande tekst op torent-ladys-world.info heeft dus nog een functie; het is de link van smaad en laster op dit forum die bezoekers moet leiden naar de eigenaresse van het bewuste forum TorrentLady's World Marina van den Berkmortel-IJsendijk en haar persoonlijke smaad- en lasterblog ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het gerucht gaat dat Extreme waarvan algemeen bekend is dat dit Michael Wassink uit Groningen is, weer eens bij Brein ligt en dat hij ontmaskerd is op al zijn valse namen en identiteiten haha.
      Ik weet niet of het waar is, er gaan wel meer geruchten en er gaan altijd geruchten vooral in de trackerwereld maar àls het waar is laat het dan even weten. Ik ken Michael Wassink en Sandra Reimer persoonlijk en mijn medewerking hebben ze als ik er aan mee kan helpen om hen voor lange tijd in verzekerde bewaring te krijgen.

      Verwijderen
    2. Het gerucht gaat dat Extreme waarvan algemeen bekend is dat dit Michael Wassink uit Groningen is, weer eens bij Brein ligt en dat hij ontmaskerd is op al zijn valse namen en identiteiten haha.
      Ik weet niet of het waar is, er gaan wel meer geruchten en er gaan altijd geruchten vooral in de trackerwereld maar àls het waar is laat het dan even weten. Ik ken Michael Wassink en Sandra Reimer persoonlijk en mijn medewerking hebben ze als ik er aan mee kan helpen om hen voor lange tijd in verzekerde bewaring te krijgen.

      Verwijderen
    3. whoehhahaha kijk dat zien we zo graag hahhahaha al jaren zijn het dezelfde aanstokers en ze beantwoorden altijd aan de verwachtingen hahhahaha. torrentlady mag er voor opdraaiien en torrentlady moet vooral niet gaan huilen want ze is er maar al te vaak voor gewaarschuwd dat het zo zou lopen hahahhahhaaa. tsja alles doet ze voor een server en een forum wat ze dan zelf verziekt door niet één maar minstens 20 mensen te bedreigen en te besmeuren met haar eigen modder. boontje komt om d'r loontje en niemand die medelijden met die heks heeft whoehahhahhahhaaaaa

      Verwijderen
    4. LOL nee dat blijkt wel weer anders hadden de beide "heren" hun collega aanstichtster in smaad en lasterzaken wel even ingelicht dat ze zelf al het belastende materiaal gingen verwijderen ;)
      De smaad en laster staat voor de trackerwereld opeens alleen op haar naam haha En de trackerwereld zal niets ontkennen want hoevelen deden op Torrentwereld.nl en Torent-ladys-world.info niet erg fanatiek mee aan het gooien naar modder naar de tientallen zoganaamde misbruikers op trackers ;)
      Door iets andere was Torrentlady niet bekend. Daarvoor is ze altijd gebruikt net als in deze kwestie. Ze is echt niet bekend door haar "design" zoals ze zelf voorop wil houden. Haar "design" is een ware belediging voor het vakgebied nog maar niet te spreken over haar taalfouten in haar "stukken".
      Ze werd erom uitgelachen maar door te doen alsof je haar stukken waardeerde had je haar op je hand en hoefde je maar een screentje in elkaar te knutselen en je kon haar laten bedreigen en zwart maken wie je maar wilde.
      Door te doen alsof doet ze alles, ze helpt je zelfs met verhuur van trackers op shared free-hosts hahhahaha
      en met verspreiden van vervalste informatie zoals op haar blog. Ze is zo iemand die haar noodlot zelf aantrekt. Tja dan moet je maar niet zo uitnodigen dan wordt je niet misbruikt.

      Verwijderen
    5. Juist ;) Waarom denk je dat niemand het voor haar opneemt ;) Voor Extreme en Stormrider neemt niemand het op omdat die lui bekend zijn om hun valse aard en verraderlijkheid. Voor de rukker doen ze dat net zo min.
      TL heeft net iets te vaak geprobeerd anderen te imiteren die wel gewaardeerd worden in dat wereldje. Ze heeft geen eigen identiteit op haar herkenbare taal- en andere fouten na hahaha. Als standaard losers zoals TL of Extreme of Beumer of Polar ergens aanmelden onder valse naam is dat meteen bekend. Samenwerken daar is de trackerwereld niet nummer een in maar daar zijn ze wel op bedacht ;) Die namen betekenen problemen en met ieder vooval komen er nieuwe namen bij van nieuwe losers die in de val tuimelen. Het hoeft niet meteen op een blog te staan als het bekend is, we willen altijd ook wel ff in stilte genieten van de blunders voordat het bekend gemaakt wordt gemaakt XD

      Verwijderen
    6. Omdat het een domme doos is. Ze is gemakkelijk te gebruiken omdat ze overal intrapt. Ze is te dom en te lui om zelf achter informatie aan te gaan. Ze denkt soms blijkbaar dat ze dat kan compenseren door msn-gesprekken en mails te publiceren maar ze snap dan blijkbaar weer niet dat ze daarmee alleen haar eigen onbetrouwbaarheid in de schijnwerpers zet.
      Wanneer je weet dat mensen zoals Marina van den Berkmortel-Ijsendijk en anderen uit die groep persoonlijke gegevens van anderen openbaar maken weet je dat het risico erg groot is dat ze dat met jouw gegevens ook een keer doen. Of je er 1 dag contact mee hebt of 1 jaar of langer, verraders blijven verraders en daar hou je rekening mee als je dat weet. Je zorgt er zelf wel voor dat dàt sóórt geen persoonlijke informatie van je heeft. Zo slim zijn ze zelf niet blijkt wel, en dat zelfs niet met 10 jaar tracker"ervaring" maar ach daar zal niemand mee zitten denk ik ;)

      Verwijderen
    7. Nee hahaha idd. En de trackerwereld denkt en werkt wel mee al is dat niet zo opzichtig als bij deze mediahoeren en pooiers ;) Zij vertegenwoordigen het type dat zich leent om te laten gebruiken als dat zo uit komt en dat zal ook niet veranderen. Tot zekere hoogte zullen er de blaatschapen zijn die het even voor ze opnemen maar dat duurt niet langer dan het moment dat die blaatschapen gaan beseffen dat ze zelf slachtoffer zijn van hun achterna geloop en dat de kans wel erg groot wordt dat ze misschien zelf wel hun hobby moeten opgegeven. Dan is de liefde en het geblaat snel over ;)

      Verwijderen
  20. Tja TorrentLady a.k.a. Marina van den Berkmortel-IJsendijk uit Helmond en echtgenoot Jan van den Berkmortel, wat nu?
    Smaad, laster en dreigementen aan het adres van volwassenen is strafbaar en het bedreigen van kinderen is een ernstig misdrijf.
    Wij willen toch graag even op een rijtje zetten wie er door Marina van den Berkmortel-IJsendijk uit Helmond en echtgenoot Jan van den Berkmortel bedreigd en besmaad en belasterd worden.

    Dit is een vrouw van 52 jaar die eens 2 dan weer 3 kinderen heeft, zij heeft 3 pleegkinderen, zij heeft adoptiekinderen en zij is oma van een drieling waarvoor haar eicellen gebruikt zijn.
    Deze vrouw is gescheiden. Zij is hertrouwt met een pleegzoon die zoveel jaren jonger moet zijn volgens Marina van den Berkmortel-IJsendijk uit Helmond en echtgenoot Jan van den Berkmortel dat het pedofiel is.
    Deze vrouw is eigenaar van de halve trackerwereld. Deze vrouw is actief in jeugdzorg, helpt bejaarden aan hun einde, werkt fulltime voor diverse eigen bedrijven en ziet daarnaast ook nog kans 150 blogs niet alleen te runnen maar ook op te zetten en te beheren.
    Haar huidige echtgenoot heet Peter en is multimiljardair en multinational. Deze echtgenoot Peter bestuurt bijna het hele internet en minstens de halve zakenwereld.
    Samen financieren ze het bedrijfsleven en het internet en worden in natura betaald door providers, webhostings en waarschijnlijk god ook nog. Om dit allesn in goede banen te houden reizen ze de hele wereld rond, hebben vakantieresorts in Portugal, Maleisië, Australië, Turkye, Belgie, Frankrijk en Duitsland waarmee ze "personeel in natura betalen voor hun diensten".

    Marina van den Berkmortel-IJsendijk uit Helmond en echtgenoot Jan van den Berkmortel.... hebben jullie wel eens één moment in je leven gekend waarvan je kunt zeggen dat je zèlf nagedacht hebt over bijvoorbeeld je eigen geloofwaardigheid ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heerlijk toch ;) Begrijp je nu waarom het soms helemaal niet nodig IS in te grijpen ;)

      Verwijderen
    2. Die vraag kun je beter richten tot de hele kliek nalopers-nablaters XD

      Verwijderen
    3. Aan haar blog kun je zien dat ze niet spoort. Hoe verzint ze die verhalen over een pleegzoon terwijl die mensen géén pleegkinderen hebben? Denk daar maar eens goed over na. Zelf heeft ze namelijk wél pleegkinderen. Komt ze door haar eigen pleegkinderen op die ideeën?

      Ze schrijft op haar blog over zichzelf. Marina van den Berkmortel-Ijsendijk is wel hertrouwd enheeft wel pleegkinderen. Ze zit de hele dag thuis en op trackers en forums. Ze is die Torrentlady die er plezier in heeft misbruikers op zwarte lijsten te zetten en op forums en blogs zwart te maken om zo bekendheid te krijgen.
      Ze is niet slim genoeg dat ze door heeft dat de gesprekken die ze over anderen op forums heeft gezet haar leugens nog het meest van alles tegenspreken.
      Door wat haar 'vrienden' op het net hadden staan was ook nog eens alles te herleiden wat ze nablaat en zijn de bronnen daarvan zo bekend dat zij het ook had kunnen weten ;)
      Het meest komische aan haar blog is toch wel de opmerking 'Zolang je naar x haar pijpen danst en exact doet wat zij wil is er niets aan de hand.' Dat is precies de omschrijving hoe Marina van den Berkmortel-Ijsendijk Torrentwereld.nl onder haar leiding had en daarom eruit gewerkt had en waarom staff en leden op haar laatste forum geband werden.

      De goede beurt zal ze ook wel net als de rest op haar zelf van toepassing zijn. Wanneer je tegen de zin van je echtgenoot in jaren door blijft gaan met staff functies op torrentsites en onbekende mensen op forums en blogs door het slijk halen en bedreigen heeft een man daar ook geen zin in lijkt mij ;)

      Verwijderen
  21. Dat huwelijk stelt helemaal niks voor. Dat is te lezen in de gesprekken die ze met Mel Brooks had :)
    Stiekum online komen als haar man er niet is, opeens verdwijnen als haar man op een onverwacht tijdstip thuis komt. Hij mag niet weten dat ze nog op torrentsites zit en als er last van komt moet ze vanhem helemaal stoppen ook met forums.
    Ze schrijft hoe ze het huishouden verslonst om zo snel mogelijk weer aan de pc te kunnen en wat ze nog meer voor haar echtgenoot verbergt.

    Logboeken zijn voor haar soort leugenaars een hel want daarin wordt vastgelegd wanneer ze online zijn, hoe lang, via welke provider enz.
    Hele nachten is zij aan de pc en overdag als haar man werkt ligt zij te slapen op de bank. Ze zegt tegen Mel dat ze nachten wakker ligt en ze is zo gefrustreerd met haar trackers en forums bezig dat ze er nachten over ligt te malen en ten einde raad maar weer aan de pc gaat. Haar man mag dat ook niet weten.

    Het is typisch Torrentlady om haar eigen problemen op anderen te willen projecteren. Dit doet ze precies hetzelfde met de misbruikers die van haar op een zwartelijst moeten komen. Daarvoor gaat ze op dezelfde wijze te werk. Ze manipuleert screens en gesprekken en is er trots op als ze privé-informatie kan publiceren. Hoe ze aan die informatie komt zie je haar nergens verantwoorden maar als je zelf gaat controleren blijkt dat er niets van waar is. Lees je haar gesprekken met Mel Brooks door dan zie je dat ze de informatie die Mel aan haar geeft ook nog nooit gechecked heeft. Dat is niet alles. Je leest ook hoe ze Mel Brooks daarvoor misbruikt.
    Je leest hoe ze de gesprekken van haar staff doorgeeft aan Mel Brooks en zichzelf beklaagt als haar staff niet doet wat Torrentlady verlangt.
    Charmed haalt ze door het slijk. Athena haalt ze door het slijk. Van MrBass geeft ze de gesprekken door waarin MrBass Extreme aangeeft voor kinderporno.
    Torrentlady werkt zelf samen met Extreme op smaad en lastersites ;)
    Zij gebruikt zijn informatie net zo voor smaad en laster als anderen dat doen terwijl ze bekend zijn met de kinderporno van Extreme?
    Zij werkt ermee samen en geeft achter de rug om waar ze zogenaamd mee samenwerkt aan bij brein en andere instellingen ;)

    Is het niet vreselijk hypocriet om te klagen dat iemand anders probeert je huwelijk stuk te maken als je jezelf presenteert als een ontrouwe hoer. Ze verraadt haar eigen man voor haar trackers en forums. Ze verraadt de mensen die iets doen voor haar of voor haar trackers en forums. Ze verraadt iedereen die haar iets in de weg legt. Ze verraadt haar stiefdochter en stiefkinderen. De verhouding met haar stiefdochter is ook al niet goed en Torrentlady beschrijft aan Mel Brooks hoe zij de kinderen van de stiefdochter gebruikt om haar stiefdocht te manipuleren. Als Torrentlady gevraagt wordt om op te passen bepaalt TorrentLady de regels. Zo werkt Torrentlady op precies dezelfde wijze met haar contacten op internet.

    Gelukkig voor Mel Brooks is dit niet onbekend in de trackerwereld en was zij daarop voorbereid. Mel Brooks is ook niet gescheiden, niet hertrouwd en heeft ook geen kleinkinderen :)
    Mel Brooks heeft ook géén van de ip's gebruikt die Torrentlady tegen alle fatsoennormen in publiceert en waarvan Torrentlady de herkomst niet gecheckt heeft. Mel Brooks heeft ook de naam niet gebruikt die Torrentlady publiceert omdat ze haar eigen naam gebruikt.

    Zo bouwen 'bekkende' mensen over de ruggen van anderen een image op in de trackerwereld en als het mis loopt hebben ze een zondebok nodig. Dan wordt pas goed duidelijk in welke beperkte kringen dat soort mensen werkelijk 'bekkend' is in de ware zin des woords ;)
    Boontje komt om zijn spreekwoordelijk loontje en weinig die dat Torrentlady niet toewensen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahaha tja ik herinner me wel dat Mel Brooks haar carriere begon op de tracker van Polarbear. Pittig, ze had hem letterlijk èn figuurlijk op de pijnbak whahhaha Jammer dat ze werd gespotted voor het echte werk, dat was zijn geluk hahaha. Ze kunnen er een les uit leren hè. Als je je in de illegaliteit ophoudt kun je beter niet proberen je met professionals te meten want dat ga je gegarandeerd verliezen :)

      Verwijderen
  22. Domme mensen ;)
    Ze vergeten dat zij het zijn die met illegale trackers en bedreigingen bezig zijn en zijn geweest.
    Vanaf MovieFacts worden enkelen al continue gevolgd en vervolgd ;)
    Dan zouden ze in principe al zelf kunnen bedenken dat het niets met een voormalig forum te maken heeft maar waar daarbij het ontbreken van het vallende kwartje schuld aan kan zijn, en dus een slap excuus haha kunnen wij ook nog wel bedenken ;)

    Criminele types zoals Extreme hebben blijkbaar de zeer vreemde opvatting dat ze na iedere door hun beraamde "aanslag" ;) pc's en harde schijven moeten herinstalleren om hun sporen te verwijderen ;)
    Die theorie is al zolang achterhaald als MoviaFacts overleden is en ze zelf een soort van aangeboren passie vertonen voor lekkende scripts en gatenkazen maar ach ;)

    Het is humor niet waar en in tijden van recessie en tekorten is dat weer eens wat anders, zeker als ze zo afgeven op de wèl werkende klasse die ze zelf nìet op eigen kracht kunnen vinden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Heel veel info, nog meer verhalen, op geen enkele manier onderbouwd. Al jaren lopen gillen dat de heren binnenkort wel voor de rechter moeten verschijnen. Namen die aan elkaar gekoppeld worden als zijnde een persoon.....

    En al die domme schapen lopen hier als een mak lammetje achter aan....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het lijkt wel of je er persoonlijk belang bij hebt dat de heren voor de rechter moeten verschijnen ;)

      Verwijderen
    2. Ach weer zo'n opmerking die ze erg slim van zichzelf vinden en erna beginnen ze pas te lezen xd
      Het is niet slim je argumenten op een openbaar blog te onderbouwen, jij geeft ze hun verdediging zeker op een presenteerblaadje xd

      Verwijderen
    3. Waarom zou je tevreden zijn met één gevangen vis als je met iets meer moeite de hele school kunt vangen ;)

      Verwijderen
    4. Anoniem 5 september 2013 17:56
      Alle namen die jullie niet bevallen gooien jullie maar op 1 hoop. maar jullie hebben nog niet 1 bewijs laten zien. Dan krijg je als reactie dat dat straks in de rechtbank wel komt.
      Ruud is geen Bigpappa. jullie denken dat jullie hem kennen, maar ziiten er mijlenver naast......Lekker laten zo dan

      Ach... leuk... spuit elf spuit ook weer eens...
      en wanneer wordt jij volwassen... je nadert ras de veertig, de oude bokken sektor
      Grijze haren daar zul jij geen last van hebben XD

      Doe maar lekker stoer jongen. Normaal voelen wij ons niet zo aangesproken door dat ge 'jullie' maar voor jou maken we graag een uitzondering Ruud Kleysen. Oh nee sorry dat was niet je echte naam, wel bijna maar toch net niet helemaal ;)

      Wij (ach foei ik neem weer het woord voor iedereen, sorry ;)) begrijpen het wel Ruud Kleysen of iets wat daarop lijkt. Jij bent bijna of helemaal 40 en hebt noeg altijd geen vaste relatie en Michael Wassink heeft dat wel. Dat steekt natuurlijk want jij dacht altijd dat jij de meest populaire van het stel was.

      Nu iedereen weet dat dit niet het geval is hoef je de schijn niet langer op te houden en kun je je weer terug trekken naar je eigen domeinen zodat de mensen hier zich ongestoord net de dingen bezig kunnen houden waar ze voor komen.

      Verwijderen
  24. "Wat ook erg komisch is, het feit dat er eerst een grote stilte op je blogs zijn en als er een weer is een keer reageert, dan reageert alles te gelijk, en ze hoeven jou helemaal niet op te zoeken, ze weten precies op welke blog jij zit, ik hoef je niet te vertellen waar dat op lijkt of wel."

    Voor bezoekers die kunnen lezen:
    Abonneren op: Reacties plaatsen (Atom)
    Onderaan iedere pagina
    Of:
    Contact TorrentWereld
    Rechter kolom

    Succes loser, de meeste mensen zullen al wel bekend zijn geweest met de zoek en vervangoptie in word, evengoed bedankt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahhhahahaha doe niet zo flauw, hij is een week bezig geweest om iets nieuws te verzinnen whoehhahahahaaa hij weet niet eens meer dat hij dat al een keer gepost heeft maar ja dat krijg je op die leeftijd whahhahaaa

      Verwijderen
    2. Drie keer nu ;) en ze hebben weer gehobbied in de database ;)

      Verwijderen
    3. Dat was te verwachten, er moest weer van alles weggepoetst worden XD Het is ook pas de 7de of 8ste keer dat hij weer vist naar die bepaalde site haha. Dat zit hem toch wel dwars blijkbaar XD

      Verwijderen
    4. Tja hij is ook een van die nachtelijke vaste bezoekers hahaha. Vannacht was het 2.20 dus spoort al net zo min ;)

      Verwijderen
  25. Surfert heeft het druk ;)
    Wel beste Tony Beumer èn familie èn huisvrienden (whoehhahaha) is de koek op dat we posten voor de derde of vierde keer in herhaling moeten zien? ;)
    Wij dachten heel even dat de smaad, laster en bedreigingen blatende dochter net iets meer verstand had als de rest van de familie maar helaas ;)
    Vissen Beumer kan een ontspannende hobby zijn als je weet hoe het moet ;) Oefen nog maar effekes want in jouw aas bijten ze niet whoehhahahaa

    @Polarbear
    Gebruik je rechterhand maar kerel, we zijn van jou toch niet anders gewend ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. LOL oke dan ;)

    Op de meer serieuze toer nu ;) Wij hebben een aantal personen die bepaalde namen 'gebruiken' even netjes op de hoogte gesteld en wat tips gegeven zodat zij niet in deze onverkwikkelijke toestanden verzeilt raken.

    Michael Wassink heeft toch meer verstand beschikbaar als wij aannamen en zich terug getrokken uit deze zaak, wat hem dan weer tot eer strekt maar namen voor domeinen achter de hand houden voor geval dat is toch niet zo elegant en dat stelt dan weer teleur maar goed, zelfvertrouwen heeft blijkbaar voor sommige grote trackereigenaren een stok achter de deur nodig, vreemd, met 10 jaar ervaring zou je meer mogen verwachten maar goed. ;)

    Over de ziektes in de trackerwereld geven wij vanzelfsprekend ook alle informatie die we ter beschikking hebben. Die mensen zijn niet van waarde. Tony Beumer, Michaal Jinkers, Melissa Helmig-Beumer, Andrea Beumer-Van Unnik. Bedreigers van kinderen geven de trackerwereld een slechte naam dus weg ermee.

    Polarbear heeft weer eens een voorkeursbehandeling schijnt het. Daarmee moeten we even wachten ;) We gaan maat alvast alles wat we daarvan hebben op datum en prioriteit sorteren voor geval daar geen licht op gaat ;)

    Prettig weekend aan u allen. Wij hebben onze sociale verplichtingen er voor deze week weer opzitten. ;)


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mensen zonder waarde aanvulling ;)
      De naam van het minderwaardige schepsel dat met behulp van smaad, laster en dreigementen ook naar kinderen toe een eigen webhosting bedrijf op probeert te zetten is Michael Jonkers. De naam van het bedrijf is mjwebhosting.nl en dan hebben we het over een naloper en onvolwassen type dat niet getrouwd is, een buitenlandse vrouw met een kind opzadelt en doet in illegale torrent sites.
      Michael Jonkers is een huisvriend van Beumer (zo noemen ze dat blijkbaar), laag ontwikkeld, asociaal en een oplichter.
      Michael Jonkers is de hoster en eigenaar van Shark-tor.nl.
      Waar dit soort asocialen nog meer aan meewerken wil niemand weten maar het wordt wel ff lekker op het hele net openbaar gemaakt ;)

      Verwijderen
  27. Alle namen die jullie niet bevallen gooien jullie maar op 1 hoop. maar jullie hebben nog niet 1 bewijs laten zien. Dan krijg je als reactie dat dat straks in de rechtbank wel komt.

    Ruud is geen Bigpappa. jullie denken dat jullie hem kennen, maar ziiten er mijlenver naast......Lekker laten zo dan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je maakt een foutje lieve Anoniem. Niet 'jullie' denken dat 'jullie' hem kennen maar mensen uit de trackerwereld denken (of weten) dat ze hem kennen. Als het om 'jullie' zou gaan was het een hoofdpost of een ondertekende reactie. Dit is een blog waar iedereen mag reageren en al die personen die reageren zijn afzonderlijke individuën. x

      Verwijderen
    2. Juist ja en al die mensen hebben een eigen mening en laten zich niet in een kistje douwen waar vervolgens het etiket 'jullie' op geplakt wordt ;)

      Het is wel duidelijk Anoniem 5 september 2013 17:56 waar jouw voorkeuren liggen. Laat even weten welk pseudoniem jij gebruikt op internet-parasieten.info zodat we je daar ook kunnen supporten ;)
      Het is (ben ik helemaal met je eens) niet eerlijk als Extreme ook daar alleen alle aandacht krijgt ;)

      Verwijderen
    3. whahhahahaha jaaaah altijd is alles voor Michael en dat is niet eerlijk ;) waarom moet ik dan altijd weer aan calimero denken xd

      Verwijderen
    4. Euh.... omdat ze dar zelf om vragen misschien ;) of zelf de weggooiers zijn misschien ;) dan vraag je er net zo goed zelf om en moet je net zo goed niet zeiken maar goed XD
      Boontje komt om zijn loontje zoals altijd en dan kan een calimero of om het even welke andere aandachttrekker vanuit de diepte naar de geciviliseerde wereld piepen dat hij te kort komt.... wie wil dat horen ;)

      Verwijderen
    5. Hmmz Calimero, schijnheilig zogenaamd bedeesd kuiken met klein hartje maar in werkelijkheid zwarte inborst en nog zwartere ziel tegenover een adelaar, net zo min te vertrouwen maar recht op zijn doel af, van twee allerslechtste geef mij dan toch maar de laatste als je dan toch moet kiezen

      Verwijderen
    6. pfffff de chat is er zeker weer uit dat jullie het verschil niet meer zien tussen onschuldig uitziende op het gemoed werkende zielige zwarte kuikentjes en egotrippende rechtshandige opschepperige ijsberen met een voortplantingsprobleem. we organiseren wel een uitje naar burgers zoo zodat jullie je mening kunnen herzien en geen onschuldige diersoorten meer beledigen xd

      Verwijderen
  28. Ook ik denk niet dat iemand daar bezwaar tegen heeft. Je bent meer dan dom bezig als je een tracker op een nl-domein zet. Je bent nog dommer als je dat doet op een nederlands host.
    Ik kan mij voorstellen dat Extreme dit eerder wist dan de sprekers op deze blogs en ik kan me net zo goed voorstellen dat gerespecteerde owners zoals extreme en polarbear hier onderhand meer dan goed de balen van hebben.

    Ik heb even gekeken op Shark-tor.nl en ik zag daar staff en uppers die onder normale omstandigheden echt wel een goede naam hebben.

    Wat bezielt deze mensen om op een nl-domein en bij een nl-host te gaan?
    Michael Jonkers heeft deze contacten niet, dat weten wij. Dat is maar een beginner en een weinig succesvolle zowel in de trackerwereld als in webhosting.

    Het is niet mijn ding. Ik heb niets met trackers en ik kom er niet als het niet nodig is ;)

    Ikh eb wel iets tegen losers die omdat ze zelf niks konden presteren al het anderen daarom van die anderen die wel een naam hebben op gebouwd kapot willen maken, zoals Michael Jonkers, Tony Beumer, Melissa Helmig-Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk e.a. ;)

    Het kan alleen maar opzet zijn dat je goed bekend staande staffleden en uploaders naar een nl-domein lokt èn op een nl-host èn ook nog spammen.

    Je kunt net zo goed een taxi voor de deur van Brein parkeren met daarop het uithangbord: gratis verse vis, de beste kwaliteit... een primeurtje...

    Landverraders noemen wij ze: Tony Beumer, Melissan Helmig-Beumer en de rest van de familie, Michael Jonkers, Bigben en andere "huisvrienden", volksverraders.
    NSB'ers juist.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Sjaakbiertje ja, een vriendje van Anita den enting die we beter kennen als lucifera, eens een van de bekendste en meest geliefde trackers.
    Anita alias Lucifera kreeg het echter verschillende keren aan de stok met marina van den berkmortel-ijsendijk. onder ander op het forum torrentwereld.nl maar ook op ander plaatsen op ons internet.
    Er was zelfs een smaad en lasterblog dat luci gemaakt zou hebben ter ere van de bekkende torrentlady aka marina van den berkmortel-ijsendijk maar de laatste geruchten gaan dat marina van den berkmortel-ijsendijk ook dat blog alleen gemaakt heeft om iemand en in dit geval lucifera, voor schut te zetten.
    Verder zien we een uitgekiende selectie aan bekende personen uit de trackerwereld op shark-tor.nl.
    Bekende persoonlijkheden met een heel bekend verleden èn status.

    Dit soort mensen gaat normaal beslist niet op een nl-domein en helemaal niet op een nl-host die ze niet kennen.

    Dit kan alleen maar als gevolg van een vals advies zijn gebeurd. En wie kennen ze dan welin de trackerwereld naast die onbekende pion Michael Jonkers? Juist, Tony Beumer alias Stormrider alias Stardreamer.

    Tony Beumer alias Stormrider alias Stardreamer heeft nooti een tracker van zichzelf gehad, altijd alleen maar geprofiteerd van andere trackers en altijd was het hem alleen te doen om scripts en mailbestanden te stelen.

    Shark-tor.nl, de nieuwste stuiptrekking van deze oplichtersbende. Het zal weer niet te voorkomen zijn, ook hier zullen weer vele slachtoffers vallen die helemaal niets met deze zaak te maken hebben , hun misere wordt nu veroorzaakt door mensen die zelf nog nooit in hun leven ook maar iets konden presteren. ;)
    In de val gelokt en dan zie zelf maar eens hoe je eruit komt ;)

    Forums die zouden willen helpen bestaan niet meer.

    Fijne avond...

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Landverraders noemen wij ze: Tony Beumer, Melissa Helmig-Beumer en de rest van de familie, Michael Jonkers, Bigben en andere "huisvrienden", volksverraders.
    NSB'ers juist.

    Ben van Unnik voor de duidelijkheid ;)

    Wij wisten in 2008al dat Tony Beumer de grootste nsb'er in de trackerscene was en daar hou je dan rekening mee hihi Dat is bekend gemaakt, inclusief de bekentenissen van de verrader zelf en die spannende gesprekken waarin die verrader zijn helpers verraad dus niemand mag klagen ;)
    De trackerwereld wist het.
    De trackerwereld moet er ook maar mee zien te dealen. Klaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. http://www.marktplaats.nl/verkopers/19515210.html
    fam.Helmig
    mooi stafford
    Hallo allemaal, hierbij bieden wij onze lieve stafford aan. Wij kunnen door bepaalde omstandigheden er zelf niet meer voor zorgen…
    02 jun. '13
    Terborg, GE

    Ze hebben net zo min de capaciteiten om voor kinderen te zorgen denk ik als ik melchamar alias Melissa Helmig-Beumer zie posten op Internet-parasieten.info

    Echtparen met een kinderwens opgelet op verkopers/19515210. Familie Helmig-Beumer heeft op zeer korte termijn nog meer in de aanbieding wat ze door bepaalde omstandigheden niet meer zelf kunnen verzorgen XD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja erg hè. Ik weet ook niet goed meer hoe de volgorde is. Ik geloof dat de jongste van Beumer Kelsey heet, dat is dat meisje dat door haar vader op adult sites wordt gezet. Dan hebben ze nog Kimberley en Melissa. Een van de twee is geestelijk gestoord zegt Tony Beumer. Die is volgens Tony Beumer ook lange tijd misbruikt door een vriend des huizes. Ik ken wel enkele vrienden van dat huis maar daar moet je mij de bek niet over open breken ;) Het meisje is geestelijk gestoord en daardoor kon het gebeuren is het verhaal. Wat ik ervan geloof is niet belangrijk maar voor mij is het een heel ongeloofwaardig verhaal. Waarschijnlijk heb ik een te goed contact met mijn kinderen en vrienden om zoiets te geloven.

      Melissa is de dochter die eerst iets had met Jeroen Huntink, ook bekend van trackers en heeft moeten trouwen met Michael Helmig.
      De derde dochter heet Kimberley. Wie de oudste is van die twee weet ik niet. Ik zou ook niet weten wie de zogenaamde misbruikte dochter is want ook die story geloof ik niet zo.
      Ik weet dat Beumer zelf op een bepaald moment werd beschuldigd van kindermisbruik door iemand uit zijn eigen dorp. Dat had niks met trackers uit te staan waar dat forum over ging, dit was echt wel een persoonlijke kwestie en het ging over een of ander jeugdkamp of iets van die aard waar Beumer begeleider was.
      Later was er nog zoiets. Iemand beschuldigde Beumer van misbruik van zijn zus. Kort daarna was het afgelopen met torrentstart en ik weet niet of er een vervolg is geweest.
      Ik geloof niets van wat die vent zegt. Dat is niet alleen omdat er veel rook is. Het zou mij helemaal niks verbazen als hij zijn eigen dochters heeft misbruikt en anderen ervoor op laat draaien. Dat is toch precies zoals hij dat met zijn servers doet. Hij begaat de blunders en anderen geeft hij de schuld. Hij zette zijn eigen dochter op een adult-site, daar zijn dan wel bewijzen van en tegen die vent. Zijn sites zijn bewijzen. Ik zou niet weten wat er nog meer nodig is om die kerel op te bergen. Zoiets moet niet vrij rond mogen lopen en die nalopers die daarmee weglopen die moeten zichzelf eens goed na laten kijken.
      We zijn volwassenen onder elkaar dus laten we ook eens proberen om ons daarna te gedragen!

      Verwijderen
  32. Anoniem 5 september 2013 17:56
    Alle namen die jullie niet bevallen gooien jullie maar op 1 hoop. maar jullie hebben nog niet 1 bewijs laten zien. Dan krijg je als reactie dat dat straks in de rechtbank wel komt.
    Ruud is geen Bigpappa. jullie denken dat jullie hem kennen, maar ziiten er mijlenver naast......Lekker laten zo dan


    Zou jij willen hè ;). Sommige mensen zijn er het meest expert in zichzelf èn hun snode plannetjes te verraden he Ruud ;)
    Jammer maar hier lopen een paar heel slimme jongens rond die daar niet alleen jarenlang ervaring in hebben maar er ook nog een goed belegde boterham aan overhouden.
    Het spijt me voor je maar ook jij begint daar niets tegen. Ik vind trouwens de naam BigPappa niet zo goed gekozen. Ik vind het nogal schijnheilig eerlijk gezegd, gehuichel, je beter voordoen dan je bent. Een echte Pappa bedreigt geen kinderen, misbrukt geen kinderen en stookt anderen ook niet op om zoiets te doen.
    Een echte Pappa is geen lafaard.
    Hier weten ze wie jij bent schijnt het en ze kunnen het bewijzen. Ben je het daar niet mee eens dan laat je ons toch jouw bwwijzen zien om dat te bewijzen. Als het waar is wat je zegt dan moet dat niet zo moeilijk zijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  33. @ PolarBear aka BigPappa: Hier weten ze wie jij bent schijnt het en ze kunnen het bewijzen. Ben je het daar niet mee eens dan laat je ons toch jouw bwwijzen zien om dat te bewijzen. Als het waar is wat je zegt dan moet dat niet zo moeilijk zijn ;)
    Deze wil ik wel ff beklemtonen ;) Ik denk dat we weer een heel erg lang weekend tegemoet gaan met heel veel zon en plaatselijk forse onweersbuien whahhahahhaa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach kom op, die lozer verraadt zelfs zijn eigen moeder voor een tracker en dat ìs een bewezen feit ;). PolarBear is echt wat je noemt HET PROTOTYPE van alle eigenschappen die je beslist NIET in een man wilt zien haha.
      Verwacht er niet te veel van want Pornobear komt toch niet met bewijzen. Dat zou iets nieuws zijn ;)

      Verwijderen
    2. Euh... (vele puntjes) en dan komt er een of andere uitmaak waarmee hij zich wil verontschuldigen, de standaard procedure die vooraf gaat aan een (nog) versluimerde ontkenning... (nog meer puntjes) waarna de echt gemeende ontkenningen volgen... (nog meer puntjes) waarna hij de gesprekspartner op diens tekorten wijst ;)
      Zo voerde je 5 jaar geleden een gesprek met die gast, als dit veranderd is zie ik het ook wel weer een keer XD

      Verwijderen
    3. Lijdt ons nu niet af van belangrijkere punten. Ik wil de bewijzen van BigPappa wel eens zien die zelf zo hard roept over het ontbreken van bewijzen op dit blog.
      Ik neem tenminste aan dat hij dan zelf ook de bewijzen heeft anders roep je daar niet zo hard over XD

      Verwijderen
    4. Misleidend he dat Leiden. Is het met lange of korte ij ;) Doe het maar met korte en zonder t ;) Leiden daar wonen ook een paar bekende namen uit de trackerwereld bedenk ik net. Dat zijn ook van die lastige figuren pff
      Leuke site.
      Ik heb meteen een abonement genomen.

      Verwijderen
    5. Welkom dan. Wij zijn gezellige mensen al zeg ik het zelf. Het bruist hier aan alle kanten van de activiteiten en aan aandacht is geen gebrek. Daarnaast wordt er nog vanalles georganiseerd waar je bericht over krijgt en soms kan het er wel eens hard aan toe gaan maar dat is meer show dan wat anders. De belangrijkste informatiekanalen zijn je mail en de irc. Voor de broodnodige ontspanning hebben we een paar chats maar dat schijnt nog niet genoeg te zijn voor sommigen xd In principe hebben we elke seizoenswisseling een festiviteit maar dat zijn er meestal meer op jaarbasis haha.
      Dat is het wel zo'n beetje. Gezellige mensen hebben onze voorkeur en schroom je vooral niet als je ergen op of aanmerkingen over hebt. We werken continue aan verbeteringen en iedereen die mee denkt is welkom ;)
      Maak het je gezellig en laat wat van je horen zou ik zeggen xd

      Verwijderen
    6. Een overweldigende ontvangst. Ik had ook 3 mails en 4 persoonlijke uitnodigingen voor de chat waar ik net was.
      Ik moet jullie mijn complimenten geven. Zo'n welkom krijg je niet overal. Dit voelt al goed voor het begin ;)

      Verwijderen
    7. Dat is ook de bedoeling ;)Je krijgt nog meer informatie als de postbode terug is van zijn date ;)

      Verwijderen
    8. Anoniem 5 september 2013 17:56
      Alle namen die jullie niet bevallen gooien jullie maar op 1 hoop. maar jullie hebben nog niet 1 bewijs laten zien. Dan krijg je als reactie dat dat straks in de rechtbank wel komt.
      Ruud is geen Bigpappa. jullie denken dat jullie hem kennen, maar ziiten er mijlenver naast......Lekker laten zo dan


      Hier worden wel meer namen op één hoop gegooid zoals jij sat noemt. Niemand hier zit daarmee behalve jij.
      Drone is Tony Beumer en stardreamer, misstamara en stormrider en diverse andere namen. Extreme is Michael Wassink en woelmuis en ook diverse andere namen. TorrentLady is Marina van den Berkmortel-IJsendijk en GoudLokje en ook weer diverse andere namen. Polarbear is Ruud Kleysen en XXX-Upper en BigPappa en diverse andere namen.
      Waarom maak je daar een probleem over? Je verzint het zelf, mensen ontmaskeren met behulp van tools of door herkenning en het is meteen een drama.
      Gebruik dan je eigen en èchte naam dan heb je nergens last van.

      Verwijderen
    9. Dat klopt helemaal maar verpest het nou niet. Ik wil zijn bewijzen wel eens zien. Hij moet die kunnen aantonen want hij heeft zelf het hoogste commentaar op het ontbreken van bewijzen op dit blog wat trouens niet klopt maar dat is een ander topic ;)
      Zolang ik geen bewijzen zie van het tegendeel heb ik vrtrouwen in de techneuten op dit blog. Tot zolang is BigPappa voor mij PolarBear alias Ruud kleysen.

      Wij wassen dat beertje wel even. Dat hebben we eerder gedaan al was dat op een andere site. Wij laten iedereen in waarde en de nick gebruiken die ze zelf willen maar als ze er zelf zo op aandringen halen we de biotex wel weer tevoorschijn hoor.
      Kom maar op Polarbear, je badje staat klaar met extra veel olie ;)

      Verwijderen
    10. Kom maar op Polarbear, je badje staat klaar met extra veel olie ;) Daar kan ik nou zo van genieten, die heerlijke dubbelzinnige humor hier haha. Ik wed dat Extreme driedubbel ligt en die andere in een hoekje zit te janken omdat hij weer geen aandacht krijgt XD Ga vooral zo door en vermaak ons, het is klasse, topvermaak XXX

      Verwijderen
  34. Ik heb veel gemist in een week afwezigheid dat zie ik. Het gaat goed met onze mensen. ;)
    Daar ben ik blij om.
    Een van de op dit moment meest aansprekende opmerkingen die ik zag op dit en andere blogs is de volgende:
    Waardoor heeft iemand zoveel invloed op je dat je je daardoor laat intimideren?
    Ik geloof niet dat daar op dit blog sprake van is eerlijk gezegd. ;)
    Volgens mij is hier alles onder controle maar hebben een paar lastpakken iets meer tijd nodig dan het gemiddelde voordat dat goed tot ze doordringt. ;)

    Ik kan mij er alleen maar bij aansluiten. Ga zo door. Als andere bloggers en blogbeheerders hier komen kijken hoe jullie het doen is dat wel de beste bevestiging dat je goed bezig bent. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sorry als wij er even niet zijn maar we hebben een te gek coole vette DJ vanavond en het is supergezellie hihi

      Verwijderen
    2. Daar was ik inmiddels achter muts. Ik was een paar mensen kwijt en die heb ik bij jullie terug gevonden whahhahaa

      Verwijderen
  35. Dear TW,

    I really appreciate the effort you have put in on your teams current project. I know you have been putting in a lot of extra time, and the results are paying off. I'm so happy to see your hard work resulting in such success!

    You are doing a great job as team leader, and I'm looking forward to seeing the direction you are going to take your upcoming projects in.

    Sincerely,

    Gorillaservers

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Stichting Publeaks ‏@publeaksnl 1u We zijn live - veilig en anoniem klokkenluiden bij 15 Nederlandse media: http://www.publeaks.nl http://publeaks.nl/pers.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. https://publeaks.nl/index.html

      Er vinden in iedere samenleving misstanden plaats. U hebt misschien informatie of kennis van zaken die niet in de haak zijn en waarvan u vindt dat ze moeten worden onderzocht, om er een einde aan te maken of misschien om er een bredere discussie mee los te maken.

      Geweldig! Hier kunnen we wel iets mee toch ;)

      Het lijkt me erg interessant om mee te mogen maken hoe de deelnemende pers zich op het taboe nederlandse trackers zal storten als publeaks op de hoogte wordt gesteld van bijvoorbeeld de vele lastercampagnes die al jaren vanuit die trackers opgestart worden ;)

      En lady's first natuurlijk. Marina-torrentlady.blogspot.nl komt het best aan alle eisen tegemoet zowel wat de nieuwswaarde als de diversiteit betreft. Marina van den Berkmortel-IJzendijk uit Helmond heeft zoveel lastercampagnes opgestart gericht aan zoveel verschillende personen dat ze daar onmogelijk aan voorbij kunnen gaan. Ook staan haar blogs en fora online en zijn de data openbaar ;)

      Het is niet alleen een ultieme buitenkans de internetgebruiker door neutrale media voor te laten lichten over de naakte feiten over de nederlandse trackers en hoe nederlandse trackers en fora met privacy omgaan op het publieke internet. Het zal ongetwijfeld ook het einde betekenen van de zogenaamde anonimiteit waarin nederlandse trackers nu nog denken te opereren ;)

      Verwijderen
    2. Mooi. Dit was het wachten wel waard. Ik zal maar eens beginnen met de thuiswonende minderjarigen die de staat handenvol geld kosten met hun studie's waar ze de kantjes vanaf lopen omdat TorrentLady en consorten ze erin hebben geluisd voor illegaal werk op trackers XD

      Verwijderen
    3. whahhahaha ind. :)

      Verwijderen
    4. Een mooi initiatief. Pastebin volstaat echt niet meer XD

      Verwijderen
  37. Ik ben Bigpappa, geen enkele andere dan ikzelf. Ben dus niet Ruud, Marina, Wassink, Drone of wie dan ook die hier worden genoemd.
    Als jullie zoveel vertrouwen hebben in de techneuten hier op dit blog, was dat al lang bekend geweest.
    Bewijzen dat ik niet een van de genoemde personen ben? Nee, lijkt me niet nodig. De uitlatingen welke hier gedaan worden zijn allemaal zonder bewijs. Oja, ik vergat het natuurlijk even. Jullie hebben contacten met wijkagenten, die een paar raddraaiers precies de informatie geven die jullie willen.

    Als jullie daadwerkelijk zo slim waren , hadden jullie mijn identiteit al lang kunnen achterhalen. Maar aangezien jullie alleen maar een hoop onzin uit zitten kramen, er trots op zijn dat jullie een adres kunnen achterhalen waar iemand woont, is voor jullie voldoende om maar de indruk te wekken dat jullie exact op de hoogte zijn van allerlei zaken aangaande de trackerwerld.
    En als je het dan ook nog in een paar mooie woorden kan verpakken, trappen veel mensen erin....maar nogmaals, geen enkel hard bewijs is er tot op heden getoond.
    Dus doe je voordeel ermee en laat zien wat je waard ben.

    Anoniem6 september 2013 00:27
    @ PolarBear aka BigPappa: Hier weten ze wie jij bent schijnt het en ze kunnen het bewijzen. Ben je het daar niet mee eens dan laat je ons toch jouw bwwijzen zien om dat te bewijzen. Als het waar is wat je zegt dan moet dat niet zo moeilijk zijn ;)

    Nou hier weten ze wie ik ben dus kom maar op met het bewijs.....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mr Big suck your dig whoehhahahaaa Je moet op internet-parasieten.info zijn. Ken je soortgenoten ;)

      Verwijderen
    2. Bigpappa viel op torrentladys world al op door zijn geslijm inderdaad. Je parasietenclub zit op een andere site Bigpappa of heb je er weer een ban? ;)

      Verwijderen
    3. Op torrentladys world had bigpappa een ban en op internet parasieten worden de posten van bigpappa door tony beumer afgekraakt xd

      24-08-2013, 11:43:52 Bericht: #13
      Drone
      Administrator
      Berichten: 65
      Lid sinds: May 2013
      Reputatie: 0
      RE: degelijk een geval van alzheimer

      Citaat: Anoniem23 augustus 2013 23:56
      PatrickV heet echt geen Nathalie hoor. Hij was de oprichter van torrentstart.eu. Nu scripter van togheter strong.
      Wel info checken graag
      Beantwoorden

      Stelletje noobs ook, iedereen weet dat PatrickV geen Nathalie heet, maar hem uit geven voor oprichter van torrentstart.eu is wel heel erg belachelijk, wat hoop je met zo een bericht te bereiken. Misschien dat je inteligent over wil komen, zal je toch met wat anders moten komen, dit soort berichten bewijst al voor de zoveelste keer hoe dom jullie ook bezig zijn, laat maar wat schrijven, zijn er altijd wel wat die er in gaan geloven, dus niet.
      Maar ook deze keer hebben jullie bewijzen die niemand mag zien, ze worden bewaard voor justitie. Tja wat een steeltje noobs, alleen maar onzin uitkramen niemand krijgt ooit je bewijzen te zien, ze zijn net zo denkbeeldig als die fabeltjes van jou.
      Oh trouwens, jij denkt dat ik niet weet wie er allemaal me werkt aan die blogs van jou, vooral zo blijven denken.

      Grappig he wat een steeltje noobs hihi xd

      Verwijderen
  38. Vandaag, 02:17:40 (Dit bericht is het laatst bewerkt op Vandaag om 02:38:26 door Drone.) Bericht: #22
    Drone
    Administrator
    Berichten: 66
    Lid sinds: May 2013
    Reputatie: 0
    RE: degelijk een geval van alzheimer

    Citaat: Anoniem 10 september 2013 00:01
    Mr Big suck your dig whoehhahahaaa Je moet op internet-parasieten.info zijn. Ken je soortgenoten
    Anoniem 10 september 2013 00:06
    Wat een taal zeg, moet dat Engels voorstellen, is net zo goed als je tickets na santrex suport, slaat dus nergens op.

    Ik heb dit niet gepost maar ik kan het niet laten deze domme opmerking van Tony Beumer recht te zetten ;)
    What is the meaning of To Take A Dig At?
    This is a slang expression, which is commonly used in American English. When you take a dig at someone, you deliberately insult or annoy someone.
    In a.b.n. is de betekenis iemand opzettelijk beledigen of lastig vallen. Suck your dig is een gangbare uitdrukking voor een persoon die iemand opzettelijk beledigd of lastig valt en daar zelf ten overvloede extra de nadruk op legt en zichzelf daarmee nog meer voor lul zet. Exact dat wat Drone a.k.a. Tony Beumer met zijn post midden in de nacht doet.
    Hebben we weer eens te diep in het beroemde glas gekeken Tony Beumer?

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Vandaag, 02:17:40 (Dit bericht is het laatst bewerkt op Vandaag om 02:38:26 door Drone.) Bericht: #22
    Drone
    Administrator
    Berichten: 66
    Lid sinds: May 2013
    Reputatie: 0
    RE: degelijk een geval van alzheimer

    Citaat:
    Bigpappa viel op torrentladys world al op door zijn geslijm inderdaad. Je parasietenclub zit op een andere site Bigpappa of heb je er weer een ban?
    Anoniem 10 september 2013 00:23
    Op torrentladys world had bigpappa een ban en op internet parasieten worden de posten van bigpappa door tony beumer afgekraakt xd
    Op 13 juni om 23:39:37 uur heeft Bigpapa een verzoek ingediend om verwijderd te worden van de leden lijst, die verzoek hebben wij gehonoreerd, hij heeft dus geen ban en kan zich straks als hij dat wil, weer over nieuw registreren. Ik zou zeggen, je zuigt weer verhalen uit de lucht, maar dat weet iedereen al.

    Het is niet meer dan een logische verklaring voor het feit dat een lid van een forum dat eerst de nick Bigpappa gebruikt en dan Bigpappa1, een nieuw account heeft gemaakt omdat het eerste account gebanned is. Het is namelijk helemaal niet aannemelijk en ook niet acceptabel dat staffleden van forums gaan rotzooien met wachtwoorden zodat een lid wel een nieuw account aan mòet maken als hij zich uit wil spreken. Deze feiten blijken afdoende uit backups van topics van het bewuste forum en door TorrentLady gepubliceerde gesprekken. Het lijkt mij redelijk overbodig daar verzinsels aan toe te voegen Beumer. ;)
    Daarnaast is het geen geheim dat Marina van den Berkmortel-IJzendijk a.k.a. TorrentLady dergelijke trucks regelmatig toepast wanneer ze een lid wil uitlokken maar zoals gezegd hoort het niet voor een stafflid en al helemaal niet voor de eigenaresse van een forum. Het verzoek om het account Bigpappa1 te verwijderen is daarom zeker te begrijpen.
    Opnieuw registreren als hij dat wil is nog zo'n uit de lucht gegrepen opmerking van Beumer. Beumer heeft dit forum zelf gesloten. Het zijn beslist meerdere genuttigde glazen geweest die dit soort reacties losmaken. Ik denk eerder dat het meerdere genuttigde flessen zijn geweest die dit voortdurende geraaskal veroorzaken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ach dat zijn de leuke dingen voor de mens ;) Wanneer je dit soort losers op de juiste manier aanspoort zijn ze als was in je handen en laten ze vrijwillig en geheel zonder dwang en argwaan zelf zien wie ze zijn. Heerlijk toch, dat zijn de meest ideale bewijzen die je je kunt wensen. ;)

    De accounten die zogenaamd reageren op hun posten zijn ze zelf. Hun bijlages downloaden ze zelf. Van openbare statistieken waarmee de internetter van uur tot uur op de hoogte gehouden wordt hoeveel unieke bezoekers een site krijgt hebben ze blijkbaar nog nooit gehoord ;)
    Ze gebruiken transparante proxy's en nog meer transparante gratis tools om inzicht te krijgen in de bezoekers van hun smaad en lastersite, zodat ze ook daar misbruik van kunnen maken.
    Ze zitten op netwerken die internationaal bekend staan door kinderporno en andere internetcriminaliteit.

    Tony breekt al jaren lang zijn eigen image steen voor steen af en niet alleen zijn image maar ook van iedereen die hij in zijn smaadcampagnes en bedreigingen meesleurt. Torrentlady is van hetzelfde soort.
    Het interesseert hen niet wie ze erin betrekken, het is voor hen alleen belangrijk dat het er uit ziet alsof ze mensen achter zich hebben staan ;)

    Zodra dit soort mensen er achter komt dat iemand ze door heeft of dat iemand wil kappen met het contact dan komen ze met dit soort acties.
    Lastercampagnes worden gestart en het ex-contact of ex-lid of ex-stafflid wordt op internet zwart gemaakt. Daarvoor moet natuurlijk geronselt worden want het moet lijken alsof ze daarbij geholpen worden ;)

    Natuurlijk zijn er altijd n00bs die daarin trappen maar ach, die hou je altijd en ook dat is meestal maar van korte duur ;)
    Dit soort mensen is er niet in gespecialiseerd het eigen karakter te maskeren. Daarvoor scheppen ze te graag op over hun zogenaamde kennis en ervaring en beschikken ze over een overdosis hoogmoed die zoals we allemaal weten voor de beroemde val komt ;)

    Het is en blijft altijd weer humor om ze te zien spartelen om een image hoog te houden waar niets hoog te houden valt en het is nog grappiger om te zien welke stereotype types er als vliegen op de stroop afkomen als dit soort mensen weer in dezelfde zo herkenbare fouten terugvalt.

    Dit zijn de rasechte egotrippers uit de trackerwereld. Het gaat ze om hun naam en bekendheid in die trackerwereld. Het image dat ze koste wat koste hoog willen houden. Dit soort mensen is niet geïnteresseert in de medemens. Als wel daarop lijkt doen ze alsof om zoveel mogelijk informatie los te krijgen en wat ze vervolgens met dergelijke informatie doen zie je op hun sites en forums. Betere bewijzen kun je niet eens verzinnen dus waarom zou je je er dan druk over maken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wel... wij kennen er genoeg die er lering uit getrokken hebben en niets met dit soort van doen willen hebben. De meesten ervaren het als een zegen dat ze uiteindelijk van het gepeupel verlost zijn haha.
      Als namen tegen wil en dank misbruikt worden adviseren wij het liefst een onderzoek ter plekke en door deskundigen en dat advies wordt nog altijd gewaardeerd en in vele gevallen gehonoreerd XD
      Het gros van de internetgebruikers is gelukkig ook niet van zo laag opleidingsniveau of zo lage maatschappelijke standaard dat de mening van b.v. een Drone of een Torrentlady als informatieve bijdrage wordt ervaren. Het is beter te vergelijken met een Story of een Privé waarvan de verslaggevers regelmatig gedaagd worden XD
      Wij hebben er tegenwoordig standaardprocedures voor haha

      Verwijderen
  41. Hey welcome back in de torrentwereld Freak,
    is het weer komkommertijd ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Tony Beumer heeft - overigens zonder blijvende resultaten al wil hij dat anders doen voorkomen ;) - legio pogingen gedaan meer anderen in zijn smaad, laster en dreigementen te betrekken.

    De eerste pogingen daartoe zagen we op zijn forum Torrentlady's world. Men toonde zijn pogingen tot contact met enkele grote trackereigenaren rechtstreeks op hun trackers aan.
    We zagen de diverse oproepen om hulp op zijn diverse sites gedaan door Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk, Henk van der Linden en een handje vol anderen die door hem en Marina van den Berkmortel-IJzendijk gestrikt waren op hun forum Torrentlady's world.

    En wat is het resultaat van al dit gesmeek om hulp? Het smaad en laster forum is gesloten. Diverse andere smaad enlastersites zijn verdwenen danwel leeg gemaakt door de makers zelf. Marina van den Berkmortel-IJzendijk beweert dat ze met haar werkzaamheden op diverse trackers gestopt is - wat ook niet waar is, maar daarover op een later tijdstip ook meer ;)
    Het enige dat Marina van den Berkmortel-IJzendijk en Tony Beumer over hebben na hun diverse smaad en lastercampagnes op diverse sites en gericht tegen vele diverse personen is de smaad en lastersite Internet-parasieten.info op Tony Beumers server bij Ek-media.

    De enigen die aan de smaad en lastersite Internet-parasieten.info meewerken zijn Marina van den Berkmortel-IJzendijk uit Helmond, Tony Beumer uit Ulft en de dochter van Tony Beumer, Melissa Helmig-Beumer uit Tervoort.
    Zogenaamd heeft Internet-parasieten.info 15 leden maar dit zijn allemaal aliassen van deze drie personen.
    Extreme heeft korte tijd meegeholpen maar zag daar snel weer vanaf en ook anoniempje is nu Tony Beumer in eigen persoon. Om Extreme hiervoor af te straffen heeft Tony Beumer nadat Extreme gestopt is een account gemaakt met de naam Dr-Anders.
    Bezoekers van de smaad en lastersite Internet-parasieten.info moeten denken dat Het Extreme is die onder deze naam aan de site van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk meewerkt. Velen in de trackerwereld kennen Extreme als Docteranders dus de opzet van Tony Beumer is weer duidelijk te herkennen ;)
    Dr-Anders is dus ook Tony Beumer zelf.

    De enigen die aan de smaad en lastersite Internet-parasieten.info meewerken zijn Marina van den Berkmortel-IJzendijk uit Helmond, Tony Beumer uit Ulft en de dochter van Tony Beumer, Melissa Helmig-Beumer uit Tervoort.
    Gisteren deed Tony Beumer poging nummero honderd en zoveel om de indruk te wekken dat de trackerwereld hem en Marina van den Berkmortel-IJzendijk steunt door de namen Extreme, Polarbear, Elmo en Fireblade, te noemen. Tony Beumer zal wel een aantal trackereigenaren naar de blogs sturen zegt hij ;)
    De eerlijkheid gebied om mee te delen dat deze personen regelmatig in ieder geval op dìt blog komen en diverse andere trackereigenaren en andere bekenden zien we ook regelmatig. Tony Beumer hoeft deze mensen dus niet te sturen èn ze negeren het gesmeek en de oproepen om hulp van Tony Beumer anders wist hij dat wel en had zichzelf deze moeite kunnen besparen - blunder nummero zo en zoveel van deze zielige jaloerse aandachtvrager ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Die oorlogen van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk zijn een beetje tè goed bekend in de trackerwereld. XD
    Als het éénmalig was geweest en van recente datum dan had iemand het misschien nog geloofd maar zowel Tony Beumer als Marina van den Berkmortel-IJzendijk lopen al jaren over dezelfde waanideeën en frustraties te blaten. Dat komt de trackerwereld gewoon de strot uit.
    Ze willen niet met ze te maken hebben, niet met hun en niet met de negatieve publiciteit die ze constant opzoeken.
    Beumer alias Drone die verschillende keren op verschillende sites door verschillende figuren is beschuldigd van kindermisbruik. Nìet alleen recent maar over een tijdsbestek van enkele jaren en van verschillende gevallen en slachtoffers.
    Van den Berkmortel die al jaren gebruikers van torrentsites lastig valt met meer dan eens valse beschuldigingen, smaad, laster, dreigementen en het plaatsen van privégegevens, namen, adressen tot foto's toe.
    Als je je hobbie wilt blijven uitoefenen in de trackerwereld of op het internet dan ontloopt je die psychoten wel XD

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Dik over de honderd posten alléén door Tony Beumer op naar schatting 9 of 10 sites minstens met gebruik van alleen door hem al meer als 10 fake accounts kun je inderdaad met recht een frustratie noemen lol
    En maar met dat vingertje wijzen en al zover in zijn psychose verstrikt geraakt dat hij niet eens ziet dat hij daarmee uitsluitend zijn eigen gebreken benadrukt.

    Ik denk dat we zonder risico kunnen aannemen dat politieagent en zwager Paul Stoter Tony Beumer al net zo in de steek heeft gelaten als de rest van de trackerwereld dat doet. Anders had Paul Stoter hem er wel op gewezen dat Tony Beumer niet mag wijzen en al helemaal niet naar onschuldigen.

    Met hun activiteiten op het net en in de trackerwereld kunnen figuren zoals Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk, Michael Jonkers e.a. zich heus geen aangifte veroorloven. Ze worden continue in de gaten gehouden door de vele vijanden die het gevolg zijn van hun eigen verleden in de trackerwereld lol. Zij kunnen die wijzende vingertjes veel beter achterwege laten, er kon anders nog wel eens veel meer aan de orde komen waar o.a. de trackerwereld niet blij mee is ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Heerlijk om te concluderen dat ze denken hier alles te weten.......Net te doen alsof ze goede contacten hebben met justitie....Mooi om te lezen dat er maar wat wordt neer gezet en het kuddegedrag van jullie weer boven komt.

    Nogmaals, jullie weten HELEMAAL niets van mij. En dat blijft ook zo.....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Euh... en je weet wel zeker dat je deze reactie op de site zet waar je het bedoelt? Drone zegt meisje tegen je. Hij weet toch veel van je zo te zien w00t ;)

      Vandaag, 03:05:14
      Bericht: #30
      Drone
      Administrator
      *******
      Berichten: 73
      Lid sinds: May 2013
      Reputatie: 0
      RE: degelijk een geval van alzheimer
      WHAHAAHAHA wat een grap
      Citaat:Anoniem13 september 2013 00:25
      Heerlijk om te concluderen dat ze denken hier alles te weten.......Net te doen alsof ze goede contacten hebben met justitie....Mooi om te lezen dat er maar wat wordt neer gezet en het kuddegedrag van jullie weer boven komt.
      Nogmaals, jullie weten HELEMAAL niets van mij. En dat blijft ook zo.....
      Krijg je angst meisie, misschien wil Peter jou hand wel vast houden. Ik heb nog steeds genoeg logs, msn gesprekken, mails en jou account op mijn homeserver, die blogs van jou vertellen ook al een heel hoop van wie jij bent. Jou dreigementen en verraad na de tracker wereld wordt jou niet in dank af genomen, jou blogs worden jou niet in dank afgenomen. Jij ga boeten voor jou daden, en daar is niemand die daar een traan om zal laten.

      Verwijderen
    2. en nog zo eentje w00t ;) zo vader zo dochter whoehhahahaa maar goed have fun BP ;)
      Vandaag, 06:32:12
      Bericht: #31
      anoniempje
      Junior Member
      **
      Berichten: 15
      Lid sinds: Aug 2013
      Reputatie: 0
      RE: degelijk een geval van alzheimer
      ik lig gewoon dubbel van het lachen, hahaha
      sorry xxxxxx dat blijft niet zo.
      Je hebt zoveel mensen gepakt xxxxxx die jij helemaal niet kent en die mensen kennen amper facebook.
      Nu denk jij beter te weten xxxxxx en ik zeg je doet maar.
      Je beschuldigt zelfs advocaten in eindhoven op jouw blog, ja ambachts advocaten die smaad en laster aanpakken.
      Misschien moet je hun maar bellen en informatie vragen en wat je kunt krijgen voor smaad en laster.
      vergeet dan niet te melden dat je op internet neer hebt gezet stiefpappa de kleine xxxx betast en nieuwe spelletjes ...
      Vraag dan gelijk waar google zit de eigenaar van blogspot, lollll kan ik je ook wel vertellen Amsterdam.
      tja had je maar niet onschuldige mensen moeten pakken en zomaar privé gegevens op internet gooien.
      Dan nog eens niet gesproken over een onschuldig kind

      Verwijderen
    3. pffff 's nachts 3.05, 's ochtends 6.32, domweg tekstjes kopieren en plakken whahhahhaaa, je kunt maar iets te doen hebben hè xd zo te zien hebben ze de blogs van michael wassink ook al zo goed opgeslagen om her te gebruiken ;) simpele zielen, ze zijn niet eens in staat de naam van het advocatenkantoor goed over te nemen, triest hahaha en die tijden aleen al, dat is geen frustratie, die lui zijn rijp voor de inrichting hahhahaha erfelijk belast zeker xd

      Verwijderen
    4. Gisteren, 23:23:26
      Bericht: #29
      anoniempje Offline
      RE: degelijk een geval van alzheimer
      lolllllll gaat xxxxxxxxxx opbiechten dat ze trackers verraad, ja daar is de tracker wereld niet blij mee xxxxxxxxxx
      en wijzende vingertjes lollll, je pakt in het wilde weg mensen die je helemaal niet kent en helemaal niks met de torrent wereld hebben te maken.
      heb pappa vanavond ff gebeld hahahaha en ff goed de weg gewezen hahahaha, pappa heeft niks te verliezen alleen maar te winnen hahahahahaha

      Ik heb een duister vermoeden dat opa's, oma's en moeders
      die o.a. onbekende kinderen op internet zwart maken,
      adressen en telefoonnummer van vreemde kinderen publiceren met een oproep erbij dat een trackerwereld daar op bezoek moet gaan of bellen wat zoveel is als het aanzetten tot criminele actieviteiten,
      valse beschuldigingen plaatsen op een openbaar internet,
      een waslijst aan zogenaamde slachtoffers op hun naam hebben staan,
      jarenlang zo bezig zijn op tientallen sites m.b.v. tientallen valse identiteiten en
      meewerken aan c.q. de aanstichters zijn van bedreigingen tot verkrachting van minderjarigen, bedreigingen in vele variaties van brandstichting tot moord
      alles te verliezen hebben tot het contact met hun eigen (klein)kinderen toe.

      Verwijderen
    5. Stiefmoeders net zo XD

      Verwijderen
    6. Melissa Helmig-Beumer zal wel weer in het Slingeland Ziekenhuis bevallen. Het is te hopen dat ze er een deskundige psychiatrische afdeling hebben.

      Verwijderen
    7. heb pappa vanavond ff gebeld hahahaha en ff goed de weg gewezen hahahaha, pappa heeft niks te verliezen alleen maar te winnen hahahahahaha

      Postnatale psychose

      Verwijderen
    8. Tja idd
      Behandeling
      Een psychiatrische opname is meestal aangewezen. Omdat de kraamvrouw zelf vaak niet door heeft dat zij ziek is en zij voor zichzelf of haar baby een gevaar kan zijn, zal soms ook een gedwongen opname noodzakelijk zijn.
      lees meer >
      http://www.lkpz.nl/patienten-psychose.php#

      Verwijderen
  46. anoniempje
    torrent site's die blabla wilt verraden en of probeert te verraden,

    All Stars
    Alleen Retail
    Devils Place
    Dutch Pirate
    Dutchleech
    Eagle Nest
    Extreme Releases
    Extreme Torrents
    Free Loader
    Grizzlybear Torrents
    Holland Downloads
    Holland Torrents
    Kruimeltje
    Media Maatjes
    Media Plaza
    Movie Palace
    NZB World
    Place Of Fun
    The Next One

    Boeien wie het er neer zet hè maar laat die trackers maar uitkijken. De beumerfamilie en aanhang zal er alles aan doen om te zorgen dat deze uitspraak van ze uitkomt, daar zorgen ze wel ff voor

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vanzelf, daar hebben ze dubbel voordeel bij he
      Ze kunnen weer een of meer onbekende vals beschuldigen
      Ze hebben nieuwe klandizie voor MJ Webhosting

      Verwijderen
    2. Daar ZIJN ze volop voor aan het zorgen bedoel je ;)
      Diverse ervan zijn er niet meer. Old Devil heeft moeten verkassen nadat hij zijn actie-radius terug verplaatste van Tony Beumer naar Berends en dat is niet de enige ;)

      Verwijderen
    3. hahahhahahaha ja dat krijg je ervan als je niet doet wat Tony Beumer en consorten van je verwachten en de eigenaar van de server waar de meeste trackers van dat lijstje oorspronkelijk op stonden deed dat niet, dan moet je boeten haha
      voorde show plakken ze er een paar grote tracker tussen alsof die met ze mee doen maar dat stelt niets voor ;)
      het mot natuurlijk wel allemaal in het verborgene want Marina van den Berkmortel-IJzendijk en Sylvia Gijsberts die mogen natuurlijk niet weten dat d'r dan ook met kruimeltje gerotzooid wordt door Beumer en aanhang, de eigen collega's zo te zeggen whahhahhaha

      Verwijderen
  47. Vandaag, 11:31:52 Bericht: #32
    anoniempje
    Draai het maar weer om xxx je doet niet anders. zodra het jou niet aan staat worden mensen in het wilde weg zwart gemaakt met jouw fantasieën, fantasieën waar jij mee bezig bent waar jij op kickt. Bedrijven, advocaten het maakt jou allemaal niet uit. Gewaarschuwd mens telt voor twee

    xxx Draait niets om om de eenvoudige reden dat iemand die aan de zieke fantasieverhalen van Tony Beumer zou moeten voldoen hier nog niet gezien is maar wat niet is kan altijd nog komen zullen we maar denken, er schijnen ook volwassenen te zijn die nog in de kerstman en de paashaas geloven ;)

    Wie in de zo trieste werkelijkheid mensen, bedrijven en al het overige dat niet doet wat ze willen zwart maken en proberen te bedreigen en chanteren is al jaren een bekend feit. Met name de trackerwereld is hier al van op de hoogte vanaf naar schatting begin 2008. De leden van een voormalig forum genaamd Trackers-info werden in 2008 het eerste opgetrommeld om mee te doen aan de smaad- laster en bedreigingscampagnes door de eigenaar van dat forum Tony Beumer uit Ulft. Tony Beumer uit Ulft werd daar destijds o.a. bij geholpen door Michael Jonkers, eigenaar van MJ Webhosting en Michael Jonkers is ook nu weer lid van de criminele organisatie onder leiding van Tony Beumer.
    Nieuwe feiten anno 2013 zijn dat deze criminele organisatie een waar familiegebeuren blijkt te zijn. De vrouw van Tony Beumer, Andrea Beumer-van Unnik is van alles op de hoogte, een dochter Kelsey Beumer moet zorg dragen voor de PR van Tony Beumer en een andere dochter Melissa Helmig-Beumer uit Tervoort werkt onder diverse valse namen actief mee aan smaad, laster en bedreigingen.

    Gewaarschuwde mensen tellen voor twee zegt men. Verstandige mensen hebben maar één waarschuwing nodig zeggen wij.
    Meewerken aan smaad, laster en bedreigingen zijn strafbare feiten. Valsheid in geschriften is een strafbaar feit. Identiteitenmisbruik is strafbaar.
    Al deze strafbare feiten zijn daarbij niet éénmalig en ook niet alleen gericht tegen één persoon, waarvan de daders overigens nog steeds naar de identiteit aan het gissen zijn zoals blijkt.

    De familie Beumer uit Ulft en hun aanhang is al met deze strafbare feiten bezig vanaf 2008. Dan weer richten ze hun smaad, laster en bedreigingen tegen willekeurige personen uit de trackerwereld waarvoor ze zelf belastend "bewijsmateriaal" fabriceren (fun4all, downloadman, elsv, lucifera, johndoe, etc.)
    Dan weer gelden de acties trackers (mrfun4all, amazingdreamz, extremetorrents, alleenretail, etc.) of fora (torrentwereld, torrentstart, hotsspots, etc.) Dan weer webhostings of andere bedrijven. Het is overbodig hier dieper op in te gaan. Het zijn de bekende feiten die door deze criminelen in eigen persoon gepubliceerd werden op hun eigen sites, fora en blogs.

    De trackerwereld is al jaren op de hoogte van en gewaarschuwd voor Tony Beumer en aanhang. Na 5 jaar mogen we inderdaad wel stellen dat degenen die anno 2013 meedoen aan smaad laster en bedreigingen daar bewust voor kiezen. Het aanzetten tot criminele activiteiten is strafbaar net als het deelnemen aan criminele activiteiten.
    Het gezegde luidt een gewaarschuwd mens...
    over de ezels die zich wèl en ook nog zeer bewust aan iedere steen willen stoten wordt niet gesproken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Ach een paar posts van Tony Beumer terug blijkt BigPappa het stalkslachtoffer van Tony Beumer ;)
    De eigenaar van Blogspot komt uit Amsterdam volgens Tony Beumer ;)
    Volgens mij is Blogspot van Google maar ja ach n00bs ;)

    Heel erg attent van Tony Beumer en Melissa Helmig-Beumer om zo goed mee te werken en een vervalst google + account aan te maken ;)

    Wij zijn hier heel erg mee in onze nopjes. Google werkte altijd al graag samen tegen personen die de diensten van Google misbruiken en negatieve publiciteit bezorgen dus dit komt heel goed van pas ;)

    Eigenlijk moeten ze ze maar bedanken, ook voor de foto die ze gebruiken en die van Extreme af komt. Het is inderdaad niet meer dan eerlijk dat die tracker en die trackereigenaar hun straf net zo krijgen omdat Extreme in 2008 ook al één van de aanstichters èn maten van Tony Beumer was.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Tony Beumer en consorten maken in feite al jarenlang misbruik van de trackerwereld. Kijk maar eens hoe ze tot vervelens toe een beroep op de trackerwereld blijven doen: het heet dan dat een zekere dame trackers zou bedreigen en aangeven maar door wie worden die trackers openbaar genoemd ;)
    Juist, door Beumer en consorten. Zogenaamd is er ook weer een lijst op dit blog verwijderd en Beumer dikt het nog extra aan door te zeggen dat zijn posten op dit blog niet geplaatst worden ;)
    TW past geen censuur toe zonder daarvan bericht te geven èn posten komen niet in de wacht voor goedkeuring.
    Beumer moet maar even contact opnemen met BigPappa wiens posten normaal en direct op het blog te zien zijn. Van BigPappa heeft Beumer het mail. Beumer zal die moeite niet doen omdat Beumer niet op het blog van TW dùrft te posten bang als hij is dat hij ze nog meer bewijsmateriaal geeft ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Pfff wat is het toch ook een schooiersvolkje hè. De jaloezie druipt er niet alleen vanaf hahaha het stróóómt er aan alle kanten uit letterlijk whahhahahaa
    Tja Tony kreeg geen laptop hahahhaha Hottie niet hoor, ze waren voor het personeel, een kadootje van de baas als blijk van waardering.
    Tony zet op zijn eigen sites precies te lezen waarom hij daar niet bij hoorde. Daar kun je honderd en een redenen uit halen maar de voornaamste reden is dat hij in 2008 al een van de verraders was en dat is hij altijd gebleven.
    Het leuke is dat niemand dat hoeft te bewijzen omdat iedereen het zo kan zien ;) Net zoals iemand die een beetje beter kijkt ook ziet dat Michael Jonkers en Michael Wassink net zulke notoire verraders zijn.
    Bij Hotsspots wisten ze dat natuurlijk en daarom moeten die de mond gesnoerd worden maar jammer voor dat schooiersvolkje dat dat Hotsspots al jaren niet meer bestaat en dat ze nu maar moeten raden whahhahahaa
    Tja Tony Beumer, komende Kerst mag het voltallige personeel een week op wintersport in Oostenrijk met partner en kinderen geheel op kosten van de zaak.
    Je had mee gekunt als je eerlijk was geweest maar met achterlijke verraders hebben ze niets, gelukkig whahhahaaaa

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Gelukkig niet nee ;)
    Je zou er maar contact mee moeten hebben zeg... je zou de deur niet meer uit durven alleen voor de schaamte al niet, Laat staan dat je zo iets in je vriendenkring zou willen hebben, en dit is ook nog zo'n viespeuk die iedereen waar hij een oogje op heeft zomaar zonder te vragen toevoegt bah.
    Ik hoorde dat hij zijn familie net zo lastig valt en dat die hem ook blokkeren.
    Het Slingelandziekenhuis is helemaal niet blij dat ze zijn dochter Melissa Helmig-Beumer en haar baby Damian in een van hun folders hebben staan, die krijgen de smaad en laster ook al over zich heen.
    Over de mensen uit de torrentwereld die niet over hem te spreken zijn weet ik van jullie. Daar heeft hij dezelfde bekendheid opgebouwd.
    Onbetrouwbaar, verraderlijk en daar stalkt hij precies zo. Ik heb het wel gezien, ik ben al een tijdje actief ;)
    Michael Jonkers had nooit tijd voor Tony Beumer en daarom werd Michael Jonkers zwart gemaakt bij Hotsspots dóór Tony Beumer. Achteraf heet het dan dat Hotsspots of Hottie Michael Jonkers liet vallen. Zo spelen verraders dat idd al jaren ;)
    Gewaarschuwde mensen idd dat klopt ... voor mensen met verstand dat ze ook nog weten te gebruiken wel ja haha ;)
    Het zou je vader zijn waar dit over gaat, daar moet je werkelijk niet teveel over nadenken hahhahahahhaha ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Erger nog... het zou je moeder maar eens zijn die meewerkt aan het bedreigen en chanteren van onbekende mensen waaronder onbekende kinderen die bedreigd worden met verkrachting, brandstichting, moord en doodslag en je leest dat op internet als je daar oud genoeg voor bent ;)
    In groep 1 komt op een gegeven moment de beroemde les waarop kinderen op hun eigen naam mogen googlen. Als ze het dan pas zien zijn ze laat in hun ontwikkeling ;)
    Dit alles op het blog van TW staat er over 10 jaar nog net zo. TW heeft er geen omkijken naar. Er komen zoveel bezoekers dat het vanzelf blijft. Het hoeft niet gemodderd te worden omdat Blogger zelf de spam tegen houdt en censuur is tegen de principes weten we ;)
    Dit is Tony Beumers' persoonlijke strijd tegen windmolens en niet meer en niet minder dan dat en als dusdanig wordt dat ook gezien.
    Niet meer dan logisch als je zelf die reputatie opgebouwd hebt ;)
    Tony Beumer probeert het natuurlijk maar we weten dat hij er nooit in zal slagen ook maar ergens houvast te krijgen. Hij weet niet waar hij TW moet zoeken en dat is toch nog altijd de enige eigenaar en beslisser over de inhoud van dit blog ;)
    Een getrouwde vent van over de 60 die een veel jongere vrouw al meer als 5 jaar stalkt is al niet iets om trots op te zijn maar als je er op het internet achter moet komen dat je eigen moeder daar aktief aan mee helpt en jouw als baby daarvoor gebruikt en niet alleen jou maar ook je nog niet geboren broertje of zusje, tja daar hou je wel een minderwaardigheidsgevoel aan over vele malen groter als dat van je moeder en je opa en oma bij elkaar, en terecht..

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Ach het zelfde is wel van toepassing op de kinderen of zo het van toepassing is stiefkinderen of hoe ze zich dan willen noemen van
    Michael Wassink en Sandra Reimer, Michael Jonkers, Ruud Kleysen en Daniëlla, Bas Holster, Ed Gein, Marina van den Berkmortel-IJzendijk e.v.a. waarvan de deelname bekend is.
    De mensen op dit blog kunnen zich ook wel tot hetzelfde niveau verlagen als dat van Tony Beumer, Melissa Helmig-Beumer en de namen hier boven genoemd en voor elk afzonderlijk een fake account maken op Google+, wat vrij saai is, ik had Twoo genomen of Lexa.nl aangezien het nijpende tekort in spannende relaties lijkt te steken ;)
    Of een van de camsites van Michael Wassink, de ervaring daarmee is immers ruimschoots aanwezig in deze groep ;)
    De mensen op dit blog kunnen zich ook verlagen tot hetzelfde niveau van Tony Beumer en Melissa Helmig-Beumer en foto's gaan plaatsen van de kinderen van de bekende leden van deze groep...

    De foto's hebben ze maar niet het zo absurd lage niveau dat er voor nodig is om foto's van kinderen te plaatsen en kinderen op die manier te betrekken in stalking, bedreigingen en chantage.

    Veel geluk Tony Beumer, Andrea Beumer-van Unnik, Melissa Helmig-Beumer, Michael Jonkers, Michael Wassink, Sandra Reimer, Ruud Kleysen, Bas Holster, Ed Gein e.v.a.

    Op een goede dag zullen jullie kinderen die jullie op dit moment voor jullie sites en bedreigingen en chantage misbruiken dit lezen en ook zij zullen weten, als ze tenminste over een gezonde dosis verstand mogen beschikken waar het jullie duidelijk aan ontbreekt ;)

    BTW ik hoorde dat de moeder van 2 of 3 kinderen, daar zijn jullie blijkbaar nog niet helemaal uit, 3 pleegkinderen waarvan de moeder nu met een pleegzoon getrouwd is, oma van 3 kleinkinderen waarvoor zij donor was en haar pleegzoon/echtgenoot de mannelijke donor opnieuw of zelf in blijde verwachting is. Van haar echtgenoot voor daarover verwarring ontstaat ;)
    Beiden gaan mee op het bedrijfsuitstapje dus dit wordt waarschijnlijk een run op de webcams in het Oostenrijkse skiparadijs ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Die lui zijn zo ontzettend zielig dat je het eigenlijk niet eens kunt geloven maar goed zo zielig bestaan ze dus echt wel haha

    Ik hoorde al dat er weer een op komst was. Van harte gefeliciteerd ook langs deze weg en veel geluk, een kind is van een gelukkig gesternte als het in zo een liefhebbende gelukkige omgeving op mag groeien.
    Dat is heel wat anders idd in vergelijking met ouders die dag in dag uit op trackers, forums en blogs zitten haha
    Met het afkraken van andersmans kinderen maak je noch de opvoeding noch dat wat je ze meegeeft aan opleiding of normen en waarden nooit goed dat zie je wel weer aan die Melissa. Het slechtste in de mens lijkt altijd weer te overheersen, zelfs in de erfelijkheid haha

    TW de groeten en congrats met de onderscheiding maatje, ieder krijgt wat m toekomt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Je zou maar een vader hebben die vijf jaar op rij een andere vrouw stalkt en haar bedreigt en chanteert als ze niet doet wat HIJ verlangt.
    Dat zegt meer dan genoeg over hoe zo iemand privé is en hoe zo iemand zelf in een relatie staat.
    Je wilt er niet aan denken hoe zo iemand tegen zijn eigen vrouw moet zijn die hij al 5 jaar bedriegt met een andere vrouw.
    Ik kan mij wel voorstellen hoe labiel een kind moet zijn om daar vertrouwen uit te kunnen putten.
    Het moet onmogelijk zijn een eigen leven op te bouwen op een basis van de leugens en bedrog die we hier zien. Neem een wijze raad aan kind en doe wat je gezegd hebt. Ga je eigen weg, zonder die oplichters van ouders waardoor je je laat gebruiken om andere mensen en kinderen waar jij eerder nog nooit van gehoord had te bedreigen en zwart te maken.
    Jouw vader had inderdaad niets te verliezen, hij is al 5 jaar de loser sinds zijn verraad van trackers in 2008 en nu is hij erin geslaagd jou en jouw kinderen hierin mee te trekken.
    Jij hebt de plaats ingenomen van degene waarvan jouw vader wilde dat zij hem zou helpen in smaad en lasterzaken. Zij heeft geweigerd, zij weigerde zich te laten gebruiken, jij vult de lege plek in.
    Meer is het niet. Je vader wilde altijd al graag in de belangstelling staan en heeft daar altijd voor gelogen en bedrogen in die trackerwereld waar hij koste wat koste naam wil hebben.
    Andere mensen kunnen nog niet het minimale aan belangstelling opbrengen voor die trackerwereld waardoor er toch al weinig overeenkomsten waren. Het is niet eens iets wat enige algemene interesse zou kunnen opwekken als er niet een paar (van bekende) paparazzi uit de trackerwereld bezig waren gegaan.
    Dat is aan niemand anders te wijten dan aan Tony Beumer die ze er zelf wel bijhaald zoals we dat eerder zagen.

    Foto's van facebook of pagina's van sportclubs aftrekken om op smaad en lasteraccounten van Tony Beumer te plaatsen maakt het er niet beter op.

    Het account is bekend als van Tony Beumer uit Ulft zijnde en sporten is zover ons bekend geen misdaad. Misschien moet je het zelf eens proberen Melissa Helmig-Beumer, het zou niet alleen je figuur ten goede komen èn het is een hobby waar je kinderen later veel minder last van zullen hebben als van je huidige hobby onbekenden op commando zwart maken en bedreigen ;)

    Het voormalige team Hotsspots was beslist geen uitzondering op de regel dat ze een hekel aan verraders hadden al wil je vader dat wel zo doen voorkomen. Het overgrote gedeelte van de trackerwereld die voor jullie zo belangrijk schijnt heeft daar een hekel aan en zoekt contact met TW: zij zoeken zelf contact waar je vader erom moet bedelen.
    Ga inderdaad nog maar eens met jezelf in conclaaf waar jouw pad ligt in de zelfstandigheid en of je daadwerkelijk in de beschamende voetsporen van je ouders wilt treden en de traditie van smaad, laster en gangbare dreigementen dat zij 5 jaar banen op dezelfde voet wilt voortzetten èn of je je kinderen daarmee wilt belasten.
    Op de kinderen die jullie zwart trachten te maken is niets aan te merken, jij hebt dat al niet waar kunnen maken, hoe ziet de toekomst er voor jullie uit Melissa Helmig-Beumer? Voor Damian Helmig en broer of zus, wordt dat de toekomstige generatie lasteraars die persoonlijke informatie en adressen en foto's op internet zetten als iemand niet naar hun pijpen danst of naar jouw pijpen of de pijpen van opa en oma of worden dit kinderen die de traditie breken en zelf laten zien wat ze kunnen zonder gebruik te maken van... Het zou me verbazen idd de appel valt meestal niet ver van de boom en als een boom altijd rotte appels geeft is daar moeilijk aan te ontkomen maar goed ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  56. haha die mensjes die over en weer gebruik maken van elkaar waren toch al heel lang afgeschreven. tony beumer die belooft geen contacten meer te benaderen als ze weer een nieuw forum beginnen omdat hij daar zo op aandringt en iederen keer weer is het het zelfde verhaal en kan hij het toch niet laten die troep opnieuw te vragen en hij liegt er altijd net zo glashard over als nu op zijn sites whahhahaaa
    nee ik heb geen contact meer ik heb zelfs niemand meer in mijn msn gezwam dus want dat heeft hij wel en hij speelt net als altijd informatie door en als ze dan denken bekijk jij het maar dan moet je hem eens horen hahhahahaaa
    ja melissa die opa van jouw zoontje stuurt zelfs de foto's van jouw zoontje eerder door aan zijn virtuele minares als aan zijn eigen vrouw, denk daar maar eens over na meissie
    jouw vader wilde niks liever als met dat schatje op het net de koffer induiken en ook eens wat beleven op sexgebied whahhahhhaaa jouw vader dacht wat extreme en beertje hebben wil ik ook he meis ;)
    en toen was daar die grote boze wolf hs die overal een stokkie voor stak whahhahaa die blies ene keer zijn adem over de stoute trackers en toen was het verhaaltje uit meissie
    dan kan een pietepeuterig kabouterke met de naam tony beumer wel willen proberen om een doorstart te maken maar als hs dat niet wil gebeurt het niet. of hij nou dramt of dreigt dat baat niet meissie en dat hij zijn kinderen erbij gebruikt zegt alles over de eigenschappen van tony beumer en dat hs hem meer dan goed ingeschat heeft. doe jij nou niet zo dom dat je het zelfde laat zien. bedreigers en chanteurs hebben geen poot om op te staan, het recht staat nog altijd aan de zijde van de eerlijke mensen die niets te verbergen hebben meis en zo hoort het ook ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Het is maar net wat je je kinderen mee wilt geven.
    De peperkoekreclame ;)
    Het is zo eenvoudig. Van de ene partij zien we kinderen in de spreekwoordelijke goot. Uit huis geplaatst omdat ze niet te hanteren zijn. Op veel te jonge leeftijd onverwacht moeten trouwen terwijl contacten niet beter wisten dan dat de verkering nog met een andere jongen was. Misbruik van kinderen door huisvrienden. Deze kinderen en hun ouders zijn bijna overal te vinden op internet. Zij hebben zelfs naam gemaakt met eigen smaad en laster sites die ze wel eens fora plegen te noemen. Het zijn echter geen fora, op de laatste site torent-ladys-world.info liepen de smaad en laster de spuigaten uit en internet-parasieten.info en andere sites zeggen nog meer over de instelling en opzet van deze "partij".

    Wat we daarentegen zien van de "belaagde partij" is zo veel zeggend als maar mogelijk is.
    De tegenstellingen konden niet groter zijn ;)
    Over de "belaagde partij" is zoveel te vinden dat Tony Beumer en consorten er zelf accounts voor aan moeten maken om belastende "bewijzen" te kunnen maken, zo ook de opmerking door Tony Beumer op zijn site Internet-parasieten.info:
    Adres gegevens heb je zelf online gezet, waarschijnlijk om daar ook weer iemand anders de schuld voor te geven, https://plus.google.com/116023138219966697655/about Google is je beste vriend, of vergis ik me nu.
    Dit geeft een vader en opa zìjn kinderen en kleinkinderen dus mee ;)
    Normen en waarden en een IQ ver beneden peil.

    Het is heel goed te verklaren dat andere mensen van dit soort contacten verschoond willen blijven omdat ze het beter voor hebben met hun eigen kroost, dat zou ik ook doen ;)
    Je daarmee inlaten is ook voor mij hetzelfde als je kinderen eigenhandig de criminaliteit in pushen en dan moet je wel heel diep gezonken zijn inderdaad.

    Wij zagen allemaal al wel waar Tony Beumer problemen mee had. Wij zagen de foto van zijn vrouw en de problemen met zijn gezin. Wij zien nu inderdaad hoe hij van Hotsspots geprofiteerd heeft. Die organisatie had ook alle mails en gesprekken van Tony Beumer online kunnen zetten als ze dat gewild hadden maar zij gaan niet zo laag. Wie is dan meer te waarderen ;)

    Tony Beumer is duidelijk zo gefixeerd en zo jaloers dat het zijn hele leven overheerst. Deze persoon is zo intens met zichzelf bezig dat hij het hele contact met de realiteit kwijt is. Dit is zeker zielig en triest en de afgunst die uit alles blijkt maakt het nog triester. In echte vriendschap maakt het niet uit of de ander een eigen woning heeft of een landgoed, het maakt niet uit of de ander een bedrijf heeft en een status. Dat is de ander niet cadeaux gegeven, daar heeft hij hard voor moeten werken. Die kinderen hebben er ook hard voor gewerkt om te kunnen studeren en te komen op wat ze bereikt hebben. Dat zouden figuren zoals Tony Beumer en Melissa Helmig-Beumer zelf eens moeten bedenken voordat ze mensen die ze niet kennen en waarover ze niets weten en die ze niet kunnen vinden zwart gaan maken en belasteren ;)
    Afgunst siert niet ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  58. hahaha tja dat was in het begin van zijn smaad en lastersite dit jaar nog het geval dat hij sprak over zogenaamde vriendschap en meer van dat gebazel maar die site heeft hij inmiddels alweer verwijderd ;) zelfs hij met zijn bekrompen brein heeft blijkbaar toch wel ingezien hebben dat die zogenaamde vriendschap van hem geen ene fuck voorstelde ;)
    daarbij strookte het niet met de plannen van beumer dat hs zich terug trok en dus niet meer garant wil staan en terecht ;)
    het is beumer die zich vastgezogen heeft in die trackerwereld en die ervan afhankelijk is, niet hs, niet tw, niet dat sexy dametje in mantelpakje of die kinders die cum-laude slagen ;)
    het is ook beumer die eerst zijn eigen accounten en foto's van hem en zijn vrouw gaat verwijderen (zover hij de ww nog weet hah) die dan foto's van onbekenden gaat plaatsen die hij van facebook en sportpagina's afhaald idd.
    het vergelijkingsmateriaal zal er niet minder door worden. beumer zijn kinderen die op de rand van de samenleving balanceren en door pa in het diepe dreigen te storten
    en aan de andere kant kinders die voor hun leeftijd en voor deze tijd een opvallend goed en sociaal bestaan opgebouwd hebben.
    ik neem geen enkele schuld op mij. ik ken die kinderen niet, ik bekijk alleen wat google me geeft en dan zie ik dat google wel maatjes is met de kinderen die beumer zwart maakt en niet met de kinderen van beumer of beumer zelf. het is dus geen vergissing beumer, je hebt je niet vergist maar google is ook niet jouw vriend ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Drone denkt dat hij veilig is op TOR maar dat hebben er wel meer gedacht hè ;) Google werkt altijd mee. Ik vindt het zo'n onzin als ze aankomen met gezwam dat inhoud niet verwijderd kan worden omdat Google us is. Waarschijnlijk vinden ze dat ze dan interessant doen maar het is natuurlijk gezwam. Google heeft nl medewerkers en een nl helpdesk net als andere grote bedrijven. Je snapt niet hoe sommigen bij dat soort domme klets komen maarja we weten wie het zijn ;) Ik weet van veel meer blogs die verwijderd zijn omdat er inhoud op stond die niet geaccepteerd werd. Ik weet ook wie ervoor gezorgd hebben dat die blogs verwijderd werden. Dat is geen geheim hoor. Ik weet ook waarom Microsoft destijds het privacybeleid dusdanig aangepast heeft dat windows live accounten niet meer te zien zijn. Het zijn de gebruikers die het ernaar maken. Als er teveel misbruik gemaakt wordt worden de regels aangepast. Bij monopolisten zoals Microsoft en Google is dat niet eens de belangrijkste factor. Bij die grote bedrijven worden de regels al aangescherpt als iets te veel aandacht vraagt zoals bekend ;) Ik heb één blog gehad bij Blogger. Het heette Meet the Suckers. Dit blog werd verwijderd bij blogger en daar is een dusdanige discussie op gevolgd dat Google het hele assortiment aan regels en voorwaarden heeft herzien. Het gevolg daarvan was dat aanbieders op kleinere schaal hun regels ook meteen aangepast hebben ;) Mijn blog is nog online hoor maar ik heb ervoor gekozen het niet in de zoekmachines te zetten en ik heb het één bit verplaatst in de binairies hahaha Dat is het internet zoals het is. Je moet het kennen om het naar je hand te kunnen zetten en daar zijn wel een paar grootmeesters in maar die hebben niets met de trackers uit te staan ;) drone is maar een pion. Een armzalige pion bovendien want hij laat zich misbruiken door diverse zogenaamde grootheden in de trackers. Extreme heeft niet voor niets al zijn eigen smaad en lastersites onherstelbaar verwijderd ;) Iemand met meer kennis van zaken zou dat idd meteen door gehad hebben maar drone niet. Who cares denken we dan. Wie er voor kiest een pion te zijn moet maar op de blaren zitten en deze pion verdient dat dubbel en dwars omdat het misbruikt wat hij van diverse eigenaren wil maken zeker zo goed bekend is als zijn zogenaamde vriendschappen ;) drone hangt vast in de bekende virtuele cirkel. Daar hangen er inderdaad al meer in en dat muurvast maar enfin ;) drone werd in eerste instantie misbruikt door de trackers en tracht die trackers op zijn beurt te misbruiken. Voor de minder intellectuelen vrij vertaald; drone werd in 2008 als eigenaar van een forum Trackers-info.org voor de kar gespannen van Polarbear (d.i. Kleysen van Alleenretail.org), Extreme (d.i. Wassink van Extremetorrents.org en Bewildandout.org) en diverse minderen in aanzien in de trackers. Op het moment dat de overwinning in zicht kwam voor de tegenstanders liep drone over naar de vijand. Op dat moment keerde de trackers zich dus tegen drone, werden de rollen omgekeerd en probeerde de vijand op zijn beurt om door middel van drone toegang te krijgen tot de tegenpartij. Ik zou hier moeten zeggen de vijand om het verloop kloppend te maken maar deze tegenpartij heeft zich nooit vijandelijk gedragen dus ik noem het de tegenpartij. Door de jaren heen heeft drone altijd geprobeerd gebruik dan wel misbruik te maken van de trackers en omgekeerd. Bij elke poging om een nieuwe site op zetten krijgt de trackers daar bericht van van drone en bij elke nieuwe site proberen dezelfde figuren uit de trackers te infiltreren in de nieuwe opzet. Sedert 2008 en Trackers-info.org zien we niet alleen deze virtuele cirkel in dezelfde met regelmaat terugkerende beweging en dezelfde figuranten en zelfs vrijwel identieke gebeurtenissen voorbij komen. Een virtuele cirkel gaat niet vooruit, het is een proces van stilstand waar niemand iets aan heeft ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Juist ja en zolang je dat maar in kunt en wilt zien XD
      Live goes on en liefst met zo weinig mogelijk overtollige ballast niet waar ;) Het zijn de grootste klagers die zelf het minst de handen uit de mouwen wensen te steken ;)

      Verwijderen
  60. Idd. Het HS-team is een team geweest dat een goede naam opgebouwd heeft in en buiten de trackers in de korte tijd dat ze iets wilden betekenen voor de trackers. De hetze over het HS-script had geen succes door tussenkomst van sites van meer betekenis waaronder o.a. Duken en Sitedeals.
    Het is maar een handje vol van dezelfde zagers die ze toen zwart maakten en veel daarvan zijn ook daarop al lang terug gekomen. Wat er nog over is zijn meer de 'persoonlijke kwetsuren' lol, zij die er ook nog persoonlijk voordeel uit dachten te kunnen halen ;) Trouwens niet alleen 'FB' verspeelde hiermee zijn naam en mogelijkheden om nog iets van betekenis te gaan doen op het internet met gebruik van zijn eigen naam. Dat zijn ook de gevolgen als je aan zoiets mee doet. Het achtervolgt je niet alleen je hele leven maar heeft ook de nodige impact op je carriëre.
    De veroorzakers van deze hetze waren, hoe kan het ook anders, weer de bekenden uit de inmiddels overbekende virtuele cirkel waar ook drone in vast zit. Het HS-team heeft ervoor gekozen de trackers te laten wat het is en de activiteiten te staken voor deze trackers. Zij zijn verder gegaan zonder het lastige aanhangsel trackers en onder de eigen naam en leefden nog lang en gelukkig. Waar zal dat geweest zijn, toch minstens 3 of 4 jaar geleden al weer ;)
    Dat waren mensen die wisten waarover ze praatten en die uit overtuiging handelden en wisten mee te praten over het echte netwerken. Die pionnen die dan weer de ene naam en dan weer de andere voor in hun grote mond hebben maken wel een hoop kabaal maar je hebt er niets aan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  61. hahahhhahha
    Er wordt weer heel wat af getriggerd mensen foei toch ;)
    De lui met de grootste waffel en de meest idiote praat zijn die lui die het nodig hebben hun eigen bewijsjes te maken is met deze weer een keer bewezen ;)
    Overbodige luxe eigenlijk want dat wisten we al en daarvoor waren we ook nog gewaarschuwd ...... door de trackerwereld nog wel hihi

    Tor is blijkbaar toch niet zo veilig als Beumer denkt en andere meer begaafde mensen snappen dat gelukkig wel want je wil niet de hele trackerwereld op je geweten hebben he hahhahahahha al zou je er niks aan kunnen doen want de voorlichting erover is zelfs op het nieuws geweest en ze kunnen toch moeilijk ook nog beweren dat hotsspots of tw ook nog verantwoordelijk zijn voor wat de nos uitzendt ;)
    Als je Beumer moet geloven hebben die twee samen de hele wereld in hun macht whahhahhahhahaaaaa
    Lichtelijk overdreven tikkie last van achtervolgingswaanzin of zow? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Achtervolgingswaanzinnige, chizofreen, psychoot, notoir leugenaar, misbruiker, nsb'er, landverrader, trackerverrader, mailripper, scriptripper, klaploper, parasiet, kinderbedreiger, als er iets ontbreekt hoor ik het wel hè ;)

      Verwijderen
  62. Grappig haha
    De hele trackerwereld weet waarom Tony Beumer Hottie stalkt en hoe lang al. Iedereen weet dat Polartje haar zijn ex noemt en dat Extreme haar aan het versieren was in zijn eigen shout waar Loekie en Shoutspammer bij waren hahaha
    Als twee honden vechten om een been haha maar hier waren het er drie en een vierde ging er mee heen XD

    Als er dan één lastig wordt zie je pas goed hoe laf die honden in werkelijkheid zijn, als buitenstaander die alles af mag kijken hahaha
    Ik kan niet anders zeggen dan dat je er veel van leert. Die trackers heb ik uit mijn favorieten verwijderd en als een site mijn belangstelling heeft google ik er zelf eerst naar of informeer erna op TW
    Bedankt lieve mensen xxx oh en wat ik nog wilde zeggen, shoutspammer was de lafste van allemaal. Hij melde zich daarna af op alle trackers en liet zijn account verwijderen met het smoesje vanwege privé-omstandigheden. Niet alle trackers verwijderden zijn account toen hij dat vroeg ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  63. hahaha leuk die gesprekken
    zozo porno gedownd beumer? euh nee dat heeft die en die gedaan die mijn homeserver mag gebruiken
    zozo heb jij priveinformatie verspreidt beumer? euh nee dat heeft die en die gedaan die mijn homeserver mag gebruiken
    zozo is je site gehack beumer?
    euh nee dat heeft die en die gedaan die is de login gaf
    als het inderdaad eenmalig zou gebeuren had misschien iemand die psychopaat nog geloofd maar op die en die kunnen meer dan twee handen namen ingevuld worden en we zijn de tel kwijt zovaak het zelfde voorkomt bij die gast dus nee ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Tsja zoals ik altijd zeg: het is een bepaald soort en daar kun je maar beter met een grote boog omheen lopen ;)
    Je houdt er toch altijd bij die met open ogen nog in de stront trappen en zelfs blijven maar dat zegt dan ook weer meer dan genoeg, toch ;)

    Ik heb geen morele bezwaren tegen wat getrigger, beetje chatten erbij, beste muziek op de achtergrond, ik mag dat wel hoor, gezelligheid en een beetje nuttig netwerken op zijn tijd. Waarom niet, die lui hangen toch hoe dan ook, nog ff laten spartelen kan geen kwaad ;)
    Het zijn wel laffe honden maar zo staan ze niet in de wet beschreven dus niemand die kan klagen over dierenmishandeling ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Tony Beumer heeft de gratis onestat op zijn site lol. Iemand met ervaring gebruikt dat tooltje natuurlijk niet maar hij heeft ook geen ervaring.

    Dit is weer en voor de zoveelste keer een duidelijke waarschuwing voor iedereen die sites van Tony Beumer en aanhang wil gaan bezoeken.
    We zien voor idd de zoveelste keer dat ze alles wat ze te pakken kunnen krijgen misbruiken voor hun beschuldigingen.

    Vandaag is BigPappa de eigenaar van blogs, wie is het morgen ;)

    Laten we de humor maar hoog proberen te houden want als dit het niveau moet vertegenwoordigen van fora voor en door trackers of voor de nederlandse trackers dan zie ik er ook vanaf en solliciteer vandaag nog bij een zekere stichting pffff

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hahaha dan krijgt Brein het druk ;)
    Ik begrijp zo'n kind niet.
    Die man wordt overheerst door onvrede over zijn eigen prestaties en leven, dat is wel duidelijk maar wat is er mis met die Melissa?
    Zogenaamd doet ze niets op trackers maar wie gelooft dat als ze het opneemt voor iemand als Tony Beumer met zijn staat van dienst ;)
    Ik niet. En ik volg deze soap al een poosje. Ze gaat er zelf vrijwillig in op, er was geen aanleiding voor.
    Haar vader maakt een bekend scripter zwart maar die naam hoor je nu niet meer van ze. Ieder beestje krijgt daar dezelfde naam en dat blijkt niet eens de juiste naam te zijn en hoe ze aan de andere gegevens komen is publike ook al beter bekend als ze het zelf door hebben ;)
    Iemand van over de zestig kan inderdaad aan het dementeren zijn maar welk excuus is dan aan te dragen voor een jonge moeder?
    Zwangerschapspsychose haha
    Het kind heeft inderdaad geen inzicht in de realiteit en met name in waar haar vader al meer dan 5 jaar mee bezig is maar dat is niet te wijten aan een ziekte.
    Ik zag toevallig dat dit kindmoedertje een paar keer klaagt over een oude vrouwtje die lastig gevallen zou worden. Wie moet dat dan zijn? Haar moeder soms, de Andrea Beumer-van Unnik, echtgenote van Tony Beumer?
    Ik neem aan dat zij niet zo heel veel ouder is als Tony Beumer. Op foto's ziet hij er 20 jaar ouder uit als zijn vrouw. Andere vrouwen wordne echter niet genoemd of het moet Marina van den Berkmortel-IJzendijk zijn. Ik noem dit zielig doen om zielig gevonden te worden en aandacht te krijgen. Tony Beumer, een oude vent van over de zestig zit achter een jong sexy ding aan van rond de dertig maar met heel wat meer verstand in dat mooie koppie als als die dochters van Tony Beumer bij elkaar hahaha
    De dochters zijn naar mijn gevoel een beetje wereldvreemd of teveel gewend geraakt aan de sexuele misstappen van pa lief, kies het zelf maar ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. lol ik dacht even is misstappen wel het juiste woord, moet dat niet uitspattingen zijn maar je hebt idd gelijk. het zijn misstappen als je misbruikt en misbruik voor ogen hebt. uitspattingen kunnen idd onschuldig zijn...

      Verwijderen
  67. Wat goed dat Extreme weer aan zoiets meedoet. Extremetorrents.org en Bewildandout.org kunnen we dus afschrijven. Blij toe.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat je goed noemt ;) Ook daar zijn mensen die hun hoop op die tracker gevestigd hebben maar ze hadden idd beter kunnen weten dus men zal er niet veel medelijden voor voelen. Het is uiteindelijk altijd de eigenaar die over zoiets beslist en de tracker van extreme staat er al altijd om bekend dat het personeel niets te zeggen heeft. Als extreme dat op deze manier wil bevestigen is dat zijn goed recht en hebben wij dar niets op tegen vanzelfsprekend ;)

      Verwijderen
    2. Ja daar moet je vooral geen tegenargumenten voor aandragen want de wil van de trackereigenaar is heilig, die moeten we ten alle tijden respecteren XD

      Ik zag even geleden Tony Beumer via een van onze homeservers meekijken haha
      Eigenlijk is het wel een goede tip voor mensen die zelf willen ondervinden wat TOR is om het zelf eens te proberen en zelf lid te worden. Je kunt er wel voor waarschuwen maar ze moeten toch zien wat het is om het beter te begrijpen.

      Verwijderen
    3. Beumer is geen lid van het TOR-Netwerk. Beumer is slechts een parasiet die gebruik maakt van het netwerk maar het niet support en niet ondersteunt.
      Leden delen hun verbinding met andere leden en genieten de protectie van de groep. Beumer niet ;)

      Verwijderen
    4. aah oke, net zoiets als de transparantie bij goedkope proxy, ik snap het thx ;)

      Verwijderen
    5. het parasiteren zit ze wel in het bloed he hihi

      Verwijderen
    6. Dat kun je idd wel zeggen ja, het begint er idd zelfs steeds meer op te lijken dat het om een erfelijke aandoening gaat maar wie ben ik om daarover te oordelen. ;)

      Het enige wat ik zie is dat wat ze ook doen en hoe ze het ook doen, ze er nog geen droge boterham aan over weten te houden. Ze moeten wonen in een door de gemeente gerenoveerde rijtjeswoning in een probleembuurt. Niemand hoeft een woord vuil te maken over vrouw en kinderen want dat heeft Drone zelf al in voldoende mate gedaan en gepubliceerd. ;)

      Wie Drone stalkt en waarom hij dat doet is algemeen bekend. Net zo bekend is dat Drone in feite geen flauw idee heeft wie hij stalkt.
      Drone heeft gesprekken met deze persoon waarvan wij weten dat het personen zijn. Drone echter kan er geen touw aan vast knopen en is daarom afhankelijk van andere informanten die daar weer schandelijk misbruik van maken. ;)
      Dat roept natuurlijk de nodige hilariteit op maar ach dat hoort erbij. We hebben op tijd onze ontspanning nodig en het is zo lekker en zo gezond om zo nu en dan heerlijk uitbundig te kunnen lachen. Alleen daarvoor kom je al terug. Ik hou wel van de humor hier en ik neem het niemand kwalijk als er eens een mindere uitschieter voorkomt. De echte boosdoeners kennen we allemaal en daar rekent justitie ook wel mee af als de tijd er rijp voor is. ;)

      Verwijderen
    7. Wel, ik hoop erop dat het dan een openbare zitting wordt zodat we allemaal van het einde van de film kunnen genieten XD
      Ik weet inmiddels wel zoveel dat dit zeer beslist niet in de een of andere gebruikelijke doofpot gestopt zal worden XD

      Verwijderen
    8. haha de ontknopingen van een 5 jaar durend wijd verbreid geheimzinnig complot in de ondergrondse duistere krochten van de onderwereld van illustere in taboesferen gehulde uiterst geheime internetwerelden, dat roept om verfilming whahhahahahhhaaaa

      Verwijderen
  68. Tony Beumer is weer ontzettend gefrustreerd aan het zoeken lol Ik heb werkelijk waar nog nooit zo'n extreem domme sukkel meegemaakt maar goed. Hij heeft inderdaad nooit zelf een tracker gehad en altijd alleen maar anderen van hem laten profiteren wat nooit van lange duur was omdat ze zelfs op die trackers snel genoeg zijn ware kennis doorhadden ;)

    Zijn eigen kinderen heeft hij geen opvoeding mee kunnen geven, verstand is een andere zaak en kun je niet meegeven idd maar ook dat hebben ze niet blijkbaar ;)
    Tony Beumer kan wel hele dagen op internet zoeken naar foto's en andere informatie dus kan Tony Beumer toch ook werken voor geld zoals normale mensen of zie ik dat verkeerd?

    Is er soms iets mis met werken? De personen waar Tony Beumer het zo druk mee heeft om iets te vinden om ze zwart te maken werken toch ook?

    Als Tony Beumer zou werken in de tijd dat hij op internet zoekt kan Tony Beumer zelf een laptop betalen en hoeft hij niet jaloers te zijn op Hottie die niet eens zo'n ding kreeg omdat zij een van de bazen is van een bedrijf dat ze zelf met hard werken hebben opgebouwd.

    Tony Beumer had veel kunnen verdienen in die vijf jaar dat hij met tracker en forums bezig is.
    Liever is Tony Beumer lui en pratserig in de trackerwereld waar hij zogenaamd heel veel kan.
    Liever maakt Tony Beumer mensen zwart die hard werken en het duidelijk verder geschopt hebben als Tony Beumer met zijn trackers en forums.

    Tony Beumer is jaloers op mensen die hun kinderen door hard te werken meer kunnen geven dan Tony Beumer zijn eigen kinderen geven kan.
    Daarom moet hij die mensen zwart maken. Hij hoopt zo zijn eigen tekortkomingen goed te maken. Hij boekt daarmee resultaat. Minstens één dochter gelooft haar vader zo dat ze hem erbij helpt kinderen die zij ook niet kent zwart te maken en te bedreigen. Die dochter is in verwachting van haar tweede kind. Niet alleen weet je dan met wat voor familie je dan te maken hebt maar je weet ook al wat er van dat ongeboren kind terecht komt. Net zo weinig als van de opa en de moeder.

    Over dit soort maatschappelijke probleemgevallen zou je je op blogs niet eens druk moeten maken. Daar zijn instanties voor XD

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Dom zeg. Tony Beumer weet het ip van BigPappa. BigPappa heeft 2 accounten op TorrentLady's World haha
    Ze kijken daar echt nooit verder als tot wat vlak voor d'r neus komt hahahahaa

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Tsja maar op Torrentladys is het mybb script en daar weet beumer nog niet zo heel veel van, andere forumscripts nog minder maar dat doet ff niet ter zaken heh ;)
    Dat jullie de experts hebben om ermee te toveren zit hem al meer dan genoeg dwars, daarom verzint hij hackers, altijd beter als schuld te moeten bekennen ;)
    pompiedompiedom..... waar ken ik dat ook al weer van ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet het maar ik zeg niets haha Kom je ook nog even? Mark draait over 5 minuutjes en ik heb wel zin om nog even te kletsen? ;)

      Verwijderen
  71. Intens triest geval.
    Tony Beumer zegt dat hij zijn moedertaal wel de baas is maar hij kan het woord secret niet eens spellen.
    Tony Beumer schrijft sicreet i.p.v. secret. Sicreet is geen woord en zeker geen engels, tot zover over de zogenaamde moedertaal-kennis van Tony Beumer.

    Over zijn nieuwste Google-account kunnen we heel bondig zijn.
    Tony Beumer is zonder enige twijfel chizofreen. Hij wilde altijd al in de voetsporen van een zekere HS treden en toen deze stopte met gebruik van zijn naam een doorstart maken maar nu dit definitief mislukt is is deze vader van 3 dochters en opa van 1 kleinkind en 1 kleinkind op komst helemaal doorgedraaid.

    Spijtig Tony Beumer maar iemand die op deze manier namen misbruikt en misbruik maakt van social media hoort in verzekerde bewaring en onder curatele geplaatst te worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Ja en wat ben je zielig als je dagen op internet aan het zoeken bent naar kinderen die je niet kent en dan een paar foto's van sportactiviteiten op een door jezelf gemaakt fake account zet.

    Zijn kinderen kennen dat zeker ook niet, gezamelijk sporten, teamgeest, dat is i.d.d aan alles te merken. Hij zal er wel nooit geld voor over gehad hebben om ze daarin te stimuleren terwijl het toch zo gezond en belangrijk is.

    Ook hiermee heeft Tony Beumer weer het tegenovergestelde bereikt van wat hij wilde maar dat zijn we al jaren zo gewend.

    Het is de loser Tony Beumer weer. Oh ja die, ik zie het en zijn dochter helpt hem tegenwoordig, leuk voor hem. Ze heeft zeker niet zo'n goede band met haar moeder dat ze haar een oud vrouwntje noemt hahaha
    Niet dat er nog geen twijfels waren over de gezinssituatie in huize Beumer. Het is heel normaal als kinderen zorgen dat ze moeten trouwen zodat ze het huis kunnen ontvluchten en het is net zo normaal dat huisvrienden dochters gebruiken voor hun sexuele bevrediging. Daar zijn het vrienden voor. Dat opa de fotos van de eerste kleinzoon op moet sturen zodat oma er ook iets van kan zien is ook normaal ;)

    Minder normaal is het om normaal functionerende gezinnen en personen zwart te maken als je van je eigen leven en gezin zo'n puinzooi hebt gemaakt dat je het zelf niet meer aan kan zien maar goed, ik mag er niet over oordelen, dat is aan onze lieve heer.
    En als die het even te druk heeft zijn er nog genoeg anderen die zich geroepen voelen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Ik zag de een of andere debiele doos miepen over een relatie die door Hottie op de klippen geholpen zou zijn, Dat ging over Beumer? Whahahhhhahaaa Je wil me toch niet vertellen dat die gast daar 5 jaar achteraan gezeten heeft. Ik ken Hotje van Stiekemdebeste en toen was ze al met Desiré hahahaaaa en die debiele doos ken ik ook langer en zolang als ik haar ken is ze op jacht op de tijden dat haar mannetje er niet is ;) En wat ze al niet deed om met Hottie in contact te komen. Beumer en die debiele doos dan heb je het bij elkaar heheh De 2 grootste nullen van de trackerscene die nog meer gestalkt hebben als dat vurige ding. Ik mail wel eens wat, zag net het adres ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Torrentlady doet graag alsof ze Hottie is. Ze neemt posten over waarvan ze denkt dat ze van Hottie waren en doet dan of ze van haar zijn en ze imiteert zelfs facebook-accounts als de een of andere gek haar maar wijsmaakt dat het van Hottie is. Ze heeft alle avatars van Hottie gejat en zal ze ook wel gebruikt hebben voor haar persoonlijke oplichtingsquests.
      De laatste stunt van Torrentlady was dat ze privegesprekken met een staflid heeft gepubliceert en ook in die gesprekken slooft ze zich weer net zo belachelijk uit om in contact te komen met Hottie haha Het geslijm is bijna niet te harden en dat is nog maar een gesprek met iemand die via via van Hottie gehoord had haha
      Kijk maar uit als ze lucht ervan krijgt dat jij Hottie kent, je bent je leven niet meer zeker en je hebt tot in de eeuwigheid een miepende stalker achter je aan ;)

      Verwijderen
    2. Dan tref ik mijn eigen maatregelen. Helmond is niet ver hier vandaan en ik ken Jan van den Berkmortel. Bovendien ken ik wat op Helmond gerichte sites en heb nog wat mails en ander spul van deze mevrouw die ze tot nu toe geheim heeft weten te houden. Ik ben niet moeilijk als ze niet moeilijk doen ;)

      Verwijderen
  74. Ze doet wel moeilijk zie ik nu. Dan zal er niets anders opzitten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Gisteren, 17:44:10
    Bericht: #34
    Drone
    Citaat: Gewaarschuwde mensen tellen voor twee zegt men. Verstandige mensen hebben maar één waarschuwing nodig zeggen wij.
    Is jammer dat je niet na je eigen wijze worden luisterd
    Citaat: Meewerken aan smaad, laster en bedreigingen zijn strafbare feiten. Valsheid in geschriften is een strafbaar feit. Identiteitenmisbruik is strafbaar.
    Al deze strafbare feiten zijn daarbij niet éénmalig en ook niet alleen gericht tegen één persoon, waarvan de daders overigens nog steeds naar de identiteit aan het gissen zijn zoals blijkt.
    Ik denk niet dat wij hier over lang in discussie hoeven te gaan, de identiteit van betreffende persoon is al lang vast gesteld, ook nu is die door de politie vast gesteld. Ik snap niet dat jij daar nog steeds een discussie punt van wil maken, de hele tracker wereld weet het, ik weet het, en justitie weet het. maar ja, misschien drinkt dat nog niet tot je door, geeft niet, kom je vanzelf wel snel genoeg achter.

    Je bluf slaat niet aan Beumer.
    Ten eerst voelt niemand zich aangesproken door jou gejij en gejouw en gehijg maar die ervaring had je al eerder heb ik begrepen dus daar zou je aan gewend moeten zijn.
    Ten tweede weten wij allen hier dat het onmogelijk is om identiteiten van personen op dit blog vast te stellen zonder de nadrukkelijke toestemming van de grote baas maar misschien heb je het weer over een ander blog wie weet, jouw uitspraken zijn zoals we weten in de meeste gevallen niet te volgen ;)
    Ten derde zou alles wat met wet en wetgevingen te maken heeft op de stutpalen staan te trillen als zou blijken dat jij nog een corrupt ambtenaartje voor jouw misdadige praktijken hebt weten te strikken hahaha. Je gelooft het zelf toch niet hoop ik ;)

    Ga fietsen kerel of geraniums stekken of een andere vrouwenhobby mar val ons niet lastig.
    Haal je laksheid in op de opvoeding van je kinderen, dan wordt dat misschien nog iets of zoek een baan of bennie bang voor vuile moeie handjes ;) Och nee die zijn verminkt door reuma hoorde ik en je heb het ook nog aan je hart hahahaha Ga dan nog maar ff door dan bespaar je ons een hoop werk laffe zak ;)



    BeantwoordenVerwijderen
  76. hahahahhaah die loser die zo druk is om hard werkende mensen af te kraken en zwart te maken werkt zelf helemaal niet hahaha
    hij heeft niet eens nachtdienst maar is er wel vaker en veel meer en veel langer als mensen in de nachtdienst hahahhhaha
    dat zegt ook wel veel te veel over de relatie hè iedere nacht zit hij op blogs te staren en te verzinnen wat zijn volgende zet zal zijn
    oh wat zijn we gelukkig met elkaar en wat zijn onze kinderen trots op hun vader en moeder ;)
    wie wil hij voor de mal houden als dat in de logs al de mist in gaat ;)
    je maakt mij niet wijs dat kinderen daar trots op kunnen zijn. dan hebben ze geen ogen in de kop of ze zijn tussen de oren niet oke ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Tja correct en juist dat soort mensen heeft niets beters te doen. Het werkt niet, het parsiteert op de maatschappij en het zit vol vooroordelen over de werkende klasse.
    Het is tevens het soort dat elkaar opzoekt in die bizarre wereld.
    Extreme werkt niet.
    Torrentlady werkt niet.
    Melchamar werkt niet.
    etc.
    etc. ;)
    Over een relatie an zich mag je niet op een eerste indruk oordelen maar het klopt dat al deze personen meer tijd s'nachts op blogs, sites en trackers doorbrengen dan naast zogenaamde partners ;)
    Het blufpoker dat ze spelen heeft misschien ooit in lang vervlogen tijden effect gehad maar dat kan niet van betekenis zijn geweest anders had het wel meer indruk na gelaten. ;)
    Daarbij weten we dat ambtelijke molens tergend langzaam in werking kunnen treden maar weten we even goed dat als aankondigingen over aangiftes danwel meldingen uit een bepaalde hoek komen die ook daadwerkelijk in uitvoering zijn. Daar zijn discussies inderdaad overbodig, alleen vergist Beumer zich in de partij die de aangifte verzorgt zoals Beumer zich wel vaker vergist. ;)

    Dat gejij en gejou alsof hij je persoonlijk aanspreekt irriteert mij trouwens ook mateloos. Ik heb eerlijk gezegd getwijfeld of we hier niet met een puber met geestelijke achterstand te maken hadden totdat ik zijn doopceel gelicht heb.
    Ik heb veel meegemaakt maar dit niveau bij een volwassene verslaat werkelijk alles. Spreekvaardigheid en denkniveau hoogstens groep 3 naar mijn mening. Normen en waarden nihil. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. aaarg wat erg, drone heeft de identiteit ontdekt hihi
      en van wie drone, weet je dat nu ook al of is het nog steeds een vrouw die en lesbisch is en een vriendin heeft en samenwoont en getrouwd is en gescheiden is en een dozijn kinderen heeft van verschillenden mannen inclusief haar pleegzoon en haar bivriendin en haar draagmoederschap en misschien heeft ze er ook nog wel een paar gekocht op de zwarte markt drone?
      het moet ook erg prettig zijn voor drone dat deze vrouw na een jarenlange wereldreis van hot naar hotter weer een thuisbasis heeft en wel op het adres dat extreme drone 5 jaar geleden al voorkauwde. wat zijn ze weer heerlijk volgzaam en gehoorzaam he michael al duurt het soms best wel lang voordat je ze zover hebt gekregen hahahaha
      tja wij weten er alles van, wij zien zoveel komen en nog sneller gaan op de trackers van michael dat we er soms bijna van duizelen maar ach het is wel grappig om af te zien he en een beetje sarcasme en leedvermaak mag best, daar kan michael wel tegen haha
      wij vermaken ons wel hoor want die nachtdiensten duren anders soms zo lang en niet alle dj's zijn net zo lekker als mark vanaaf haha maarja dan is het ook weer drukker, nog drukker als anders en dan hebben we af en toe toch nog wel een gaatje voor de smaad en lasterclupjes her en der dus niet huilen hahahaha
      ik vind het wel spannend, bijna net zo spannend als gtst soms. zal het de corrupte agent uit ulft zijn die drone ter zijde gaat staan in een hopeloze zaak of.....???????? dat zien we na de break hahahhahahhaa

      Verwijderen
    2. Ja als iemand zoals Tony Beumer die beweert zoveel ervaring te hebben en over zoveel kennis en deskundigheid te beschikken als Tony Beumer dan moeten we dat wel geloven denk ik. DE GROTE ONBEKENDE IDENTITEIT IS NA VIJF JAAR EINDELIJK BEKEND en ontdekt door Tony Beumer of door Michael Wassink? Dat heb ik niet goed begrepen idd.
      Ik begrijp ook niet zo goed waarom ze zelf een fake-account op Google Plus maken op naam van die identiteit als die identiteit toch al bekend is.
      Ook is het merkwaardig dat iemand met de ervaring, kennis en deskundigheid van Tony Beumer er vijf jaren over doet om tot de ontdekking te komen dat de grote onbekende waarover Tony Beumer zoveel te melden had opeens in lucht opgelost is en Tony Beumer weer met dezelfde persoon komt waar hij 5 jaar geleden een mail over stuurde die zoals online stond aan het dossier van toen was toegevoegd.
      Het is merkwaardig dat hij voor die ontdekking vijf jaar nodig heeft gehad en het is merkwaardig dat er dit keer niet de voor Tony Beumer gebruikelijke patserigheid op volgt maar dat zal wel aan mij liggen. Tony Beumer heeft dus niks kunnen vinden en valt bij gebrek aan beter terug op de al zo lang door en door uitgekauwde en 5 jaar gelden al tot humus verteerde informatie van Michael Wassink. Ja het was dom om er meer van te verwachten, 2 van die n00bs samen komen ook al tot niets, één, twee of drie geeft nul,nul resultaat, bedroevend, en dat zou ervaren moeten zijn, deskundig ;)

      Verwijderen
    3. Beumer wil de eer voor zichzelf over de volle periode. Beumer legt bewust de link naar die mail uit 2008 zodat hij voor de volle 5 jaren de groterik kan uithangen èn mag dokken ;) Een zeer nobel gebaar hoor, 5 jaren aan schadeclaims kan aardig oplopen en met een beetje mazzel bespaard hij dat voor Wassink die zoals altijd de meest rare moves zal maken om er onderuit te komen XD
      We kennen ons mensen wel en het zijn altijd dezelfden die een ander ervoor op laten draaien en het zijn net zo dezelfden die er volgens het voorspelbare patroon iedere keer in opnieuw stinken XD

      Verwijderen
  78. Whoehhahahhhahaaaa ze staan weer goed voor *** hè ..... niet dat dat iets nieuws is want dat staat stormrider al jaren met zijn dubbel spel in de trackerscene, hij denkt blijkbaar ook nog steeds dat er interesse is in dat gezwam van hem whahhahahaaa.
    Ik geloof dat de meesten uit die scene toch iets slimmer zijn als stormrider ze inschat whahhahahaaa.
    En op de blogs zijn ze dat zeer zeker, dat is ook zeer duidelijk te merken whahahaa.

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Tony Beumer krijgt blijkbaar toch niet de aandacht die hij wil op zijn smaad en laster site ;) Tony Beumer is nu al weer enkel maanden bezig om te PROBEREN op dit en andere blogs te posten maar ook dat wil hem maar niet lukken ;)

    Zoals altijd krijgen bij Tony Beumer altijd de anderen, in dit geval dus de blogs, daar de schuld van. Zo schrijft Tony Beumer daar het volgende over:
    "Wie was het alweer die zij, er wordt niets van deze blog verwijderd, er wordt niet gecensureerd, ik weet dat er een lijst bij jullie is verwijderd, en dat berichten eerst goed gekeurd moeten worden voor dat ze geplaatst worden, blijkbaar worden mijn berichten niet goedgekeurd, ze worden in ieder geval niet geplaatst."

    Heel veel mensen zeggen dat en zij die het niet zeggen weten het ook. Maar als Tony Beumer iets niet kan of iets niet kan vinden zal hij niet eerst de fout bij zichzelf zoeken en helaas vindt niemand Tony Beumer nog de moeite waard om hem iets uit te leggen ;)
    Ze vinden het grappig om Tony Beumer te zien zwelgen in zijn eigen fouten en ze weten net zo goed als alle anderen dat het lijstje trackers waar Tony Beumer zo de nadruk op legt door Tony Beumer zelf misbruikt wordt om de aandacht af te leiden van de trackers die Tony Beumer en co in bezit hebben ;)
    Tony Beumer zal idd zijn beste beentje voorzetten om die trackers op dat lijstje last te bezorgen, het is de concurrentie en wie Tony Beumer kent weet dat hij van mening is dat alles geoorloofd is in die trackerwereld en niet alleen wat trackers uitschakelen betreft ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beumer PROBEERT inderdaad al maanden op rij hier te posten en TW heeft de moderatie inderdaad NIET aan staan en censureert inderdaad NIET haha.
      Wij wachten al maanden op het moment waarop dit hem gaat lukken maar het is wel duidelijk dat de kans dat hij dit ooit zal ontdekken ook weer zo minimaal is dat ook wij de hoop op verbetering opgegeven hebben XD

      Verwijderen
    2. De jaloezie druipt er ook weer vanaf hahahaaa Ja Beumer, jouw kinderen hebben niet de hersens gekregen om te studeren, alleen om jou te helpen met smaad en laster en daar is heel erg weinig verstand voor nodig zoals we zo al kunnen zien :)
      Over de rest waar Beumer jaloers over is maar helemaal te zwijgen want daaraan zie je niet alleen dat Beumer & Co de boot gemist hebben toen het verstand uitgedeeld werd ;)

      Verwijderen
  80. Humor ;) Leve de schijnheiligheid hè Tony ;) "Ik heb die porno niet gedownload, dat heeft iemand anders gedaan op mijn homeserver" ;)
    Altijd zijn het anderen idd maar opnieuw valt Tony door de mand en legt Tony zelf de klemtoon op waar het hem aan ontbreekt ;)
    Het is niet erg Tony. De mensen hebben net als wij de foto's van jouw vrouw en dochter gezien. Ook de mensen hebben medelijden met je en begrijpen het erg goed ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Juist ja, ook onze deelneming XD
      Dan kun je beter levenslang hebben XD

      Verwijderen
  81. "Ik denk niet dat wij hier over lang in discussie hoeven te gaan, de identiteit van betreffende persoon is al lang vast gesteld, ook nu is die door de politie vast gesteld. Ik snap niet dat jij daar nog steeds een discussie punt van wil maken, de hele tracker wereld weet het, ik weet het, en justitie weet het. maar ja, misschien drinkt dat nog niet tot je door, geeft niet, kom je vanzelf wel snel genoeg achter."

    Wel Drone, denk je er zelf niet eens aan dat dat nou net het waarom is waardoor jij geen belangstelling op kunt roepen voor je smaad en laster op je sites en blogs ;)

    Wie staan er terdege bekend om dat ze de identiteiten van voormalig hotsspots en daarmee verwante id. misbruiken ;) Juist Drone, jij en de trackerowners die je er iedere keer bijhaald als jij schuldigen nodig hebt voor je persoonlijke oorlogen ;)

    De trackerwereld trapt er niet in, dat weten we van de reacties die we krijgen ;) Ze willen niet op je smaad en laster reageren Drone omdat ze niets met je te maken willen hebben. Ze kotsen je uit ;)

    Waarom zou de politie de identiteit vast moeten stellen van een persoon die 5 jaar geleden aangifte heeft gedaan Drone. Het enige dat ze hoeven te doen is het dossier erbij halen Drone en ik vrees dat ze dan net zo in een deuk liggen als wij hier om jouw "bewijzen" ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Tony Beumer, Melissa Helmig-Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk, Joost Schonewille, Sander de Vos, Henk van der Linden, Ed Gein, Michael Jonkers, Michael Wassink, Sylvia Gijsberts, dat zijn de echte namen hihi
    Tony Beumer is een zieke oude man die ontzettend dement is. Op zijn site internet-parasieten hebben de leden hun echte namen hihi. Dan moet je niet kijken hoe ze heten he. Drone, anoniempje, melchamar, black-mamba, dr-anders, torrentlady, charmed, kwekscripter, elenushka, skylinegtr, lemijeott, anoniem hihi
    Hij is erg in de war dat hij denkt dat dat echte namen zijn hihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach te triest voor woorden en een schande voor de trackerwereld ;)
      Ik heb niets tegen trackers maar wel tegen smaad, laster en al het andere waar deze mee bezig zijn.
      D'r ontbreken nog enkele bekende namen uit de trackerwereld en trackernamen waarover 'de hele trackerwereld weet' en ze weten maar al te goed wat Beumer 'bedoelt' en meer maar daar komen ze t.z.t ook zelf een keer achter, snel van begrip zijn ze ook niet bepaald zoals bekend is en i.d.d. te zien is ;)

      Verwijderen
  83. Het contactforumlier staat op Torrentwereld.blogspot.nl. Torrentwereld.blogspot.nl vermeldt diverse mail-adressen waarop ze te bereiken zijn.
    Hier heb ik al verschillende keren dankbaar gebruik van gemaakt en het werkt zoals het hoort dus ik zie niet in waarom je naar die aandachttrekkers om zou kijken.
    TW houdt zich aan de norm en zorgt ervoor dat hij bereikbaar is.
    Je hoeft er niet naar te raden dat het degenen zijn die iets te verbergen hebben en in strijd met de wet handelen die daar geen gebruik van willen maken. XD

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Cijfers Prostaatkanker
    Bij ongeveer 9000 Nederlandse mannen wordt jaarlijks deze kankervorm vastgesteld. Toch lijden er veel meer mannen aan deze ziekte. Prostaatkanker groeit vaak zo langzaam, dat veel zeer oude mannen er geen last van krijgen. Ze overlijden eerder aan een andere oorzaak, dan dat ze klachten krijgen door prostaatkanker.
    Ruim 70 procent van degenen bij wie prostaatkanker wordt vastgesteld, is ouder dan 65 jaar. Daarmee lijkt het vooral een oudemannenziekte. Toch krijgen ook steeds meer jongere mannen (vanaf een jaar of veertig) prostaatkanker.
    80 procent van alle mannen bij wie de diagnose prostaatkanker is gesteld, leeft vijf jaar na de diagnose nog. Zonder uitzaaiingen is dit percentage hoger, met uitzaaiingen lager. Uitzaaiingen komen overigens pas in een laat stadium van de ziekte voor.
    Al deze cijfers zeggen niets over iemands individuele situatie, alleen de arts kan daar iets zinnigs over zeggen.

    Tony Beumer lacht studenten uit die voor hun opleiding de mannelijke geslachtsorganen moeten bestuderen. Zijn kinderen studeren niet, daarom worden kinderen die wel studeren zwart gemaakt en voor schut gezet. Niet éénmaal maar herhaaldelijk.

    Gelukkig voor de slachtoffes van deze vreselijke ziekte denkt de medische wereld er heel anders over en is het mannelijke geslachtsorgaan een verplicht onderdeel van de studie. De slachtoffers zouden deze ziekte namelijk niet kunnen overleven als er geen studie naar werd gedaan.
    Tony Beumer denkt hier nog wel aan terug als het bij hem geconstateerd wordt. 40 - 50% van alle mannen heeft deze ziekte dus die kans is groot.

    80% leeft 5 jaar na de diagnose nog dankzij het feit dat er studie naar gedaan wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Afgunst siert niet. ;)
      Zijn kinderen studeren niet en aan de reacties van vader Tony Beumer en één van die kinderen zie je direct waarom die niet studeren. ;)
      Bijzonder genant om zo dom te reageren ten overstaan van het world wide web en dat niet alleen over dit onderwerp. ;)

      Verwijderen
    2. Domme mensen reageren nu eenmaal dom. Blijkbaar is dat een natuurwet XD.
      Tony Beumer en aanhang checken geen bronnen, worden geweerd van bepaalde sites, worden gemeden door bepaalde personen en hebben daardoor geen ander houvast dan wat de roddelpers hun aanreikt. In dit geval is dat Extreme alias Michael Wassink, een nog dommer en onbetrouwbaarder figuur uit hun trackerwereld.
      Zelfs voor de corrupte politie-agent en zwager van Tony Beumer die van alle uitspattingen van Tony Beumer en aanhang op het net op de hoogte is zou het niet zo moeilijk moeten zijn om aan correcte informatie te komen. Tony Beumer heeft zijn zwager en agent hier zelf bijgehaald en bij betrokken dus daar hadden we wel de nodige opheldering van verwacht maar helaas blijven Tony Beumer en aanhang dezelfde missers continue herhalen, dom genoeg XD

      Verwijderen
  85. ben dus echt nu wel eens benieuwd wanneer de rechtzaak begint waar al jaren over wordt geluld. Alsof justitie jullie gaan vertellen hoever de zaak staat Hahahahahahaha, wat een lachertje.

    Owh heb ik blogs op mijn naam staan. Vind ik wel leuk. Mag ik dan de inlog er ook van, kan ik ook eens meekijken.

    Wat een stom gelul hier allemaal. Heel veel gekwaak, geen enkel tastbaar bewijs van helemaal niets!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen