Ook door bekende personen uit de trackerwereld gestalkt....

(Ondanks vakantie toch een reactie die we met voorrang plaatsen.)

En ook een paar flink geesteszieke publiciteitsgeilende personen die hoogstens uitblinken omdat ze zichzelf zo graag horen en zien op het net doen ijverig mee aan de stalking van dit 16 jarige meisje.

Het scheelt dat we weten uit welke stallen deze lichting stalkers afkomstig is, daardoor weten we waar het geblaat weer vandaan komt ;)

Amazing, ook bekend als blond chick en nog meer van die prachtige nicknamen die je met Google uit doen komen bij een uitgebreid assortiment hoeren die allen gemeen hebben dat ze dom en blond zijn ;)

Amazing waarvan de naam in werkelijkheid Carola is èn die tegenwoordig de twijfelachtige eer geniet beheerder te mogen spelen op de tracker Alleenretail.org van die andere stalker Polarbeer alias Ruud Kleysen. Twijfelachtig omdat we wel weten wàt je ervoor moet doen en laten wil daarvoor in aanmerking komen ;)

Amazing die inderdaad nogal blond blijkt te zijn want de ene keer noemt ze haar zoontje Daniel en een andere keer Mathijs. ;)

En druk dat ze het er vervolgens mee heeft om haar eigen fouten te verbergen, te laat natuurlijk zoals altijd.
Amazing hoe dom sommigen op het net bezig kunnen zijn en hoe perfect ze daarbij hun eigen persoonlijkheid die ze zo krampachtig proberen te verbergen juist tentoonstellen.



Volledige Afbeelding

Carola je kunt beter stilletjes verdwijnen meid want het enige wat jij op je naam hebt staan is de ene mislukking na de andere. Bij alles wat je doet laat je een spoor na van je eigen domheid het maakt niet uit of je daarbij meelult met de ene stalker of de andere want ook jouw bijdrage aan het stalken van een ander toen nog minderjarig meisje is niet onopgemerkt gebleven.

Jouw soort beste Carola wekt weerzin op en afkeer. Je valt heel graag op en dat lukt je ook uitstekend door je opvallende domheid, het meelullen met tracker- en forumeigenaren (die je in ruil een rang geven ;) ) Je grenzeloze jaloezie op personen die wèl happy zijn en wèl succes in hun leven hebben zoals dit 16 jarige meisje dat laat zien dat ze op eigen benen de wereld aandurft, straalt er vanaf. Jaloezie omdat jij alleen naam hebt gemaakt als het knechtje van leugenachtige oplichters die zichzelf eigenaren noemen en niet meer zijn dan ordinaire stalkers. Alleen al de manier waarop je dat meisje bekritiseerd op het forum van Marconist spreekt boekdelen. Moest het daarom sluiten, omdat Amazing ook daar straalt van domheid en meeblaat met het zwart maken van het zeilmeisje Laura die haar leven zelf stuurt waar Amazing zelf de moed niet voor kan opbrengen: een eigen leven zien te krijgen.

Jammer denk ik als ik weer eens zoiets zie. Ze verzieken niet alleen hun eigen toch al waardeloze leven en maar ook dat van hun kinderen. Jammer dat dat soort überhaubt voor nageslacht kan zorgen. Dat is geen aanwinst omdat je zo al ziet wat dat kind de maatschappij gaat kosten aan jeugdzorg, begeleiding en inrichtingen met een zo geobsedeerde ouder die dat op moet voeden en nog erger die over dat kind verantwoording heeft.

Maar goed, de stal is bekend zoals ik al zei en meer dan bekend en helemaal niet positief: Alleen retail, een naam die helemaal niet past bij al het gefake en de hoereerderij die daarover rond gaan. Baalbergen is ook al zo'n naam die daardoor op de zwarte lijst staat. Frank Baalbergen de scripter van Alleen retail en hacker en ddosser, Marianne Baalbergen in vele rangen en standjes die voor Polarbeer moet spioneren op andere trackers ;) Frank Baalbergen die bij zijn huidige werkgever nog achtervolgt wordt door zijn trackerverleden wat hem ook wel altijd zal blijven achtervolgen. Marianne Baalbergen die heel snel weer terug kwam naar Alleen retail na haar flop als oprichter op Happy releases en haar 2de account Lancaster heeft. Aan haar kun je pas goed zien hoe slopend het jarenlange trackerleven is voor iemand's karakter en persoonlijkheid. Van dat leuke spontane meelevende mens is niets meer over dan een slap aftreksel ;)

Mensen zonder waarde worden ze al genoemd op andere trackers en ver daarbuiten. En dat terwijl deze personen nog niet zo lang geleden opschepten dat zij de groten onder de trackers waren en dat zij en alleen zij de regels in de trackerwereld bepaalden. Was het niet zo dat één eigenaar zichzelf God noemde in zijn script en wat is er nu nog over van het koninkrijk van die "God" ;)

Dat koninkrijk bestond alleen in de ogen van die eigenaar zelf en zijn onderdanen bestonden alleen uit onderdanige slijmerds die op die manier een rang of site of andere beloning in natura wilden werven. Ook daar zijn er niet meer zoveel van over net als van de trackers niet.

Dat koninkrijk stortte al in op het moment dat deze hoogmoedige eigenaar een door hemzelf verzonnen story de ether in stuurde dat "zijn" script gestolen was maar zijn eigen scripter Baalbergen datzelfde script te koop aanbood aan andere eigenaren. Op dat moment was het al finito met deze eigenaar en zijn team en starte Polarbeer zelf zijn vernietigingsproces wat hem niet alleen diverse trackers en een vertaalteam zou gaan kosten maar vooral vertrouwen.

Zie het uitermate trieste restant op Alleen retail zelf. Wat staff wat zich verplicht voelt en wat accounten die hij zelf "doet". De rest bestaat uit onderdanen die hopen dat er nog iets te halen valt uit het eens zo glorieuze koninkrijk.... de mensen in de trackerwereld zijn vaak ook wat trager van begrip al is het besef dat als je Polarbeer weigert je wel eens het volgende slachtoffer zou kunnen zijn van bedreigingen, chantage en stalking bij enkelen wel duidelijk zichtbaar aanwezig, anderen trekken zich daar geen moer van aan ;)

Daarom Amazing, je kunt je forum ook maar beter sluiten want ook daar straalt de onderdanigheid en domheid vanaf net als destijds bij je tracker Amazing wat zogezegd een herstart moest zijn maar waar niemand de oude staff op terug kon vinden.......
Op jouw forum een ander forum zwart maken past inderdaad meer dan goed bij jou en bij jouw soort omdat elke tracker, elk vertaalteam en elk forum wat ooit maar in de richting van een concurrerende positie zou kunnen komen door jullie zwart gemaakt wordt.
Zonder succes meestal maar ach je blijft het proberen voor de restanten van je zogenaamde aanhangers in de hoop op betere tijden ;)
Die tijden komen niet meer. Jullie hebben je zo zwart gestaard en waren zo geobsedeerd in het stuk maken van collega-trackers, collega-vertalers, collega-forums en het wegpoetsen van jullie misdaden dat je alle vertrouwen en respect als dat er ooit geweest is op alle fronten verspeeld hebt. Het publiek wat je nog over hebt op je forum komt er om jou in de gaten te houden en om te zien wie er met je mee blaat, ze genieten van de ondergang van een fake-site en een fake-madam die zichzelf te kijk zet en lachen. Net zoals ze lachten bij alles wat de mist in ging bij Polarbeer en Marconist. Ze genieten van je posten en je domheid in je shout en je geslijm om een tracker te krijgen. Of bij Polarbeer of bij Marconist en ze zien al voor zich wat je daarvoor allemaal zou kunnen gaan doen. Je staat tenslotte als een hoer op het net dus dat wekt automatisch bepaalde fantasieën op als je al een dergelijke naam opgebouwd hebt ;)

Het meest hilarische vindt ik wel dat je met jouw naam en jouw aanzien een hoogstaand forum als Hotsspots zelfs maar durft te noemen. Doe het ze maar eens na ;) Jij bent waarschijnlijk zelfs nog nooit in de buurt geweest van zoiets als ik jouw karakter en gevoel voor normen en waarden proef in je posten op de diverse sites en forums. En dan heb ik het niet eens over je IQ waar sommigen zo vol van zijn ;)

Wat zal dit later een ontdekking zijn voor je zoon. Zijn mammie die als een van de site-sletten van in jouw geval onder andere Polarbeer en Marconist op het net staat en een uitvoerige handleiding erbij hoe zijn eigen mammie mee heeft geholpen om een van de weinige echte dames in dat wereldje die weigerde in dat rijtje te komen staan zwart te maken en haar kinderen te misbruiken om die dame in een bepaalde positie te dwingen. Daarbij houdt ik mijn oordeel hierover naar de buitenwereld nog enigzinds positief. Persoonlijk is mijn oordeel meer dat Polarbeer en moeder en dochter beide onder zich wilde krijgen.

De winnaars zitten niet op Retail, dat blijkt wel en weer eens en meer dan overduidelijk ;)

202 opmerkingen:

  1. Ach ja.... het bekende verhaal hè
    hotsspots groeit lekker door en die in dat inmiddels achterhaalde wereldje leveren alleen maar in....
    Misschien is dat ook wel de reden waarom hotsspots dat wereldje vaarwel zei ;)
    Begin 2009 om precies te zijn, hadden ze een vooruitziende blik misschien ;)
    De naäper die het domein Hotsspots claimt is Extreme en zijn Extreme en Polarbear niet al jaren dè rivalen die telkens weer voor alle onrust in de trackerwereld zorgen ;)
    Wilden ze niet allebei Natascha op hun tracker en toen Natascha zwanger was en haar man doodziek (zogenaamd) wilden allebei de eigenaren die verstokt vrijgezel waren wel eens beleven hoe de sex was met een zwangere vrouw ;)
    Daarna was daar Hottie die ze ook allebei wel eens wilden ;)
    Het is een vreemd wereldje waarin die gasten virtueel verblijven want opeens hebben èn Polarbear èn Extreme een ex en die ex heet Hottie ;)
    Waarschijnlijk staat dat wereldje sterk onder de invloed van alcohol, drugs en andere te betwijfelen invloeden want Hottie is in 2008 al gestopt zelfs voordat Hotsspots het grootste gedeelte van die trackerwereld met een ban na zwaaide.
    Maar ja als mensen blijven zeuren kan er wel iets gedaan worden en Hottie wordt weer tot leven gewekt, door wie dat is een publiek geheim ;)
    Polarbeer trekt een kind uit de kast met de bedoeling om "zijn" Hottie aan zijn zijde te houden en Extreme heeft ook opeens - hoe kan het ook anders - een relatie mèt een kind ;)

    De relatie van Extreme is van weinig betekenis want Extreme blijft intussen de naar hij denkt echte Hottie stalken ondanks zijn Sandra.
    Extreme zet een nieuwe ava op een van zijn upload-accounten die wel verdacht veel lijkt op de vermeende dochter van Hottie die hij denkt ontdekt te hebben op een facebook en korte tijd later als daar op een blog een opmerking over verschijnt wordt die ava vervangen door een ava met vredesduifjes en hartjes die er nu nog staat ;)

    Vanzelfsprekend worden door Extreme meteen de nodige blogs gemaakt als hij meent ergens iets ontdekt te hebben. Blijkbaar is een of andere Marconist nu iets bij Hotsspots ;)

    Dat bewijst dat hij er nooit iets van begrepen heeft maar dat had ik en velen met mij, ook niet echt verwacht ;)
    Die trackerowners zijn zo vol van zichzelf en horen zichzelf zo graag dat ze het nooit zullen begrijpen ;)

    Ik had wel iets meer niveau verwacht van de diverse staffleden maar ach ook daarin kun je je vergissen ;)

    Tja en scripten kunnen de heren eigenaren ook niet want van hun trackers worden de gegevens nog zo afgetrokken en Extreme is zelfs helemaal terug gevallen naar de gatenkaas van Polarbeer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prutsers als Topspinner, Polarbear en Extreme denken alleen aan hun eigen voordeel en zetten mods in een script waarmee ze in dat script kunnen (backdoors) of er mails van krijgen ;)
    De veel latere versie kennen ze zelf niet eens omdat die troep daar niet in staat en ze daar dus geen info over krijgen èn de trackers die dat script hebben geen problemen opleveren, niet met hun en ook niet met andere gapers maar die versie is (begrijpelijk) niet in omloop in de kringen van Polar en Extreme ;)

    Hotsspots is altijd al secuur selectief geweest in waar ze helpen. Ook de sukkeltjes die Polarbeer en Extreme daarop af stuurden (al dan niet in levende toestand) hadden niet het door hen gewenste resultaat. Noch Polarbeer noch Extreme hebben ooit voet aan de grond gekregen bij Hotsspots en tsja dat zal best wel de nodige frustraties opgeleverd hebben maar om daarvoor relaties, zelfmoordenaars en andere doden die nooit bestaan hebben in te zetten gaat toch wel erg ver ;)

    Net als wel meer dingen erg ver gaan. Ik heb niets tegen trackers, ik ben zelf fan maar kom niet aan met een vriendje dat mijn gegevens aan andere mensen doorstuurt als ik het uitmaak want dan vernietig ik die loser van onder tot boven! Dat zijn toch geen mannen, dat zijn misbaksels! Fouten van moeder natuur die geen bestaansrecht hebben!
    Ze hebben ouders gehad die nooit kinderen hadden mogen krijgen inderdaad. Of ze nog leven zou ik niet weten, ik hoop van wel en ik hoop dat ze dit lezen en zich de ogen uit hun domme kop schamen om wat ze ooit op de wereld hebben gezet!

    Het moet toch erg prettig zijn te lezen dat je zoon een paria is die vrouwen en kinderen misbruikt,
    vies is van werken,
    en niet meer is dan een parasiet en een zieke internet-verslaafde,
    drankzuchtige psychopaat,
    En dat krijgt ook nog een vervolg in de vorm van nageslacht.... bah
    Ja ik ben het helemaal met de post hierboven eens! Dat wereldje is tegenwoordig alleen nog maar om van te kotsen, die hele torrentwereld want ze laten het zelf ook nog eens gebeuren en ze doen er zelf aan mee en is dat omdat ze bang zijn om hun eigen tracker dan zijn het precies de lafbekken die ze zelf laten zien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. iets wat nooit "aan" geweest is kun je moeilijk "uitmaken" lijkt mij ;)

      Verwijderen
  3. haha tja heerlijk toch als iedereen weet hoe de waarheid is want dat weten ze echt wel ;)
    Ze zijn heus niet allemaal zo dom als ze zich voordoen al heb je altijd uitzonderingen ;)
    Het zijn voor het grootste deel profiteurs, parasieten inderdaad. ze zijn laf en bang voor de zogenaamde "groten" dat zit er in vast geroest als een virus ;)
    Hun eigen tracker boven alles totdat ze zelf getroffen worden, dan komen ze wel janken en komen de verhalen los :)

    Neem maar van mij aan dat niemand in de Nederlandse tracker toestand ooit iets van belang kan betekenen.
    In verhouding worden de meeste Nederlandse trackers opgerold en waar komt dat door: omdat ze elkaar te na staan. In dat wereldje is de concurrentie gewoon dodelijk. En ze gebruiken uitzonderlijke slechte scripts. Polarbear net zo goed maar sites van die omvang worden vaker gedoogd omdat vriend Brein ze zelf gebruikt om gegevens vanaf te halen. En dat gebeurt meer dan eens met medeweten van de eigenaar trouwens.
    Downloaden moet je niet op die trackers. Dat is vragen om problemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze proberen hun naam hoger in de ranglijsten te krijgen ;)
    Zo dom zijn ze ook nog om daar hun url neer te zetten waar Brein als eerste kijkt maar ja ;)

    Het is inderdaad een fake wereldje door en voor fakers. Daarvoor moet je echt wel aanleg hebben denk ik ;)
    Aanleg om te kunnen en vooral ook willen bedriegen, oplichten, bedreigen en niet alleen volwassenen maar ook kinderen misbruiken, dat is toch heel wat hè.
    Je zou zelf maar kinderen hebben of kleinkinderen en moeten verantwoorden dat je dat op je geweten hebt.......

    Athos bijvoorbeeld is een van de beheerders van Alleenretail.org. Hij was hier vanmorgen om 9.01 nog online met ip 85.223.49.147 InterNL.net maar komt ook wel online met een ip uit Delft. Athos is sedert 14 juni 2008 lid van Alleenretail.org en een persoonlijk contact van Polarbear. Athos is actief op blogs en andere trackers (spioneert voor Polarbear). Athos gebruikt ook de naam Pegasus.

    Athos is in feite een heel onaangenaam mannetje wat helemaal op de hoogte is van alles wat Polarbear doet. Athos werkt mee aan alles wat Polarbear doet en Athos voert dat door op andere sites precies in de lijn van Polarbeer.

    Athos is een loser. Hij is gescheiden net als Polarbear trouwens en Athos vermaakt zichzelf net als Polarbear met het baasje spelen op een tracker intimideren, chanternen en kinderen bedreigen en misbruiken.

    Athos weet alles van Hottie en haar kinderen denkt hij want Athos gelooft alles wat Polarbeer hem voor schotelt. Athos is een onderdaan dus. Net als Lancaster dat is. Net als de anderen dat daar zijn, volgelingen met oogkleppen op.

    Athos vaart graag als het mooi weer is maar dat doet hij met steeds minder plezier. Hij blijft achterom kijken. Hij voelt zich niet meer veilig en terecht. Mensen die met voorbedachte rade kinderen gaan misbruiken zijn gelukkig nog altijd niet gewenst in ons kikkerlandje en wanneer een tracker-owner eerst gegevens probeert te ontfutselen, vervolgens gaat dwingen en daarna bedreigen mag je je onveilig voelen als mede dader.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De wereld is voor deze mensen soms benauwend klein en het kan zomaar gebeuren dat deze mensen opeens voor de voor hun schrikbarende ontdekking komen dat het niet langer de personen en kinderen zijn waar ze zelf mee geholpen hebben met bedreigen en intimideren die het slachtoffer zijn.
    Dan zijn het hopla opeens hun eigen kinderen en zelfs kleinkinderen en wat dan?
    Dan is er niemand die ze helpt want die eigenaar waarvoor ze het allemaal deden zal hen net zo laten vallen als hij dat deed met die personen en kinderen die ze in opdracht van hem het leven lastig wilden maken ;)

    Zelfs een grote stad kan opeens heel erg klein zijn en op internet is niemand anoniem al denken ze dat vaak wel. Daardoor worden de meeste fouten gemaakt en hoofdschuldige daaraan zijn de trackereigenaren die hun personeel (onderdanen is idd een veel betere omschrijving) met opzet dom houden.

    Schrijnend dat dit het toonbeeld is van de Nederlandse Trackers. Een stelletje bedreigers en kindermisbruikers moet de naam van Nederland hooghouden. Hoe triest.

    Nog een toonbeeld zou dan de zogenaamde maat van Polarbeer moeten zijn. Extremetorrents.org. Extreme die overigens net als Polarbeer al jaren dezelfde vrouw en haar vermeende kinderen stalkt.

    Ook daar weer net zo een vertrouweling als Athos op Alleenretail maar deze noemt zich TheMist.
    The Mist is niet erg bedreven op Extremetorrents maar heeft toch de rang Admin. Die heeft hij niet verdient op de tracker zelf maar met bedreigingen en intimidatie. The Mist is een bekend sporter uit Ulft, handbal voor degenen die het interesseert, en TheMist heeft zelf 3 kinderen.
    TheMist van Extremetorrents was ook staff op Alleenretail en is betrokken bij sexueel misbruik van een geestelijk gehandicapte minderjarige.
    Tevens is TheMist illegaal uploader en spammer op diverse forums maar dat is minder belangrijk. TheMist is ontmaskerd en dat zegt genoeg. Deze zieke personen dachten eens fijn anoniem andere mensen en zelfs kinderen lastig te kunnen vallen maar de werkelijkheid is anders dan zij zich voorgesteld hadden.
    Net als dit bij maatje Polarbeer het geval is en de wereld is heel klein. Overal zijn wel personen die iemand kennen. Overal zijn wel personen die zich niet langer laten intimideren en voorliegen.
    Dit is al sinds tijden zo en dit wordt steeds beter omdat niemand met een geweten werkeloos kan toezien dat kinderen op een dergelijke manier misbruikt worden.
    We worden bewuster en houden meer onze eigen ogen open en dat werd ook de hoogste tijd.
    Want zeg nu eens eerlijk, wat heb je in werkelijkheid bereikt met je tracker of je rang als dat over en ten koste van kinderen is gegaan?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Niets mag ten koste van kinderen gaan. Een hobby die ten kosten van kinderen gaat of inhoudt dat kinderen daarvoor misbruikt worden moet altijd gestopt worden.
    Kinderen zijn niet weerbaar. Zelfs de jonge volwassenen zoals ze genoemd worden zijn dat meestal niet al denken ze dat vaak beter te weten. Wij, volwassenen hebben daarin een verantwoordelijke taak. Wij zijn allen te samen verantwoordelijk voor deze wereld en alleen samen zijn wij in staat daar iets goed van te maken.
    Een eventuele schuld afschuiven naar een nieuwe generatie is niet aan de orde want wij zijn zelf degenen die verantwoordelijk zijn voor deze jeugd en van ons wordt verwacht dat wij deze jeugd opvoeden in normen en waarden zoals generaties voor ons dat gedaan hebben met hun jongere generaties. Dit is het doel van ons bestaan. Verbeteren. Voelt niet iedereen de drang om verder te gaan, meer te ontwikkelen, meer te ontdekken? Wie wil niet zelf bepalen waar zijn lot ligt? Wie wil niet zijn toekomst in de juiste richting sturen en zelf beslissen?

    Dan zul je je mond open moeten doen en niet alles zomaar nemen zoals het komt. Wie spreekt wordt gehoord en wie zwijgt wordt onder gelopen door de massa.

    Wie nonsens spreekt zal eens door de mand vallen, een natuurwet ;)
    Zogenaamde grote trackereigenaren hebben in het verleden veel onzin gesproken en dat komt nu gestaag uit. Ontknoping volgt op ontknoping. Misbruikers worden ontmaskerd. Meelopers worden als dusdanig gebrandmerkt. Nu pas blijkt inderdaad hoe klein die wereld in werkelijkheid is en blijkt dat velen elkaar kennen, soms zelfs al jaren bijna naaste buren zijn zonder dat ze dat zelf wisten.

    En je komt tot het besef dat er buiten de trackerwereld nog een andere wereld bestaat. Dat is al schrikken maar het wordt nog erger als die andere wereld opeens te weten komt wat jij doet op internet en waar jij verantwoordelijk voor bent geweest of nog bent.

    Dat en dat alleen is de toekomst van de Nederlandse trackers. Om te downloaden zijn ze hoegenaamd totaal niet meer interessant, om te downloaden zijn genoeg andere opties voor.

    De nieuwste rage is het vissen. Vissen naar identiteiten en die worden vervolgens verkocht. Hier blijkt bijzonder veel animo voor te zijn.
    De vergoeding voor de verstrekte informatie berust vaak op afspraken. Je wordt zelf "ontzien" of je tracker wordt "niet gezien" ;) Ook zijn er al enkele tracker-owners en directe staff waarop een beloning is uitgeloofd.

    Dit zijn ontwikkelingen die voorspeld zijn. Dit is iets wat de trackers met hun instelling en egocentrische gedrag zelf zover hebben laten komen. De grote trackers die belust zijn op macht en geld maken de dienst uit en de mindere volgen wel zoals ze ook volgen in bedreigen en de andere laakbare zaken.

    Nu zijn het Alleen Retail en Extreme Torrents. De opvolger zal THC zijn waar ook incest geupload wordt en het zullen Happy zijn en T-ds en andere meelopers. Bedreiging en misbruik van kinderen is uit den boze en alles en iedereen die dat aanpakt heeft mijn zege en is niet alleen mijn held maar dè held.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. haha de held van het net? ;) die moet nog geboren worden denk ik. dit zijn allemaal charlatans, leugenaars, profiteurs
    eurotekentjes op hun voorhoofd of ze denken met hun pik
    en die """dames""" aan wat ze tekort komen en daar denken te kunnen halen ;)
    dàt lieve is het meest trieste wereldje dat er bestaat. ze gunnen zeker elkaar niets en bekken elkaar af waarbij ieder die een spoortje van kennis durft te vertonen nog meer afgebekt wordt.
    om daarbij te horen moet je je fatsoensnormen compleet wegcijferen, je taalgebruik op het peil -triljoen brengen en je iq zo mogelijk lager als 0, dan maak je een klein kansje ;)
    dat gaat je natuurlijk beter af als je kunt laten zien dat je al ervaring hebt met bedreigen of chanteren of ddossen en helemaal als je al minderjarigen hebt misbruikt.

    Richard van Arkel de verkrachter zit ook weer op Alleen retail en op Extreme torrents en download daar dat het een lieve lust is voor zijn eigen tracker Happy release die zogenaamd van Guiker is maar die zich terug moest trekken omdat Guiker beschuldigd wordt van misbruik en intimidatie van scholieren... die is leraar op een middelbare school met allemaal verleidelijke tienermeiden waar die zijn handen niet vanaf kan houden...

    Tof wereldje toch

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Tja wij zeggen nooit veel omdat het systeem zijn werk toch wel doet. Is dat niet het systeem van scripts of trackers dan is het wel het systeem van het leven wat deze mensen de strop om doet.

    De meeste mensen hebben zoals goed opgemerkt nu eenmaal een bepaalde zin voor normen en waarden waar je niet tussen komt. Dat is goed. Je moet mensen niet het recht ontnemen een eigen mening te hebben. Mensen zijn zelfstandige individuen en geen dieren die je kunt kooien zoals sommige tracker-eigenaren schijnen te denken.

    Het is jammer dat sommige mensen zo weinig zelfvertrouwen hebben dat ze zich zo laten intimideren. Voor voormalige trackerfanaten zoals ik is dat helemaal teleurstellend. Ooit was dat wereldje inderdaad leuk en inspirerend maar die tijd is inderdaad al lang vervlogen.

    Het getuigt van domheid om iets wat uit de tijd is en overbodig nog terug te willen halen maar je moet er ook rekening mee houden dat het vooral voor de oudere generatie niet meevalt om alle nieuwe ontwikkelingen te volgen. Het compenseert veel als je ziet dat een oudere generatie toch al veel langer met veel nieuwere dingen bezig is, de wereld en de vooruitgang is nog niet helemaal verloren ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. een select deeltje van de oudere generatie dan ;)
      veel oudere generatie zit vastgeroest op die trackers ;)

      Verwijderen
    2. Ja dat klopt, een heel selectief deeltje helaas maar zelfs dat groeit bijzonder snel. Dit is voornamelijk te danken aan het meer bewust maken van deze groep en het aanbod aan opleidingen. Na een poosje houden veel het spreekwoordelijke achter de geraniums zitten en het computeren toch wel weer voor gezien. 65 vinden ze toch te jong om hun leven op op een laag pitje te zetten en ze zoeken toch meer inhoud in hun leven. Er zijn dus uitzonderingen ;)

      Verwijderen
  9. zijn dat in verhouding veel uitzonderingen en zijn ze allemaal boven de 65?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat zijn veel uitzonderingen. Ik kan het niet in percentages uitdrukken omdat ik de standaarden niet ken maar ik heb er een jaarinkomen aan, 13 personeelsleden in dienst en moeite om de mensen geplaatst te krijgen. Ik heb op dit moment een wachtlijst.
    Van mijn cursisten is 34% boven de 60. Van de nog openstaande aanvragen is dat slechts 9%.
    Ik heb op dit moment niemand boven de 65.

    Alles heeft natuurlijk veel te maken met de huidige crisis maar wij merken ook dat mensen zelfbewuster worden. Met de juiste motivatie leiden wij mensen gratis op maar onze selectie is erg streng.
    Wij worden gesponsord en moeten aan bepaalde normen voldoen en dat doen we graag omdat we daar 100% achter staan.

    Wij zijn één van de door een tracker zo gelaakte goede doelen ;) Een afgunstige tracker-eigenaar die als enige goede doel zichzelf heeft ;)

    Niemand die zich daar druk om maakt zolang wij mensen met goede wil en een goede instelling kunnen helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Extreme van Extreme Torrents. Maar een maat zoals ze dat noemen heeft dezelfde ideeën. Polarbear van Alleen Retail.
    Deze personen weten al sinds mensenheugnis dat Hotsspots opleidingen ter beschikking stelt en in bepaalde gevallen ook betaald.

    Dat strookt natuurlijk niet met hun beleid om personeel c.q. hun onderdanen zo dom mogelijk te houden dus ze doen vanaf dat ze hiervan weten hun uiterste best dit te dwarsbomen.

    Wij hebben daar niet veel hinder van omdat vastberaden mensen ons toch wel weten te vinden. Het is denk ik erger voor die mensen die hun kans niet gegrepen hebben en die later iemand tegen komen die ze kennen uit de trackers en die daar helemaal niets meer mee heeft maar wel een goed betaalde baan of een eigen bedrijf ;)

    Een combinatie is namelijk niet mogelijk. Wij eisen 100% inzet en geen gesodemieter op trackers. Betrappen we een cursist toch daarop dan zijn de kansen verkeken.

    Maar wil je meer info dan kun je gewoon mailen hoor ;)
    hotsspot@live.nl
    ze bijten niet :0

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha op de bekeer-toer? Je lijkt wel een Jehova-getuigen ;)
    Hallo collega hoe was het in the states en heeft je motor het wel overleefd lol 69 kan erg tegenvallen weet ik na 4x maar ik lees het wel ;)
    Bezoek Sacha's. We hebben een paar interessante nieuwe onderwerpen puur algemeen en een totaal nieuwe groep stalkers die na er even over nagedacht te hebben eigenlijk niemand verbaasd deed staan, zelfs terug linkt naar 4 of 5 jaar terug ;)
    Puzzelstukjes vallen vaak vanzelf op hun plaats zei iemand eens en nam daarmee afscheid. Daar komen we dus nooit vanaf als ze iedere keer weer gelijk krijgt ;)

    xxx Talja
    ps Portugal was uit de kunst maar ik miste idd een bepaald iets, een inspiratie ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tsja Yannick Veldkamp was ook weer van de partij zag ik ;)
      Dat andere maybe een burenkwestie en afgewezen hoopvolle minnaar die vanwege de maat niet eens in aanmerking kwam ;) Heb een paar dingen opgevangen ;)

      Verwijderen
  13. Yannick Veldkamp of zijn broer Jeroen of zijn vader of moeder hè, dat weten we niet. Het adres klopt wel maar die ouders hebben allebei hoge en belangrijke posities bij goed bekend staande banken dus ik denk niet dat zij het zijn al wilde dat jochie Yannick wel graag beweren dat zijn vader o zo graag een tracker wilde beginnen samen met Hottie in het tuinhuisje... klinkt wel erg romantisch nu ik er op terug kijkt hahahaha.
    Yannick Veldkamp die beweert lid te zijn van een hackersgroepering zal wel revanche hebben willen nemen op zijn pappie en misschien is de verkering nu wel uit. Met die opgefokte pubers weet je maar nooit waar ze naar zoeken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ja idd ;) spijt van in een opwelling aan de kant gezette oude liefde is niet alleen aan pubers gebonden dat zien we wel vaker ;)

    Ik neem aan dat zijn ouders het risico niet meer nemen aan trackers verbonden te worden aangezien die mensen zelf persoonlijk zijn benaderd door de dame die hun zoon zwart maakt. Altijd leuk om zulke zogenaamde hooggeplaatste personen in de verdediging te zien gaan en te stranden... sorry maar ik heb iets tegen kakvolk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Als je kakvolk op trackers bedoeld dat hebben we iets gemeen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hahaha ik denk het ja... Ik heb nogal veel gelezen zie je ;) Ook die mails van Hottie aan de pappie van dat hackertje. Dan snap je wel waarom alles jaloers is op het team van Hotsspots haha. Daar kan geen een forum of tracker aan tippen zo superieure kwaliteit. Jammer dat dat gestopt is, die trackers hadden heel veel goeds aan jullie kunnen hebben maar ik begrijp de keuze ook heel goed. Als ze dom willen blijven moet je dat zo laten en er geen tijd meer aan verspillen.
    Ze zijn er ook al niet beter op geworden he ;)

    Met jullie hadden ze nog wel een kans gemaakt maar wat hebben ze nu haha Torrentwereld.nl waar meteen je mond gesnoerd wordt omdat de pipo's op een server zitten en meteen gehacked of gedossed worden als er iets over een tracker op komt ;) dan heb je toch wat waar je wat aan hebt he ;)

    Zielig zielig en nog eens zielig
    Alsof ze niks anders in hun leven hebben als die tracker en dat slijmerige kwijl daarop

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat ze hebben zijn accounten die een fractie downloaden van een torrent om vervolgens met een ip aan de haal te gaan. Van 20 aanmeldingen op Extreme is er in het gunstigste geval een die inspiratie heeft een gebruiker te worden totdat die persoon door deze of gene op de hoogte gesteld wordt van de werkelijke activiteiten van die tracker.
    Zo gaat het net zo met trackers die deel hebben aan de activiteiten van Extreme en dat zal net zolang doorgaan als die eigenaar kinderen misbruikt op zijn sites, blogs en anderszijds.

    En dat geldt niet alleen voor Extreme. Iedereen die kinderen meent te mogen misbruiken pakken wij aan. Of ze Extreme heten of Lancaster, dat maakt niet uit. Deze mensen misbruiken een kind om een ouder in een ongewenste positie te dwingen. Je zult al niemand aantreffen die daar respect voor op kan brengen. Daarnaast komt dat Hotsspots en Hottie zeer goed bekend staan zowel nationaal als internationaal en in positieve zin en dat is iets wat je van die trackers niet bepaald kunt zeggen.
    Tevens weten belanghebbenden wie Hottie en Hotsspots zijn en dat weten deze malafide eigenaren zelfs niet eens ;)
    Voor insider is dit een slapstick, een comedy waar smakelijk om gelachen wordt. Voor die tracker-eigenaren is het een trauma waar ze geen vat op kunnen krijgen zelfs na 4 jaar dreigen, intimideren en chanteren niet ;)
    Zij gaan eraan onderdoor en wij gaan rustig door met ons werk zoals we dat al jaren doen ;)
    En wie we zijn? Tsja dat weten deze bollebozen die zich zo verheven voelen boven alles en beweren alles te weten en namen en adressen te kennen nog steeds niet ;)
    Die namen en adressen kwamen niet en komen ook niet. Wat dat betreft zijn Polarbeer en Extreem ook hetzelfde. Red was iemand van Hotsspots maar Red bleek een van zijn eigen beheerders te zijn. Schaamte waar je dan nooit meer iets van hoort en weer een overwinning voor de waarheid.
    Extreme beweert dat Hottie zijn Beheerder was en haha niet lachen ook zijn ex net zoals Polarbeer beweert dat Hottie zijn ex was.
    Ik kan me heel erg vergissen maar dat denk ik niet als ik beweer dat je om een relatie met iemand op te bouwen toch eerst persoonlijk contact moet hebben. Een dergelijk contact is er nooit geweest. De Hottie die wij kennen heeft nooit contact gehad met Polarbear of Extreme. Ze heeft één maal een zeer ongewenst telefoontje gehad van een dronken Polarbear wiens rijbewijs ingetrokken was en die naar huis moest lopen en zich blijkbaar verveelde onderweg. Extreme vond ze al een viezerd maar toen die haar zijn telefoonnummer op wilde dringen was die ook weg uit haar msn.

    Verder valt er niet zoveel over te zeggen. Waarom zou je meer tijd verspillen aan mensen die de moeite niet waard zijn als het leven zoveel meer te bieden heeft?

    Een uitspraak waar ik het helemaal mee eens ben en van een persoon die door ons allen hoog aangeprezen wordt zoals wij allen de oorspronkelijke oprichters op handen dragen.
    De principes, de grondbeginselen dat is de daadwerkelijke aantrekkingskracht waardoor je besluit je samen voor iets, een bepaald doel in te zetten. Je hebt en doel waar je samen voor de volle 100% en vaak meer voor gaat...
    Wij hebben dat. Duken heeft dat. Trackers zouden dat zo graag hebben en proberen dat maar ach... ;)

    Forums voor trackers en trackers zelf en forums voor en door trackers zijn een net iets ander niveau... laten we het daar maar op houden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. haha tjsa daar is alles wel mee gezegd toch ;)
    ik zag dat er gemaild was naar shoutspammer, een belangrijke getuige die de rol van extreme in meer voorvallen uitstekendd zou kunnen toelichten.. hij was als xillion vaker op hotties sites en zij zoon ook.
    als ze niet reageren weet je precies wat voor lozers het zijn..
    zoals meer van die luitjes ;)
    knoppien die gebanned werd bij extreme en zijn toevlucht zocht bij hottie en de slappeling liet zich wegjagen door de jaloerse polarbear haha
    hoeveel zijn er zo nog denk je lol, teveel om op te noemen want als er een was met al dan niet stille aanbidders dan was het hottie wel ;)
    een pracht wijfje wat zich niet liet onderlopen, op kwam voor andere altijd behulpzaam en voor een eigen mening stond, meissie van goud en daar moet zo'n derderangs hoertje amzing aan tippen? dacht het toch echt niet in de verste verte nog niet eens ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Schaamtegevoel heeft ervoor gezorgd dat Shoutspammer zijn accounten bij Retail en Extreme heeft opgezegd.
      Schaamtegevoel omdat Shoutspammer en zoon in 2008 meeliepen met de eigenaren Extreme en Polarbear en naar de telefoon grepen om een vrouw en 3 minderjarige kinderen ernstig te bedreigen heeft daarvoor gezorgd.
      Na die bedreigingen hebben Shoutspammer en zoon verschillende keren geprobeerd in contact te komen met Hottie.
      Vreemd dat dat soort mensen niet eens in staat lijkt te zijn zelfs maar te begrijpen dat mensen die bedreigd zijn absoluut geen behoefte hebben aan contact met hun bedreigers, zeker niet als die ook de kinderen bedreigd hebben en in die mate!
      Laat ze die mensen gewoon met rust laten want ze hebben al veel te veel ellende aangericht en ze zoeken alleen contact om hun eigen ziel en slechte geweten schoon te wassen!


      Verwijderen
  19. of die snol natascha die het hield met polarbeer en extreme haha gaan ze erom vechten haha tussendoor lichte ze ook nog pampers op voor haar een mooiste kind verkiezing of zoiets onbenulligs, niet om het kind maar het had wel ook die mongole uitstralingen net als die damian van extreme hahaha broertje en zusje toch hahahahahah of zoekt hij ze zo uit ;)
    vieze vent en een domme snol waarvan het wel duidelijk is waar ze het voor deed. pampers laste de hele toestand ook af omdat er bedrog was gepleegd wat ook zo gezegd werd door pampers zelf...

    het is niet zozeer te wijten aan die zogenaamde dames van twijfelachtige stand maar meer aan die trackereigenaren toch lol
    als de een een hoer wil wil de andere dat ook, wil de ene met een zwangere dikke buik neuken dan wil de andere dat ook en wil de ene met een oudere vrouw iets dan moet die andere dat ook
    de een een kind dan de ander dat ook
    de een meer trackers dan de andere ook
    de een vriendjes met iets of iemand dan moet de andere dat natuurlijk ook
    ze lopen toch overal achter aan te leuren lol
    doen ze wel eens iets anders als elkaar 24 uur per dag in de gaten houden?

    oeh polarbeer heeft kind nummero 2 uit de kast getoverd dan moet ik ook maar eens in actie komen ... verre onmogelijke toekomst he want dat kind nummero 1 is niet eens van polar hahahaha

    ooh jee dat wordt weer een dna-test hahahah gezwam van die vent. dat losertje heeft nog nooit een relatie van betekenis gehad. weet waarschijnlijk niet eens het verschil tussen zijn stofzuiger en een vagina te benoemen
    neuken? in bezopen toestand misschien 1 of 2 keer op en neer maar overdag en nuchter moeten daar de nodige porno-films het voorspel voor zijn en dan komt hij nog niet opdagen hahaha
    en extreme? zielig ondermaats pikkie met een moedercomplex en nog lelijker als polar....
    ik zou ze allebei in een ander hokje duwen maar laten we het maar netjes houden net als hottie ;) geen interesse hahahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. uhm tsja dat is te zeggen ;)
      er worden inmiddels wel minstens 10 vrouwen door die 2 gestalkt en over langere tijd hè ;)
      en ook hiervan weten ze niet eens wie het zijn, hebben zelfs nooit contact of wat dan ook met die gasten gehad ;)
      maar de een schept erover op tegen de ander en dan moet die ander het ook ;)
      hebben ze nog wel iets buiten hun pc of bestaat hun leven alleen daaruit, het laatste zo te zien ;)

      Verwijderen
    2. Er was één punt geloof ik maar dat was niet eens een discussiepunt maar een geconstateerd feit volgens mij ;)
      Voor een eerste date niet op de afgesproken tijd aanwezig zijn maar op die tijd wèl porno uppen op tracker...
      Grootste fout ever whahaha
      De hoogste nood al gestild aan de PC ;)
      Kan helemaal begrijpen dat het dan niet meer hoeft bij de dame in kwestie hahahaha

      Verwijderen
    3. Die is helemaal niet gegaan hè, was de hele middag aan het uploaden ;)

      Verwijderen
  20. hahahaha ja beslist en kinderverneukers en liefhebbers van bdsm, geen gelul, bewezen

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ach ja... ook weer geen verrassing...

    BeantwoordenVerwijderen
  22. De campagne "Straattaal" is van start gegaan .....
    Ook daar kunnen ze weer heel veel van leren ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die is ook weer schitterend :)
      Orange baby's vind ik helemaal te gek
      De ooievaar die staat voor alles wat goed is die het gemene roofdier te lijf gaat, die is echt perfect :)

      Verwijderen
    2. En ook zo toepasselijk ;)

      Verwijderen
  23. Shoutspammer is sinds 11 september op Ultimate Torrents waar Eline de admin van Extreme ook rondhangt ;)
    Shoutspammer heeft heel toepasselijk als ava een afbeelding van de godin Medusa.........
    In veel talen worden kwallen, vanwege hun giftigheid en uiterlijke overeenkomst met Medusa's lelijke hoofd vol kronkelende valse slangen, aangeduid als medusa.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wie openbaar beschuldigt en bedreigt kan zich ook openbaar verontschuldigen maar daar zijn zulke figuren doorgaans te laf voor. Ze durven wel kinderen te bedreigen en sites te maken die ze overladen met hun eigen leugens. Op die sites kan niemand reageren, daar zou eens iets negatiefs over henzelf neergezet kunnen worden... of de waarheid... Dat trekken ze niet ;)
    Zoiets zou je relatie zijn of nog erger je vader dan schaam je je dood.
    Ik vind deze site een ideale oplossing om deze figuren in het daglicht te zetten wat ze verdienen omdat hier niet gegumd wordt en zij deze site niet kunnen dossen. Na al die forums door trackers waar alleen gezegd mag worden wat die trackers zelf aanstaat is dit een verademing ;)
    Ach en dat deze helden zich hier niet laten horen of zien zegt meer dan genoeg over henzelf. Als ze lef hadden kwamen ze op deze site met dezelfde 'uitleg' die ze hun individuele stafleden en andere meelopers geven maar dat kan niet.
    Ze zouden eens geconfronteerd kunnen worden met de werkelijke feiten en gebeurtenissen en wat nog erger zou zijn als hun 'aanhang' die ze met veel moeite van deze site weghouden daar achter zou komen ;)
    Ga zo door lieve mensen, de truth shall be told was de slogan van een bekend scripter. Hou de waarheid in ere, dat is belangrijk voor het nageslacht van deze in en in bedorven figuren, dan kunnen ze hun echte roots ontdekken en erover nadenken als ze niet teveel op pa of ma lijken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. uuuuh

    cyber-stalkers.blogspot.com
    dommemensen.blogspot.com
    jaloersemensen.blogspot.com
    maffiazooi.blogspot.com
    internet0plichtes.blogspot.com
    krankzinnigverklaard.blogspot.com
    hotsspotscom.blogspot.com
    hotsspot.punt.nl

    als je met een psychiatrisch geval dat zoiets verzint en maakt thuiskomt ben je zelf ook niet goed in je bovenkamer hè en zoiets zou je dan ook nog in de buurt van je kinderen laten komen whahahahhahah
    en iets wat daar privegegevens voor doorgeeft whhhahaha maar voor een rang doen en wat aandacht wordt veel gedaan tegenwoordig en geloven die onderkruipers op trackers alles als het opbrengt hahaha
    je zal er daar geen een vinden die zelf geïnformeerd heeft. het enige wat ze kunnen is de trackereigenaar napraten, daar zijn die trackers op gebouwd, de makke schapen die alles van ze aannemen en opvolgen whahahhhaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alsof zoiets ooit een optie zou zijn geweest lol. Een moordenaar en een brandstichter dat iemand daarmee überhaubt thuis zou willen komen bij een vrouw van dàt kaliber geloven ze zelf ook niet. Met een drankorgel dat overal gaten in ziet die gevuld moeten worden al helemààl niet haha.

      Winschoten ligt niet zo ver van Groningen af dacht ik. De politieagenten die Michael Wassink zelf noemde op de verschillende bedreigsites van hem moeten hun vriendje maar eens beter in de gaten gaan houden die al jaren opschept over brandstichting en daar nog altijd mee dreigt. ;)
      In april zijn de branden in Winschoten begonnen, dezelfde tijd dat Extreme alias Michael Wassink gestopt is met zijn bedreig en chantagesites. ;);)

      Verwijderen
    2. Tsssjjah je moet je frustraties ergens kwijt kunnen. Sandra Reimer komt daarvoor niet in de picture anders zou Michael Wassink Hottie niet stalken. Op zijn eigen lastersites durft hij niet meer te komen bang als hij is dat Google ip's doorspeeld en zelfs op zijn eigen tracker is hij daar bevreesd voor. En terecht ;)
      Het wemelt van de spionnen op zijn tracker. Private investigators, concurrentie, breinvriendjes en brein zelf.
      Hij vertrouwt zelfs zijn eigen seedboxleverancier niet want dat is er toch een die weer onder Tim Braquez zit.
      Dreigen op internet kan hij niet meer, alles wordt direct doorgespeeld. Dreigen in de autowereld kan ook niet meer want die weten inmiddels ook heel goed waar ze kunnen klagen .
      Wat een leven hebben die illegale trackereigenaren toch. Nu weer brandstichting. Je moet nooit dreigen zeg ik altijd want het komt altijd een keer terug bij je eigen huis en haard en dan kan de brand wel eens heel erg onplezierig af gaan lopen voor jezelf in plaats van voor die mensen die jezelf bedreigen wilde ;)

      Verwijderen
    3. Mevrouw Reimer kan een heel lieve en aardige mevrouw zijn maar het kan niet zo zijn dat ze geestelijk 100% is. Het gerucht dat ze een zoon van 6 heeft kan ik niet geloven. Dat jongetje staat met naam Damian Buikema op mature bdsm sites en dat is gedaan door Michael Wassink.
      Het kan wel mogelijk zijn dat er vrouwen zijn die erg verlegen zitten om een man of die perse niet alleen willen zijn maar zo erg kan het toch niet zijn dat je je eigen kind daarvoor opoffert.

      Verwijderen
    4. Hier worden wel hoge eisen gesteld aan het mannelijke geslacht zeg lol. Van Extreme vind ik nog wel te begrijpen dat hij verwachtingen wil houden. Hottie was wel ff de beste vertaalster in dat gedoetje en altijd bereid te helpen waar ze gevraagd werd en ze kon ook nog scripten en had smaak. Dat is toch wel ff heel iets anders als dat pukkelige saaie huisvrouwtje op die foto's, sorry hoor.

      Verwijderen
    5. Het zal wel. Ik heb al teveel manvolk om me heen om me ook nog druk te maken over dat gedoe op internet. Maar goed als je om je partner geeft stalk je geen ander, dat ben ik direct met je eens. Maar goed, het aantal sites en de inhoud geeft ook wel aan met welke verstandelijke vermogens je daar te maken hebt, 4 jaar is daarvoor nog veel te hoog ingeschat.

      Verwijderen
    6. Wat zielig voor dat kereltje, die Damian en het is niet eens zijn eigen vader die hem dat aandoet. Die krijgt dat allemaal voor zijn kiezen als hij oud genoeg is om het te begrijpen.

      Verwijderen
    7. Het grootste probleem is dat de meesten uit de tracker-scene geen idee hebben waar en over wie ze praten en alles klakkeloos aannemen. Zelf beschikken ze waarschijnlijk niet of over onvoldoende vermogens om zelf na te denken en zelf navraag te doen.
      Het is de gemakkelijkste weg om je dom te houden en door mee te doen kan er inderdaad wel eens wat voor je overschieten.
      Voor dat kereltje schiet er iets meer over en daar zal hij zeker niet blij mee zijn maar dat is niet iets waar die ouders zichzelf druk om maken want dan hadden ze dat soort sites niet in eigen beheer.
      Wie kaatst kan de bal terug verwachten daar moet je niet raar van staan te kijken, het is een natuurwet.

      Verwijderen
    8. Ach ik buit ze gewoon uit haha ik maak er grof misbruik van.
      Ik wil niet dat mijn kinderen op trackers komen dus als ze beginnen te vragen of ze iets mogen zoeken op trackers heb ik mijn antwoorden al klaar.

      Ik heb ze een keer laten zien wie een paar uploaders waren. Het meeste waren ze wel onder de indruk van Misty. Die liet ik wel vaker zien: kijk die mevrouw heeft een kindje dat net zo oud is als jij maar die mevrouw zit de hele dag aan de pc om torrents te uppen. Wij zitten hier gezellig samen een boterham te eten en zij zit aan de pc, zou jij dat willen? Dat had toch nog meer indruk gemaakt als ik dacht. Laatst vroeg mijn jongste zoon namelijk of dat kindje nog wel leefde omdat hij nooit geen eten kreeg en hij zou dan wel erg eenzaam zijn met een mammie die nooit tijd voor hem had.
      Kindergedachten hoop je dan.

      Verwijderen
    9. Altijd de kinderen die de dupe zijn.
      Rappie en Patries gaan ook uit elkaar, net een kleine geboren.

      Verwijderen
  26. Copy
    Anoniem 5 oktober 2012 12:59
    Winschoten ligt niet zo ver van Groningen af dacht ik. De politieagenten die Michael Wassink zelf noemde op de verschillende bedreigsites van hem moeten hun vriendje maar eens beter in de gaten gaan houden die al jaren opschept over brandstichting en daar nog altijd mee dreigt. ;)
    In april zijn de branden in Winschoten begonnen, dezelfde tijd dat Extreme alias Michael Wassink gestopt is met zijn bedreig en chantagesites. ;);)

    Extreme die Michael Wassink uit Groningen is gebruikt ook de namen Michael de Wild, Michael Leo Croes en Leo Croes (naast nog vele andere nicknames).

    Leo Croes is terug te vinden bij de brandweer van Abcoude. Dat kan dus nog een aanknopingspunt zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Michael Leo Croes registreerde 15.5.2010 een account op Sitedeals om aan informatie te komen over een webdesigner uit Groningen die niet tegemoet wilde komen aan de eisen van Extreme.
    Daarna kwam op de server van Extreme een site online die dit bedrijf zwart maakte en de eigenaar van het bedrijf bedreigde. Deze site was gemaakt door Extreme met behulp van de informatie die hij gevonden had op sitedeals.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. http://www.sitedeals.nl/lid/michael-leo-croes-31411.html

      Verwijderen
  28. Het gaat niet over, niet vanzelf :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Natuurlijk gaat het niet over.
      Trackers die met opzet aan de privacynormen voorbij gaan zullen altijd de trackers blijven die het meeste commentaar krijgen en terecht.
      Als je niet in staat bent een tracker online te houden zonder daarvoor medemensen te misbruiken moet je er niet aan beginnen, dan ben je ongeschikt en niet alleen om een tracker te runnen..

      Verwijderen
  29. Dit blog wordt veel bezocht. Een zwarte lijst ontbreekt nog maar zou een enorme vooruitgang zijn en nieuwe tracker zoekers goed van informatie kunnen voorzien.
    Velen willen namelijk helemaal niets te maken hebben met trackers die opgebouwd worden op basis van kindermisbruik en misbruik van persoonlijke gegevens maar weten dat niet als ze op een dergelijke tracker aanmelden.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik stel voor het dan meteen goed aan te pakken
    door naast de foute trackers de foute stafleden/leden ook individueel onder aandacht te brengen.
    Misschien helpt zoiets beter om dat soort criminele nalopers op hun abnormale gedrag te wijzen; als het duidelijk en onder vermelding van hùn eigen naam voor iedereen gemakkelijk vindbaar is wat ze allemaal uitspoken op internet.

    Nu is het zo dat deze lafaards hun account laten verwijderen en er heel laf tussenuit knijpen zodra er teveel van hun eigen gegevens uitlekken, en dat terwijl ze zèlf kinderen met namen en foto's met opzet laten leaken met maar één bedoeling: dat die kinderen bedreigd worden en vervolgd door het hele internet.

    Dat dit geen onzin is daarvan getuigen de blogs waarop foto's gepubliceerd zijn door Extreme. Foto's die aan Extreme gestuurd zijn door Polarbeer van Alleenretail.org.

    Dat het personeel van die trackers daarvan op de hoogte is bewijzen de reacties van diverse aard en diverse kanten, logs en nog veel meer wat zijn weg vanzelf vindt op het internet ;)

    Eén van de laatste bewijzen is bijvoorbeeld het op oneervolle wijze verwijderde account van athos, beheerder van Alleenretail.org. Na vele jaren trouwe "dienst" op die eerloze tracker is het account wel heel erg plotseling verwijderd ;)
    Geen dankjewel kon er vanaf ;)
    En athos was nog niet weg of Lancaster had zijn positie en meesje9 de positie van Lancaster ;)
    De een zijn dood is de ander zijn brood en dat gaat supersnel op de tracker Alleenretail, ze helpen ook supergraag om zoiets te bespoedigen hè Lancaster ;)

    Het is de bedoeling dat iedereen nu denkt: ach arme athos, misschien was het dan toch niet zo'n kwaaie gast dat hij nu zo eruit gegooid is, dan was hij het er ook niet mee eens anders doen ze dat toch niet.....
    Trap er maar niet in hoor ;)
    Alleen het account athos is verwijderd. athos had 2 accounten en gebruikt nu het 2de en dat is een actief uploadersaccount.
    Zijn beheerderstaken kan hij blijven uitvoeren, misty bestaat al lang niet meer zoals meerdere stafaccounten op die tracker zonder de oorspronkelijke houder ervan zijn.

    Athos nieuwste naam is Pendragon - vader van koning Arthur ;)
    Pendragon was een schoft die Igraine zwanger maakte terwijl hij vermomd was als haar echtgenoot en haar aldus opzadelde met een bastaard. De historie vermeldt helaas voor athos geen heldendaden van Pendragon, alleen zijn fokgedrag wordt genoemd en dat ook niet op eervolle wijze ;)

    Het valt niet te ontkennen. Als stafleden stellen ze op Alleenretail niet veel voor maar in het bedenken van toepasselijke nicknames zijn ze erg goed hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. whahhhahahaha dat noemen ze ver boven je stand leven: de vader van koning Arthur hahhahahahaha
      de vader van koning Arthur scheet in zijn broek van de posten over BUIJZE PERS daarom XD

      Verwijderen
    2. aaaah bang dat zn baan op de tocht komt of knijpt ie m omdat er staat waar hij sport en uitgaat ;);)
      zet dat ff op een eigen onderwerp voor deze grote held zodat de mensen hem eens persoonlijk kennen bedanken ;)
      wordt zeer op prijs gesteld :)

      Verwijderen
    3. Het valt niet te ontkennen. Als stafleden stellen ze op Alleenretail niet veel voor maar in het bedenken van toepasselijke nicknames zijn ze erg goed hahaha

      Fenomenaal haha!
      IJsbeer leeft als een eenling in kille onherbergzame oorden lol.
      Misty, op het net een hoer, niet te verwarren met Meesteres Misty. In kinderfilms was Misty de vrouwelijke hoofdrol in Pokemon maar inmiddels al 2x vervangen. Pokemon is het neukertje van polarbear in zijn msn lol.
      Breathless lol. Zou die nick afstammen van hun afspraakje of duidt die meer op het snakken naar adem wat sommigen voelen als ze weten dat iemand haar tracker langzaam de strot dicht knijpt zoals met amazing is gebeurd. Als beloning voor bewezen diensten mag ze nog meer naar adem snakken en afsterven op ar lol.
      Lancaster tja ze kiezen allemaal zeer toepasselijke namen dus deze zal ook niet ver van de waarheid af zijn lol.

      Verwijderen
    4. Heel vervelend als je dat wat je wilt verbergen door zo'n stomme fout als een verkeerd gekozen bijnaam juist aan het licht brengt. Dat zal toch niet de bedoeling zijn geweest. Meestal zijn dat voorstellen van een derde persoon waar ze met open ogen in tuinen. Daarom mogen ze ook in de staff van AR; gemakkelijk bespeelbaar personeel ;P

      Overigens: Pendragon PLC, een organisatie van autoverkopende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk ;)

      Polarbear heeft meer gestalkt moet je weten:
      http://www.diehlauto.com/ stond op zijn server-ip.
      http://www.dealerelite.net/profile/CorinaStraubDiel de eigenaresse van een groot concern ;)


      Verwijderen
    5. whoehhaha als al het andere dan niet wil lukken moet je maar een rijke vrouw zoeken he want hij loopt ook al aardig tegen de veertig toch of is die al voorbij?
      en een met een ècht autoconcern is wel een goeie keuze, dan kan hij al die verhalen toch nog een keer waar maken toch ;)
      wat zielig nou dat dat ook alweer niet gelukt is whoehahaha, is hij toch te kieskeurig geweest of? ;)
      ach ja dat is wel gezellig voor later, dan kan hij samen met zijn gescheiden en dan ook gescheiden staffleden gezellig keuvelen in het bejaardenhuis als die dan nog bestaan whoehhahahahahahaha

      Verwijderen
    6. Tegen die tijd heeft Tim Kuik zijn zin al lang gekregen en is dat een gesloten inrichting waar Kuik zelf de directeur is XD

      Verwijderen
    7. whahahhhahahhhhaha en dan mogen ze torrents knippen en plakken op de sites van Timmetje hahahahahhha

      Verwijderen
    8. ik zie het al helemaal voor me hahaha die vale opgeblazen dikkige mannetjes met hangende bierbuiken, aan de zuurstof en het enige wat stijf is zijn hun botten door het jarenlange niksen aan hun pcs hahaha de een nog chagrijniger dan de ander om al die weggegooide jaren XD

      Verwijderen
    9. Ik weet nog wel sport en bewegingsmanager die wel weet hoe ze Timmie zijn bejaarden zou aanpakken XD

      Verwijderen
    10. het is niet de bedoeling dat ze meteen dood neervallen hahahaha dankomen ze er veel te gemakkelijk vanaf ;P

      Verwijderen
    11. Het is weer ouderwets gezellig hiero.
      Jullie strelen hun ego weet je dat ;)
      Ze staan weer in de belangstelling zo ;)
      En daar doen ze het allemaal voor ;)
      Het is niet voor niets dat trackereigenaren het zelf al aandachtshoeren noemen ;)

      Verwijderen
    12. Of men de (mannelijke of vrouwelijke) hoer uit wil hangen op internet moet men zelf weten. Maar heb dan het fatsoen mensen die daar geen belangstelling voor hebben in hun waarde te laten maar zelfs dat kunnen ze niet.
      Daarom wekken deze trackers zoveel afkeer op. Omdat vooral de eigenaren hun wil op willen leggen en de personen die daar geen deel aan wensen te hebben vervolgens gaan intimideren tot bedreigen toe. Ook klopt het dat de staffs van die trackers daar heel goed van op de hoogte zijn en er actief aan deelnemen. Dat is meer dan eens gebleken uit reacties en logfiles van fora en dat blijkt op deze blogs en de blogs van Extreme niet anders te zijn.
      Het zijn in hoofdzaak de trackers ExtremeTorrents.org, AlleenRetail.org en Happy-Release.org die de aanvoerders zijn in zaken als fysieke kindermishandeling, intimidatie, sexuele intimidatie tot inderdaad het bedreigen met verkrachting van minderjarigen.
      Tevens zijn deze trackers verantwoordelijk voor bedreigings- en chantageblogs waarop ook weer kinderen en daar vanaf de leeftijd van 2 jaar bedreigd worden.

      Vanzelfsprekend doen deze trackers er alles aan om deze feiten te verhullen voor hun leden en donateurs. Staffs echter zijn helemaal op de hoogte.

      De blogs op Blogspot.nl zijn een non-profit instelling en vallen onder het beheer van Google. Ik hoef niet uit te leggen dat Google net zo min gecharmeerd is van intimidatie, chantage, bedreiging en kindermisbruik op hun blogs als het gros van de internetgebruikers.
      Daarnaast hanteert Google een uitstekend abuse reglement. Volgt men de stappen van dat reglement en voldoet men aan de voorwaarden dan wordt een blog afgesloten.
      Eén van die voorwaarden is dat de abuse-melder een geldig legitimatiebewijs moet overleggen aan Google ;)
      Dat verklaart voldoende waarom enkele blogs wèl afgesloten zijn en anderen niet ondanks het feit dat enkele tracker-eigenaren regelmatig melding maken aangifte gedaan te hebben en politie-ambtenaren in hun kring te hebben ;)
      Van andere blogs kan het zo zijn dat het vele malen interessanter is om deze te laten staan wat altijd gedaan wordt in goed overleg met de op die blogs genoemde (en eventueel bedreigde) personen. In geval van een aangifte komen de trackers die voor een dergelijk blog zorgen er meestal met een huisbezoek en een waarschuwing vanaf.
      De grote vissen zouden daarna weer op de oude voet doorgaan maar hebben die grote vissen geen achterban meer om mee door te gaan dan is de afloop toch anders dan ze voorzien hadden ;)



      Verwijderen
    13. Ach ja ;) Ze hebben een tracker en dat is hun hele leven. Sommigen zijn niet eens meer in staat om dat leven van de realiteit te onderscheiden. Dat gaat bij sommigen zo ver dat je bijna gaat geloven dat ze hun eigen leugens als de waarheid zijn gaan zien.
      Ze posten zonder enige schaamte berichten ondertekend met de naam van een heel andere persoon en ze vinden dat vaak ook nog grappig. Het zou grappig kunnen zijn als ze zoiets met goede bedoeling deden maar dat is bij die eigenaren niet het geval. Die doen zoiets alleen om iemand anders zwart te maken. Meestal komt het uit want die types scheppen vaak ook graag op over hun "heldendaden" wat ze dan bij voorkeur doen bij hun staf en andere contacten die dan weer komen kijken inderdaad...
      Het zijn een beetje de lagere regionen van het internetverkeer, de onderwereld noemen sommige opscheppers het graag en dat zijn de typetjes die je het meeste hoort en die mee gaan bedreigen als er "weer iets te doen" is ;)
      Zoals de rel-opzoekers in Haren idd.
      Dat soort mensen.
      Asocialen.

      Verwijderen
    14. nederland is een paradijsje he als je de straffen van vandaag weer bekijkt. dat vraagt gewoon om meer
      terg en mishandel je kind 3 jaar lang tot het dood gaat en je wordt nog vrijgesproken
      jeugdzorg biedt excuses aan voor jarenlang massaal kindermisbruik van kinderen die toch al in een instelling zaten en dus nog kwetsbaarder waren... excuses gvd
      wat heeft zon kind daaraan?!
      misbruik in kerken
      misbruik in kinderopvang
      pedofielenvereniging martijn is eindelijk na jaren actie opgedoekt en nog voordat ze weg zijn is een ervan alweer opnieuw gestart!
      en deze troep! deze kliek geschifte trackerpooiers maakt dat nog erger!
      het is niet genoeg dat ze porno aanbieden van minderjarigen, nee dat is niet genoeg voor die smerige lui!
      tieners verkrachten, incest, dierensex, het hele repertoire erbij om de nieuwe jeugd het goede voorbeeld te geven!
      waar halen ze het vandaan die jeugd he om een meisje vast te binden en te misbruiken en vervolgens met benzine te overgieten en in brand te steken?
      waar halen kids van 8,9 en 11 het vandaan om een 14 jarig meisje vast te binden en te verkrachten?
      die zagen dat op de tracker waar ze de nieuwste mario wilden downloaden enb dat leek ze ook wel eens geinig

      Verwijderen
    15. Ach ik heb de staff van alleen retail daar eens op aangesproken en ik heb begrepen dat veel meer mensen dat hebben gedaan op veel meer trackers.
      Je kent daar wel eens mensen van en je weet wel eens dat die zelf ook kinderen hebben maar ze schuiven alle verantwoording steevast af. Die verantwoording ligt volgens hun bij de ouders. Kijk dan eens hoeveel ze online zijn en vraag je dan eens af wat hun eigen kinderen in al die tijd doen. Ze kijken heus niet alleen de talloze dvds die hun ouders voor hen downloaden zodat ze zelf ongestoord aan de pc kunnen. ;)
      Meestal weten ze zelf niet eens wat hun eigen kinderen doen op internet. Zelfs daarvoor nemen ze hun verantwoording niet dus waarom zouden ze dat over de kinderen van anderen wel doen. Ze vergeten daarbij dat het wel die kinderen zijn die later voor hùn oude dag moeten zorgen. Het is hun eigen toekomst maar ook dat interesseert ze niet. Het zijn egoïstische zelfzuchtige onnadenkende types anders zouden ze dat niet doen.
      Meewerken aan bedreiging en kinderen bedreigen zelfs met verkrachting, dan ben je door en door bedorven i.d.d.

      Verwijderen
    16. Deze mensen weten niet wat fatsoen is en ze kennen geen verantwoordelijkheid. Hoe hun eigen kinderen worden kun je vooruit zien. Iedereen hier jammert wel maar doet niets.
      Ik ga het uitzoeken en dan komt mijn eigen blog want dit hier gaat mij veel te langzaam!
      Niet dat het niet goed is maar het moet meer de klootzakken zelf raken zoals zij zelf de kindjes met foto erop zetten!

      Verwijderen
    17. Zet een antwoord op dit blog met je mail erin. TW plaatst dat niet maar je krijgt wel een mail van hem van iemand die gespecialiseerd is in het bloggen en die jou ook helpt je eigen persoonlijke gegevens af te schermen voordat je daarmee begint.

      Verwijderen
    18. want dit hier gaat mij veel te langzaam!
      Niets is wat het lijkt, eerst de stenen dan het huis ;)

      Verwijderen
  31. 15.000 unieke bezoekers/dag, eens kijken hoe snel jij die hebt en niet op een dag maar het gemiddelde? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. http://i.imgur.com/4ImcY.jpg
    wat een vies wijf is die Breathless/Amazing toch!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. r.i.p. athos
    r.i.p. defender

    Tien kleine negertjes gingen uit eten langs verre wegen.
    Eén stikte in zijn drankje - toen waren er nog negen.
    Negen kleine negertjes praatten tot diep in de nacht,
    Eén kon niet wakker worden - toen waren er nog acht.
    Acht kleine negertjes kwamen op een eiland aangedreven,
    Eén zei, dat hij niet verder wou - toen waren er nog zeven.
    Zeven kleine negertjes kapten hout met een kapmes,
    Eén sloeg zichzelf in tweeën - toen waren er nog zes.
    Zes kleine negertjes hielden een honingbedrijf,
    Eén werd gestoken door een bij - toen waren er nog vijf.
    Vijf kleine negertjes kregen met het recht gemier,
    Eén kwam terdege in de knoei - toen waren er nog vier.
    Vier kleine negertjes gingen naar zee en ie,
    Eén rode haring verzwolg er een - toen waren er nog drie.
    Drie kleine negertjes gingen naar Artis mee,
    Eén grote beer drukte er een fijn - toen waren er nog twee.
    Twee kleine negertjes gingen naar het zonnebad heen,
    Eén schroeide de zon een gat in zijn bast - toen was er nog maar één.
    Eén klein negertje bleef helemaal alleen.
    Hij hing tenslotte zich maar op - dus bleef er toen niet één. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze denken door te doen alsof ze hun activiteiten op trackers stoppen er onderuit te komen dat ze nog meer in opspraak komen maar ik vermoed dat ze zich daarin heel erg vergissen ;)

      Verwijderen
    2. Waarom zou het moeten stoppen als ze er zelf mee stoppen ;)
      Zogenaamd dan hahaha i.d.d.
      Dat hadden ze maar eerder moeten bedenken voor dat ze mee gingen werken met een tracker eigenaar die alles bijeen liegt en bedriegt. Dat hadden ze maar moeten bedenken toen ze zelf zagen waar die eigenaar mee bezig is.
      Zelf mogen die van retail alles hè, n.a.w. publiceren, kinders bedreigen met verkrachting aan toe, dat mag alles,
      maar als er gegevens van ze zelf op het net komen
      dan luiden ze de alarmklok, kom op zeg!
      Die kinders hebben er niet om gevraagd, die hebben niet eens iets met trackers te maken en weten niet waar ze het aan te danken hebben.
      Maar dat achterbuurttuig van retail weet dat heel goed en al vanaf dat retail begon dus die hoeven niet ontzien te worden en ook niet als ze stoppen.
      Vroeger was dat een soort erecode in de trackerwereld maar trackers die daar schijt aan hebben moeten de gevolgen ook maar voor lief nemen.
      Ach en eens een dief, altijd een dief, dat tuig verandert niet geloof dat maar niet hahaha

      Verwijderen
    3. Tja waarom Martijn123 zijn naam veranderde naar Defender ;)
      To defend = verdedigen ;) Waarom voel je je geroepen je naam op een tracker te veranderen in de verdediger ;)

      Als Martijn vd Hoek werkzaam bij de BAM Venray niet mee gedaan had aan bedreigingen, chantage, kindertjes bedreigen en meer van dat dan hoeft hij niet in de verdediging ;)

      Maar Martijn vd Hoek heeft een hoger doel. Martijn vd Hoek moet de man van zijn zus Richard van Arkel uit Venray telkens wanneer die in opspraak komt een andere nick geven op Alleen Retail.

      En Richard van Arkel is voor degenen die het nog niet weten een van de stromannen van Ruud Kleijsen a.k.a. Polarbear, de eigenaar van Alleen Retail.

      Stromannen die in opdracht van Ruud Kleijsen a.k.a. Polarbear mensen bedreigen, accounts misbruiken en zoals Richard van Arkel kinderen dreigen met verkrachting.

      Dat is Defenders taak op Alleen Retail en waarmee hij de rang Administrator heeft "verdiend" op Alleen Retail, het verdedigen van "dat soort"

      Maak een blog over die gasten persoonlijk en de informatie stroomt binnen hahahahaha
      Achterbuurttuig inderdaad.

      Verwijderen
  34. Een heel oud kinderrijmpje ala Nostradamus ? ^o) ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Die kinders hebben er niet om gevraagd, die hebben niet eens iets met trackers te maken en weten niet waar ze het aan te danken hebben.

    Correct en daarmee heb je de kern van het probleem van dit "achterbuurttuig" (waarom vindt je het nodig te schelden en je te verlagen tot hun niveau ;) ) bij de naam genoemd:
    Het zijn namelijk niet de kinderen die door hen bedreigd en zwart gemaakt worden, die last daarvan ondervinden. Zoals ook de bedrijven en particulieren die ze noemen dat niet doen.

    Het zijn de bedreigers en de meelopers zelf, hun eigen kinderen en hun eigen omgeving die zwart gemaakt worden en dat hadden ze niet ingecalculeerd.
    Dat hindert niet. Het vormt een mooi contrast met de sites waarop hun aandeel hierin te zien is en hoe ze kinderen en personen die ze niet kennen te kijk proberen te zetten. De aanzetten van verhalen die niet vervolgd worden: "wij gaan voorbeelden publiceren", "wij gaan de bewijzen neerzetten", "wij gaan de namen publiceren" en zo gaat het door maar het wordt niet vervolgd omdat ze het zelf verzinnen.
    Alles wat ze op hun sites en in hun kringen verzinnen wordt weerlegd op andere sites en ook die sites hebben ze geprobeerd zwart te maken, zonder succes.
    Het is vooral grappig om te zien hoe de een na de ander door de mand valt temeer als je weet hoe uit de hoogte dat "tuig" kan doen op die trackers en hoe ze altijd maar deden alsof zij het voor het zeggen hadden. Hier blijkt weer eens: eerlijk duurt het langste ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Bij opruiming vond ik iets over de werkwijze van Extreme hahaha. Ik zag dat ik nog meer heb. Als iemand het wil zien hoor ik het wel. Hotsspots kent iedereen denk ik wel, het maatje van Extreme waar hij mee msnt is de eigenaar van een trackerforum dat allang niet meer bestaat.
    Have fun ;)

    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    moi kerel
    MisterX zegt:
    halo alles goed (onder omstandigheden)
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    met mij gelukkig wel maar het is een gigantisch zooitje weer in torrent land
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    met jou dan?
    MisterX zegt:
    ik heb me wat terug getrokken, maar hou wel alles in de gaten, ook bij hots
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    verstandig ik las al het één en ander bij jullie
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    maar dan heb je de dingen ook al wel gelezen
    MisterX zegt:
    yeps, zit er nu nog even door te bladeren, een hoop onzin natuurlijk
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    is allemaal onzin helaas
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    als er iets gebeurd krijgt zomaar iemand de schuld
    MisterX zegt:
    weet ik, maar als je iets zoekt om haar wat klein te krijgen, weet ik mischien wel wat
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    ik wil haar klein krijgen en er zijn er veel meer die het willen
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    heb jij de bedreigingen uit hun hoek gekregen
    MisterX zegt:
    zij zitten elke keer maar over hen gestolen thc script te babelen, vraag is waar zij haar script voor hotsspots vandaan heeft gehaald, ben benieuwd wat je daar voor antwoordt op krijg
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    ik weet waar het weg komt
    MisterX zegt:
    weet je het al
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    ik heb eraan gewerkt
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    onzesite.org
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    scripter heb ik contact mee die had het voor haar gemaakt
    MisterX zegt:
    kijk is even na de script die ik gebruik, en kijk is na de script die zij gebruikt,
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    zit verschillen in zegt de maker ook
    MisterX zegt:
    yeps, die verschillen zijn er ook later in gebracht, zo ongeveer in maart als ik het goed heb
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    ik heb zelf ook gedraaid op dat script van hun tot ik aan werd geklikt op msn kijk eens daar en dat was site_functiuns.php
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    en ik wou waarschuwen maar ja ze wist het beter
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    toen deed ik alles fout
    MisterX zegt:
    weet ik, zij is er bij mij vandoor gegaan met de script en mijn scripter, die heeft alles voor haar op gezet en hij kon weer vertrekken
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    zo doet ze steeds en haar trackers dat het een flop werd lag allemaal aan een ander
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    ik gun de kleintjes niks de ander doet weer wat anders fout
    MisterX zegt:
    ja, maar daar is zij ook verdomt goed in, ik heb haar niet voor niets bij mij een ban gegeven, zij was namelijks bij mij ook root admin
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    de meesten denken die et gunt de kleintjes niks tzn torrents ken je wel of niet, jongens heb ik online geholpen in maleisie en later gingen ze mij achterna naar duitsland, heb er zelfs gedoneert om ze te steunen
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    het is allemaal bullshit
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    daarnaast lag thc eruit door een botnet
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    en wie zocht een botnet mrdecoder
    MisterX zegt:
    ik weet wel, dat je heel goed uit moet kijken met die gasten, die zij ook van alles instaat. heb ik zelf al ondervonden
    postmaster@extremetorrents.org zegt:
    mogen ze van mij heb haar naw ook al
    postmaster@extremetorrents.org verzendt:
    Je hebt C:\Documents and Settings\MisterX\Mijn documenten\Mijn ontvangen bestanden\HotsReleases.txt van postmaster@extremetorrents.org ontvangen.
    MisterX zegt:
    die site hotreleses is er niet meer
    Extreme zegt:
    klopt
    Extreme zegt:
    dat die er niet meer is krijgt alleenretail de schuld van

    BeantwoordenVerwijderen
  37. vervolg ;)

    Extreme zegt:
    maar ik heb contact opgenomen met de politie
    MisterX zegt:
    wat zeggen ze daar
    Extreme zegt:
    eerst via mail omdat ik de tracker heb
    Extreme zegt:
    dus ff afwachten wel screens mee gestuurd
    Extreme zegt:
    en santrex zelf hun host zegt is prive en speelt alles door
    MisterX zegt:
    oke, ik heb namelijks ook aangifte gedaan, maar ze doen er weinig op uit. blijkbaar moet er eerst wat gebeuren voor dat ze over gaan tot actie
    Extreme zegt:
    ik heb ze gewaarschuwd als er niks gebeurt doe ik het
    Extreme zegt:
    het mag niet maar moet dan blijkbaar
    MisterX zegt:
    ken je ene Roy
    Extreme zegt:
    welke roy
    Extreme zegt:
    ik ken wel een roy komt uit mijn team
    MisterX zegt:
    ik geloof dat het een neef is van MissesX
    Extreme zegt:
    zegt me zo niks
    MisterX verzendt:
    De overdracht van "HIVES.txt" is voltooid.
    MisterX zegt:
    direct na deze gesprek is die hier geweest en nog geen week later kreeg ik een telefoon dat mijn hele family er aan gaat
    Extreme zegt:
    hmmmm denk dat ik het harder moet spelen als ze niks doen
    MisterX zegt:
    zoals ik al zei, daar moet eerst iets gebeuren, en dan komen ze pas in actie
    Extreme zegt:
    waardeloos is dat met nederland heb je een kapotte achterlicht pakken ze je wel levert poen op
    Extreme zegt:
    ik wil ook met mijn advocaat gaan praten
    Extreme zegt:
    als ik daar zeg dan doe ik hetzelfde als 6 jaar terug dan zegt hij wel moet aktie komen
    Extreme zegt:
    en pronken met foto kan ik ook dit ben ik
    Extreme zegt:
    later had ik zogenaamd die camsletjes gedaan
    MisterX zegt:
    voor mezelf, daar maak ik me geen zorgen om, maar ik heb ook nog een vrouw en 3 dochters, daar maak ik me wel zorgen om
    Extreme zegt:
    precies
    Extreme zegt:
    ik geef je daar groot gelijk in
    Extreme zegt:
    ik ken iemand die heeft 250 euro boete gehad voor bedreiging
    MisterX zegt:
    dat is ook de reden dat ik me wat terug heb getrokken, heb overal staf functies op gezegd, en de forum aan een kameraad overhadigd
    Extreme zegt:
    van jullie heb je niks geen last ja
    Extreme zegt:
    ik was ook overal stil de laaste tijd
    Extreme zegt:
    ken je moviefacts nog die nu helaas is overleden ?
    MisterX zegt:
    ja, ken ik
    Extreme zegt:
    die is ook toch met de torrent wereld gestopt ging ook teveer maar ben naar hem toe gereden en alles was eraf
    MisterX zegt:
    ik weet dat als er weer wat rust terug moet komen in torrent land dan moet hotsspots verdwijnen, die ziteen ook alles te verzieken
    Extreme zegt:
    precies
    Extreme zegt:
    na mf was de rust er weer en het ging te goed
    MisterX zegt:
    tja dat krijg je met zulke mensen, ik ben nu een beetje alles aan het verzamelen wat HS betreft, als ik genog heb, open ik een aparte forum, maak ik daar alles bekend wat ik dan heb
    Extreme zegt:
    ik heb zelfs foto's gekregen
    Extreme zegt:
    het is jammer dat santrex weinig doet tegen over ons ze hebben wel mijn fake naw gegeven
    MisterX zegt:
    blijk baar is er iemand in haar groep die goed kan praten
    Extreme zegt:
    mrdecoder
    MisterX zegt:
    ik ken hem alleen van de forum op hotsspots
    Extreme zegt:
    http://www.bvlist.com daar geeft hij het xam script vrij
    Extreme zegt:
    en met google vind je ook een hoop
    Extreme zegt:
    dat wil je niet zien
    MisterX zegt:
    beroemd en berucht, en rooie dan wat is dat voor een
    Extreme zegt:
    is MissesX
    MisterX zegt:
    had ik dan toch goed
    Extreme zegt:
    rooie wist anders teveel in 1x
    MisterX zegt:
    dat zij nog active was, dat wist ik al langer, kon haar alleen niet zo gauw plaatsen
    Extreme zegt:
    ze heeft er meer accounts blijkt
    Extreme zegt:
    groot doen overkomen ook met rechtelijke bijstand
    MisterX zegt:
    dat stelt niets voor, alleen maar grote worden die geen betekenis hebben, wordt vaak gebruikt om iemand bang te maken
    Extreme zegt:
    ik heb van de week iemand advies gegeven betreft brein omdat die teveel gegevens hebben ik zei als ze komen never tekenen en daar gaat het juist om
    Extreme zegt:
    hij heeft de tracker wel down gegooid maar ze komen terug
    MisterX zegt:
    heb net nog even bij jou gekeken, ziet er goed uit.
    Extreme zegt:
    ook voor geknokt en ook veel tegen slagen
    Extreme zegt:
    van de week nog een ddos gehad
    MisterX zegt:
    weet je ook door wie??

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Vervolg 2de ;)

    Extreme zegt:
    nee helaas niet maar was derde op rij
    Extreme zegt:
    eerst ging alleen retail, toen thc en toen ik
    Extreme zegt:
    wat iedereen vergeet ik besta al 2,3 jaar dus ben je groot
    MisterX zegt:
    af kloppen, ze hebben mij nog niet gehad
    Extreme zegt:
    wees stil
    Extreme zegt:
    hmm heb jij de4vuisten ?
    MisterX zegt:
    weet ik, zit er al lang op te wachten
    MisterX zegt:
    nee, dat is stef
    Extreme zegt:
    die werd ook genoemd in een msn gesprek namelijk
    Extreme zegt:
    zal het ff zoeken
    Extreme verzendt:
    Je hebt C:\Documents and Settings\MisterX\Mijn documenten\Mijn ontvangen bestanden\hotsspots.txt van Extreme ontvangen.
    Extreme zegt:
    daar valt jouw naam ook
    MisterX zegt:
    lol, dat alles om dat zij bij mij een ban heeft gehad,
    Extreme zegt:
    en bij mij
    Extreme zegt:
    en meer trackers
    MisterX zegt:
    weet ik, ze wou op een gegeven moment mij op zo een blacklist plaatsen, helaas is ze daar zelf beland
    Extreme zegt:
    dat is maar gering die blacklist
    MisterX zegt:
    geen idee, heb hem nog nooit gezien
    Extreme zegt:
    NoordZeeTor HotsSpots (5.00) 0 Normale gebruiker
    PuurHollands HotsSpots (0.00) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    SeedersTor LadyBehave (1.40) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    Thc-Torrents HotsSpots (2.04) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    Torzo HotsSpots (0.10) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    Tur
    Extreme zegt:
    KetelBinkie HotsSpots (1.40) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    LuciferaDreams HotsSpots (0.43) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    NoordZeeTor HotsSpots (5.00) 0 Normale gebruiker
    PuurHollands HotsSpots (0.00) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    Extreme zegt:
    Digi-Tor HotsSpots (1.83) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    FilmHeaven HotsSpots (0.00) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    Extreme zegt:
    123debeste HotsSpots (0.00) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    Aamore HotsSpots (0.00) 1 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    AllTor Simone86 (0.00) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    AnkerTor HotsSpots (0.00) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl xx.xxx.xxx.xx Nee Nee
    BraboTor HotsSpots (2.00) 0 Normale gebruiker HotsSpot@live.nl
    MisterX zegt:
    dat zijn er al wat, kan er ook een paar op noemen
    Extreme zegt:
    topspinner moet haar op de blacklist gooien
    MisterX zegt:
    daar wou ze mij hebben
    Extreme zegt:
    topspinner doet dat niet zomaar
    Extreme zegt:
    hoeveel woorden heb ik met hem gehad teveel tot ik hem een beetje leerde kennen
    MisterX zegt:
    heb in maart nog een heel gesprek met hem gehad, toen had die nog ontkent dat er een backlist ondstond
    Extreme zegt:
    klopt was er ook niet maar ff in je msn ip door geven dan heb je overal een ban
    Extreme zegt:
    ik heb lopen zeuren en ja mijn gelijk over die forum topics sukkels hadden alles gedeeplinkt naar divxworld en ik me blauw betalen
    Extreme zegt:
    daar zei hij op had je moeten beveiligen, nou je kunt het ook netjes doen
    Extreme zegt:
    ik zette in mijn plaatjes eigendom www.extremetorrents.org
    MisterX zegt:
    ik kap er zo mee, morgen is weer vroeg dag voor mij, maar kom morgen is on line, even wat bij kletsen.
    Extreme zegt:
    is goed slaap ze ben er morgen avond wel
    Extreme zegt:
    leer je mij ook eens kennen
    MisterX zegt:
    oke greets daar
    Extreme zegt:
    laters

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Mocht je je afvragen wat tracker-eigenaars en de meelopers c.q. slijmballen in de trackerwereld des s' nachts aan de pc te zoeken hebben XD

    Tevens een perfekte voorbeeld van hun discretie wat betreft de persoonlijke gegevens die over het net vliegen als zoete broodjes en voor de thc-fans die kunnen nu eens zelf zien hoe Topspinner gegevens 'deelt' XD

    have fun :)

    BeantwoordenVerwijderen
  40. tsja deze staat ook op Sacha's ;)
    maar in ongekuisde orginele staat
    en door de andere msn'er het grote net opgestuurd hahaha, door Extreme verspreidt dus ;)
    en met aanvulling door Extreme zelf wie zijn gesprekspartner precies is en wat deze allemaal heeft en doet ;)

    Prachtig dat al het los rondvliegende bewijsmateriaal en anekdotes zo eens geordend worden en er lijn in komt ;)
    Dat kan nog best heel verhelderend zijn hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ha die miste ik nog in mijn collectie, klasse!
    Wel die van Extreme maar niet die van Beumer, welkome aanvulling!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Je had de naam van de Hotsspots medewerker kunnen laten staan hoor. Dat waren toen maar een stuk of 30 medewerkers op een paar dezelfde servers en ips dus daarmee worden geen naw verspreid hahahaha
    En de mail hotsspot@live.nl wordt niet meer gebruikt maar alleen nog aangehouden voor de spam en stalking van polarbeer van alleenretail XD
    have fun idd ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De ips van HS zijn nooit gebanned geweest op de trackers van Topspinner, dat ff voor de duidelijkheid.
      Tussen die 2 bestond geen enkele samenwerking of tegenwerking op enkele muitende staffleden van Topspinners crew na en die zijn nagenoeg bekend maar wil ik wel herhalen voor de duidelijkheid wederom haha.

      Polarbear, scripter van Lucifera die zo omhoog wilde klimmen op de ladder van de trackers.
      MrBass, beheerder van Alleen muziek die over wilde lopen naar Polarbeer toen die eenmaal zelfstandig werkte. MrBass teves beheerder op het forum van de gesprekspartner in dat msnkopietje van Extreme haha

      Namen die na die tijd regelmatig terugkeren en zelden in het positieve. Polarbeer, misbruik van de naam van Topsspinner op het forum HS en verantwoordelijk voor de neergang van het imperium van Topspinner. MrBass beheerder van Hotsreleases onder Hottie en nog lager onder Polarbeer haha niet figuurlijk is te hopen alhoewel MrBass nog altijd erg rondkruipt op trackers, uit nederigheid of nog steeds slap in de benen van de sandwichervaring? XD

      Grootste dilemma van zulke lui is dat er lui waren zoals dat HS dat zulke lui dóórhad nog voordat ze iets aan wouden gaan haha. Die van HS hadden ze dóór en die van HS hebben dat op de een of andere manier die die lui niet kunnen doorgronden overgedragen schijnt want die eens zo grote owners die niet meer dan grootmuilen zijn krijgen er nou geen vat meer op haha
      Pmmetje voor TW ;)
      Ennuuuh ....... Eind goed al goed XD

      Verwijderen
    2. Ach je had in die tijd 2 groepen in de trackers he. De ene was voor HS en de andere waren de meelopers van polar en extreme en die waren vanzelf tegen HS lol.
      Top had de pech dat hij het lijdende voorwerp was in de machtsstrijd van polar en extreme. Die streden allebei om de gunsten van Topspinner om er zelf beter van te worden.
      Topspinner had geen contacten met het HS-team en stelde zich altijd neutraal op. Ook daarin kun je dus te ver gaan want dat koste Top 75 trackers.

      Verwijderen
    3. eeeehhhm sorry? de halve staff van topspinner liep bij hottie te slijmen whahahahhhaha
      deluxe, mrjake, mrbass enz whahaha wie zat niet daar en op hoge rangs als ze de kans kregen ;)

      Verwijderen
    4. Hottie was niet HS ;)
      Bij Hottie kreeg de grootste mislukkeling nog een herkansing. HS is niemand binnen gekomen die dat probeerde ;) Geen beer die script wilde om zogenaamd te helpen. Geen Chrisje die 1001 servers had en sure ook wilde helpen ;)
      Enkel als HS ze zelf zag zitten en dan lag het aan hun eigen of ze slaagden voor de test ;)

      Verwijderen
    5. loooolll de botte belg die kleerkast en het fragiele vrouwtje waar ze allemaal wel een buitenkansje in zagen hahaha we hebben wat afgelachen haha
      de ophelderingen op dat bodybuild forum en de ontmaskering van die klootzakken daar die ook al actief waren in t kindermisbruik vond ik wel het beste van al whahaha
      nederlands kampioene op der bek looolll
      zo hoort t kids heb je af te blijven
      en t beste is dat het niet stopt wat ze begonnen
      forum of site weg dan gaat t wel anders door
      maar doorgaan doet het whahahaha
      daar kan je op bouwen, en as dat moet ten koste van trackers dan moet dat maar haha
      dr zijn belangrijkere zaken in dit leven en op deze wereld en daar vallen de trackers niet onder looll

      Verwijderen
    6. Het stopt niet, niet vanzelf ;)

      Verwijderen
    7. Niets stopt vanzelf.
      Laat je jezelf de slachtofferrol aanpraten of praat je van je af? Is dat niet waar alles in het leven om draait? Ga je je zitten schamen in een hoekje of uithuilen bij je vrienden of krop je het allemaal op in je binnenste?
      Laat je je leven zo besturen?
      Of kom je voor jezelf op en neem je het heft in eigen handen en leef je jouw leven zoals jij dat wilt?

      Alles hangt af van jezelf en jouw houding in de maatschappij. Hoe jij overkomt op je medemens, hoe jij jezelf presenteert, je uitstraling.
      Respect kun je niet afdwingen. Net zomin als je liefde of gevoelens kunt afdwingen of.. kopen.
      Je verdient het.. of juist niet..

      Ik heb alle facetten inmiddels wel kunnen bestuderen lol zowel in de torrentwereld als privé. (Aangezien 85% van de nederlandse bevolking wel eens op torrentsites komt is de kans op raakvlakken erg groot, iets waar men vaak geen rekening mee houdt maar het is wel zo.)

      Ik heb hiermee geen belangrijke mededeling op het oog of iets anders opzienbarends lol. Het is me alleen opgevallen dat het meest bepaalde persoonlijkheden zijn die zich bezighouden met torrents en dan voornamelijk met het besturen van de sites zelf..
      Dit zijn meest personen die erg onzeker zijn over zichzelf, hun prestaties en hun rol in de maatschappij. Ze zijn erg ongelukkig met hun huidige bestaan en zoeken daarvoor compensatie op internet.
      Duurt dat lang dan raken ze verslaafd en dat kan een heel brede verslaving zijn. De een ziet snakkend uit naar het moment waarop de vrije avond aanbreekt en de pc aan kan onder het genot van een 'verdient' biertje. Een ander wisselt na werktijd de pc op het werk in voor de pc thuis tot ze van vermoeidheid op de bank ploffen waar dan de mobiel of het tablet de uitwijkmogelijkheden zijn.
      Ze noemen het wel werk of het moet voor de club maar het valt allemaal onder dezelfde noemer: verslaving.

      Pas als je dat zelf erkent kan eraan gewerkt worden. Ook dat bepaal je zelf. Je kunt niemand jouw fouten verwijten behalve jezelf en niemand kan voor jou beslissen of je voor een oplossing kiest of niet. Dat moet je zelf doen.

      Verwijderen
  43. hahaha dat is niet besteed in dat wereldje
    die zijn voor hun begrippen gelukkig genoeg haha
    sociale contact zitten in de pc en die kan je uitzetten als het te lastig wordt hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Handig..... ik heb het uitknopje nog niet gevonden bij mijn vrouw heheheh maar een warm bed lepelke liggen en wat fijns vast te houden maakt veel goed ;)

      Verwijderen
  44. Ach Retail hahaha. Sorry hoor maar lager kan een mens niet zinken toch. Tuig, schooiersvolk, achterbuurtgayes en andere fraaie benamingen zijn nog veel te goed voor hen.

    Martijn van der Hoef uit Venray maar afkomstig uit Swolgen bijvoorbeeld. Martijn heeft een verantwoordelijke baan bij BAM Utiliteitsbouw Eindhoven. Martijn heeft een vrouw Patricia en 2 zoontjes Jort van 1 en Lars van 6. Patricia is een zus van Richard van Arkel, ook actief op alleenretail.org.
    Martijn was tot voor kort Administrator op de illegale torrentsite alleenretail.org maar stopte met zijn staff-functie toen hij zelf genoemd werd op een blog.

    Op dat blog wordt ook melding gedaan van de werkelijke activiteiten van de illegale torrentsite alleenretail.org. Activiteiten op internet die bedreigingen inhouden, chantage, misbruik en dat niet alleen van volwassenen maar ook van kinderen. Activiteiten die niet alleen op dat specifieke blog vermeld worden maar op diverse site's en over veel langere periode. Het is bovendien algemeen bekend dat de staff van alleenretail.org van die activiteiten op de hoogte is. Zo ook Martijn van der Hoef.

    Martijn van der Hoef werkt bewust mee aan bedreigingen en chantage en aan het publiceren van persoonlijke gegevens van volwassenen en kinderen op het net. En niet alleen daaraan. Ze sturen gegevens tevens door speciaal met de bedoeling dat ook andere trackers en kringen meewerken aan deze bedreigingen.

    Martijn van der Hoef is namelijk weer terug gekeerd in de staff van alleenretail.org. Blijkbaar is Martiujn van der Hoef van mening dat dat wel weer kan nadat hij familie en vrienden heeft afgeschermd op zijn persoonlijke pagina's op hyves e.d.

    http://mvdhoef.hyves.nl/
    http://www.facebook.com/martijn.vandenhoef
    http://www.linkedin.com/pub/martijn-van-den-hoef

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=157093284376644&set=a.111055305647109.24351.100002279195050&type=1&theater
    http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-prn1/41774_100001412956211_6879_n.jpg
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=388820867841675&set=s.343472222396824&type=1&theater
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=388819431175152&set=s.201188676674059&type=1&theater

    M.P.J. vd Hoef-van Arkel
    Mina Krusemanstraat 38
    5803 AR Venray

    0478-640470

    Martijn van der Hoef en Patricia zetten hun werkzaamheden in het illegale cirquit vrolijk door en persoonlijke gegevens afkomstig van alleenretail.org stonden er al als bewijs. Hierbij een klein stukje koek van eigen deeg beste Martijn en Patricia, ik denk dat het vanzelf aangevuld gaat worden, de van Arkels en de van der Hoefs zoeken nogal graag de publiciteit op zo te zien en zo heel erg worden ze niet gewaardeerd als kindermisbruikers en -verkrachters ;)
    Het verwijderen van de contacten gebeurde ook net te laat. Om de eigenaar van de illegale torrentsite maar eens te citeren: ik heb je hele familie gevonden ;)
    Minachting is nog te laag uitgedrukt inderdaad.

    Torrentwereld bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoogste tijd voor een Van Arkel - van der Hoef Persoonlijk Blog ;) Defender stopte zogenaamd vanwege tijdgebrek en persoonlijke omstandigheden hahaha

      Wel mister "Defender" uw soort wordt al geruime tijd doorzien en ik schat zo in dat uw gehele loopbaan op illegale trackers tot in de uiterste puntjes is vastgelegd voor het nageslacht hahahaha.

      Defender dus nog maar wat door, hoe meer des te liever...... des te meer kan het dossier uitgebreid worden aan de Bam ;) en niet per post zoals je baas dreigt, wij hebben niets te verbergen dus gewoon online ;)

      GrTzzzz ;)

      Verwijderen
    2. Ik waarschuw maar in het voren dat dit anders uit gaat pakken. Diverse logboeken wijzen uit dat Defender tesamen met Richard van Arkel werkt.
      Bovendien is Martijn van der Hoef teruggekeerd op alleenretail.org wat meer dan gunstig is ;)
      Die tracker stond al in het negatieve maar nu natuurlijk helemaal en dat geldt niet alleen voor die tracker maar voor alles erop en eraan vrees ik.

      De tracker-loopbaan van de vrouw van Richard, Maartje van Arkel- van Hees en de neven-activiteiten van Richard van Arkel op andere trackers, ondertitel-comunities en andere sites vaak in gezelschap van Polarbeer, de eigenaar van Alleen retail maken het plaatje meer dan compleet.

      Het verloop in personeel is nergens zo groot te noemen als op Alleen retail en wie ik daarvan spreek die schamen zich meestal de ogen uit de kop dat ze daar deel aan hadden. Van personeel wat bewust en met volledige kennis toch in die staff blijft of er zelfs terug keert is in ieder geval één ding zeker:
      Zij hebben niets tegen kindermisbruik en werken overal aan mee voor een rang op een tracker....
      Zoals TW al zei dat is nou precies het soort wat in de haast een slechte proxy neemt om te zoeken waar ze kinderporno kunnen vinden....


      Ik zag dat iemand beweerde dat het ooit leuk was....
      Wat was er zo leuk aan? Het vanaf het begin liegen en bedriegen of het opbouwen van een contact en vertrouwen om er later misbruik van te maken? Niet iedereen is blond en wil gezien worden als een hoer blijkbaar maar de staff van Alleen retail bestaat uit niets anders dat is wel duidelijk.

      Ook alles van de voormalige forums Torrentstart, Hotsspots en enkele kleinere sites die last ondervonden van deze kliek is inmiddels door vrijwilligers "in ere" hersteld en "voor nageslacht vastgelegd".
      Dit was een hels karwei omdat wel eens gewerkt moest worden met gehackte databases en deels ontbrekende php. Deze vrijwilligers verdienen het even in de aandacht gezet te worden voor hun inspanning en de leiding van die project willen ze zelf op gepaste wijze bedanken.
      Eén ding is echter al zeker. Deze talenten in de dop gaan hun kennis en tijd zeker niet verspillen aan de trackerwereld ;)

      Verwijderen
    3. Tja ik vind het ontzettend jammer dat dit zo moet maar openbaar kindermisbruik op trackers moeten wij allemaal tegengaan.
      Het is voor velen van ons een hobby om een tracker te runnen of ervoor bezig te zijn en dat moet zo kunnen blijven. Deze trackers en deze personen echter zorgen al vele jaren dat er de klad in is gekomen. Wij willen hier niets mee te maken hebben. Waar dit over gaat zijn de torrentsites Alleen Retail, Extreme Torrents en Happy Releases. Het is bekend dat zij stalken en bedreigen tot het uiterste maar niet alle trackers zijn hetzelfde!
      Het is niet voor niets dat de meeste van ons zich van die trackers op afstand houden. Die zijn al jaren op dezelfde toer bezig en wij krijgen de slechte naam ook door hun!
      Het moet ophouden en als dat moet door naw te noemen van staff en leden dan moet dat maar. Die kunnen ook googlen net als jij en ik en de verantwoording ligt nog altijd alleen bij jezelf.

      Verwijderen
    4. VERANTWOORDING oei dat is een vies woord in de trackerwereld hoor whahahahahaha
      kinderfilms downen om verantwoording te ontlopen en meer tijd voor pc-leventje te dieven komt meer in de richting ;)

      Verwijderen
    5. stelen ;) ze pleuren de kids voor de tv met dvds zodat ze zelf ongestoord kunnen computeren ;)
      de tijd van de kids stelen ;) in die tijd hadden ze persoonlijke aandacht kunnen krijgen van ze maar dat vinden ze maar lastig ;) tracker gaat voor he ;)

      Verwijderen
    6. tsjaa kids krijgen die je eigelijk niet wou, relatie op de klippen en wat allemaal te beleven valt op het internet ;)
      gratis porno gratis vermaak zo lekker goedkoop letterlijk en figuurlijk ;)
      ze hebben het zelf niet eens door en dat wordt nog veel erger met de volgende generatie, de twitterjunks komen eraan ook al zoiets ;)
      zij kunnen doen wat ze willen denken ze maar de kids zijn altijd de dupe ;)
      ze hoeven toch alleen maar naar hun voorbeelden te kijken he ;)

      welke ouder corrigeert dat nog denk je;) die op trackers al zeker niet, stel je es voor haha kijk jongen ik ben eigenaar van die tracker daarvoor misbruik ik de mensen en bedreig ze. ik chanteer ze als ze niet doen wat ik zeg en ik zet leugens over ze op internet en als dat niet helpt doe ik dat van hun hele familie
      ja jongen ik spoor hun hele familie op en ga ze bedreigen en ik ga ultimatums stellen van dan en dan doe je dit of dat en anders ga ik mails versturen en ik ga de fotos van je kinderen op internet zetten en ik ga mijn persoonlijke personeel jouw kinderen laten bedreigen met verkrachting als jij niet doet wat ik wil
      en zo mijn zoon wil ik dat jij het ook gaat doen want alleen zo bouw je een tracker op en run je die
      een zwerm criminelen komt ervan waar je noodgedwongen wel u tegen moet zeggen ;)
      respect dwing je niet af maar die kids moeten wel een heel sterk karakter hebben willen het niet dezelfde losers worden als hun ouders ;)
      ennuh ja dat is de volgende generatie, de toekomst ;)
      de volgende generatie polarbeertjes, van arkels, van hoefs en van heesjes en extreme pikkies ;)
      verkrachters, dreigers, chanteurs, oplichters, misbruikers, leugenaars tot en met..

      moet ik mijzelf corrigeren: kids van normale ouders zijn in die ogen altijd de dupe. dit tuig zelf wordt vanaf de geboorte gehersenspoeld en hun karakters zijn gezien waar ze vanaf stammen niet sterk genoeg om daar iets aan te willen, erfelijk belast ook nog naast hun toekomst al door pa en ma uitgestippeld op het net ;)

      Verwijderen
    7. Trackers zijn illegaal, sorry maar dat weet iedereen.
      Een kind bedreigen, welk kind dan ook, heeft niets met trackers te maken. Ga je over tot het ontoelaatbaar uiterste zoals het bedreigen van een kind, dan is dat een persoonlijke kwestie en persoonlijke kwesties hoor je niet op een openbaar internet op te lossen.
      Maar deze helden van trackereigenaren die wel kinderen durven bedreigen en die kinderen met naam en foto op het internet durven zetten en hun hele gevolgen durven opstoken om diezelfde kinderen met hun mee te gaan bedreigen tot dreigen met verkrachtingen toe, die helden durven zelf niets.
      Ze dreigen veelvuldig met aangiftes die niet komen. Die aangiftes komen nooit want het zijn die trackereigenaren zelf die illegaal bezig zijn en niet die kinderen en zelfs niet die relaties waarmee ze die kinderen in verband willen of proberen te brengen ;)

      Het forum Hotsspots was niet illegaal bezig zoals deze eigenaren. Het forum Hotsspots had ook helemaal geen trackers zoals deze eigenaren zo graag wilden beweren. Het forum Hotsspots werd echter wel al gehacked voordat het officieel geopend was en dus nog niemand ervan af wist lol. De hacker was, hoe kan het ook anders Polarbear, de eigenaar van Alleen Retail.

      Hotsspots was het eerste forum voor trackers door trackers met die slogan. De sites die dat daarna overnamen gaven daarmee zelf al aan er geen snars van begrepen te hebben.
      Hotsspots is daarin altijd uniek gebleven kunnen we wel stellen. Het is het enige forum voor trackers geweest zonder trackers in eigen beheer èn heel belangrijk, waar trackers en leden inspraak en medezeggenschap hadden.
      Deze voor de trackerwereld uniek te noemen opzet was mede te danken aan de staf die voor een groot deel van het alom gewaardeerde Duken afkomstig was.
      Met recht werd het team achter Hotsspots gezien als een team van grote klasse en welke tracker met ambities wilde een dergelijk team niet achter zich hebben staan. ;)
      Polarbeer en Extreme deden daar moeite genoeg voor net als een paar van de kleinere trackers. Ze hadden zich die moeite kunnen besparen bij een forum waarvan één van de regels was niet direct betrokken te raken bij trackers.
      Het leuke ervan is dat enkele trackereigenaren en fans die regel niet echt wilden begrijpen en hun vruchteloze pogingen tot infiltratie nu voor een uiterst vermakelijke manier van ontspanning zorgen op de sites van Sacha.

      Ik vermoed dat dat de voornaamste reden is dat men niets meer van deze eigenaren hoort. Ze weten zelf welke bewijzen Sacha kan hebben en dus ook wel zal hebben. Ze weten zelf hoe fout ze zijn geweest en nog zijn.
      Ze kunnen niet inschatten wie meewerkt aan de informatie op Sacha's sites dus ook andere trackers vertrouwen ze niet. Extreme durft niet meer op zijn eigen blogs te komen omdat hij vermoedt dat Blogger gegevens doorspeelt aan Sacha en dat is misschien ook wel terecht zo gedacht ;)
      Een ander belangrijk punt zijn deze blogs waar iedereen kan lezen en naar wens al dan niet publiek kan reageren. Een forum op een server was nog te intimideren door deze eigenaren maar hier hebben ze geen enkele invloed.
      Vanzelfsprekend proberen de eigenaren hun staff zoveel mogelijk weg te houden van de blogs en voor onmondige volgzame types zal dat wel werken ;)

      Al met al zie ik nog wel hoop voor de nederlandse trackers als ze de foute sites en foute moraal helemaal links kunnen laten liggen. Als ze het maar eens af kunnen leren die zogenaamde grote trackers na te lopen als een domme kudde blatende schapen dan komt het wel een keer goed maar evengoed jammer van alle verspilde tijd en alle gevallen dooie trackers, openbare naw enz. Dat had heel anders gekund ;)



      Verwijderen
    8. hahaha zo waar is dat. tof van polarbeer was een flop. het forum torrentwereld van polabeer daar kreeg je meteen een ban als je iets tegen retalin of thc neerzette ;)
      dat was van hun en torrentstart was hetzelfde, dat was ook van owners en een beetje dezelfde owners als het torrentwereld forum nu is, allemaal dezelfde meelopers en kwijlballen ;)
      extreme heeft verschillende forums waar zelfs niemand iets van weet en ook niet komt. fastjuh had verschillende forums die net zo snel weer weg waren.
      marconist' forum is weg, wildest' forum is weg, torrentwereld is een hangplek voor gamers, o en amazing hahaha daar hoef je niks over te zeggen he met haar kerstbeertje waarvoor ze haar team in de steek liet :puke:
      ja dan is hottie een heel ander type ;)
      en Sacha's is toppie en ik moet vreselijk lachen zo vaak daar
      wat vreselijk jammer dat die egotrippers van owners en die nablaatschapen dat nu allemaal moeten missen nanananana XD
      tja dan had je maar eerlijk moeten zijn en geen mislukkeling eerste klasse XD

      Verwijderen
    9. retalin whoehahhhahahahahhhaha klasse hahhhahaha

      Verwijderen
    10. ach als je kinderen misbruikt om je zin door te drijven dan ben je zelf niet beter bezig als een kind toch, een kind met een achterstand..

      Verwijderen
    11. Het kan ook aan de omgeving liggen. Zijn de vrouwen in hun directe omgeving met een hoeren-moraal dan verwachten ze dat waarschijnlijk ook op internet ;)
      Zijn ze zelf als kind misbruikt dan vinden ze dat misschien wel normaal ;)
      Het is zo gemakkelijk de schuld af te schuiven op de ouders of vrienden of omgeving ;)
      Iets goeds hebben ze in ieder geval niet meegekregen waar vandaan dan ook anders zouden ze zich zo niet gedragen.

      Verwijderen
    12. hahahaha Nou de vrouwen op alleen retail zijn beslist met een hoeren-moraal. dat is in ieder geval één vaststaand feit lol.

      Ik kan me trouwens helemaal voorstellen waarom je met zoiets helemaal niets zou willen beginnen, het niet eens zou willen overdenken hahahaha

      Sex hebben. Na afloop neemt meneer met zijn mobiel op hoe jij je aankleed en dat zet hij op zijn tracker. Tof toch, dat is pas vertrouwen hahahahaha totdat het 'uit is' ;)
      Nee bedankt hahahahhahahahah

      Verwijderen
    13. tja dat was dus een van zijn sletten. monica emmen striptease hahaha hij zette het op zìjn tracker maar op hààr account ;) niet te vergelijken met dat andere, dat was puur chantage en dat is het nog zolang het daar staat.

      Verwijderen
    14. Een andere slet was Gothica alias Anita den Enting, zij upt bij hem en hij bij haar looool net even toegevoegd, have fun dames en heren ach en nog een stukkie triganda voor de liefhebbers, ja nog één hahahaha ;)

      Verwijderen
    15. ach gut ach gut en ik was nog niet van mijn verbazing bekomen dat polar tegen hottie zegt niet meer gebruik te willen maken van de "diensten" van zijn ex nu hij contact met hottie heeft en dat hij dat toch niet zo netjes vindt........... zal wel te druk zijn geworden met al die andere snollen op de achtergrond hahahahahahah
      hottie, amazing, trigi, senna, komen er nog meer bij en is er wel één bij die hij ooit eens heeft ontmoet lollll
      wat een gore psychopaat zeg pfffff

      Verwijderen
    16. eh ja lucifera dus en op pirateneiland easythebest en happy lol was dezelfde tijd ook ;)
      nogal voorspelbaar ook of moet ik zeggen doorzichtig ;)
      het is gewoon altijd een loser en leugenaar eerste klas geweest die zich mooi voor probeert te doen en de mensen die hem doorhebben zwart probeert te maken, andere story is er niet XD

      Verwijderen
    17. Uhm ja het type dat na een regel msn al beslist dat dat zijn toekomstige ex is.... waarschijnlijk heeft hij nog nooit een vrouw gehad, inderdaad alleen hoeren maar goed. 40 jaar en vrijgezel zet toch al de nodige vraagtekens ;)
      Neem daarbij de onzin die hij zelf idd rondbazuint over exen die hem niet kennen en kinderen waarover hij de voogdij zou hebben ;) dan is het plaatje van deze gast compleet.

      Verwijderen
    18. natasja ook nog hihi

      waarom zou een moeder voogdij afstaan aan een pc en drankzuchtig gemeen kreng trouwens? dan is ze niet goed wijs.
      en waarom natasja uit willen proberen om te weten te komen hoe de sex is met een dikke zwangere buik
      waar was die zogenaamde mamm van zijn eigen kind dan al die tijd ;)
      nog meer lulverhaaltjes rukbeer?

      oh saturnus kan er ook nog bij
      daar had hij een weekend hotel voor geboekt hahahaha
      die kwam ook al niet opdagen ;)
      frustiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahaha

      Verwijderen
    19. lara lara lancaster voeg ook maar toe inclusief gefake bij d'n henk ;)

      Verwijderen
    20. lara lariekoek, de rumdame? hahahaha
      wonder zeg dat die doehetzelver nog steeds vrijgezel is
      deze of gene heeft hem zeker al van zijn mannelijkheid afgeholpen hahahahah wat een lozer

      Verwijderen
    21. Ach ja soort zoekt soort..
      Kwestie van aanvoelen en buitensluiten XD

      Verwijderen
  45. oef vrouwtjes die hun instinct volgen woow
    ik denk dat ruudje daar een nog grotere hekel aan heeft , dat mogen ze alleen in bed en in ondergeschikte positie met de nodige tikken

    laat maar, ben geen sm-slaafje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ach ja die kun je ook nog aan het rijtje toevoegen, ik ben alleen haar naam even kwijt en volgens mij is ze ook alweer weg van retalin hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Door de jaren heen zijn het steeds dezelfde namen die in opspraak komen. Het zijn ook steeds dezelfde namen die forums en andere trackers van kant maken. Het meest opvallende in torrentland is dat ze het maar laten gebeuren. Ze laten het maar over zich heen komen. Aan de andere kant zitten ze wel als kleine kinderen te zeuren over samenwerking tegen Brein.
    Ik heb het wel gezien. Van mij mogen ze allemaal in hun eigen stront verzuipen want het is niet meer dan een stelletje kontenkruipers en nalopers stuk voor stuk.
    Een kind kan zien wie de blogs maakt waarop die kinderen bedreigd worden. Voor de blogs waren er andere media waarop meer dan genoeg over bepaalde eigenaren te lezen viel. Wie dergelijke zaken nu nog ontkent en wil beweren er niets over geweten te hebben is een waardeloos persoon en niet meer of niet minder.
    Dat zijn de grote slappelingen en huichelaars die de trackerwereld vertegenwoordigen. Zij staan in mijn lijstje naast de viezerikken die googlen waar ze kinderporno moeten zoeken.
    Er is geen onderscheid meer en dat is erg genoeg.
    Ik heb een tracker en een goede en die hou ik in het reine.
    Op mijn tracker komt geen "" van Retail of Extrem of Happy. Ik geef ze hoogst persoonlijk aan bij een Stichting en verzoeken om kinderporno belanden rechtstreeks op Justitie.

    Hoe je een tracker runt lig nog altijd alleen aan jezelf. Ik ben de enige eigenaar en geen upper of andere staff beslist voor mij hoe ik het doe. Ik loop geen andere trackers na en heb geen partners staan. Ik heb geen gezeik aan me kop en een eerlijke tracker, een aanrader XD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. tja sebastiaan zou zeggen AMEN ;)
      maar die waait ook overal tegenwoordig hahaha

      Verwijderen
    2. Dat zeg ik. Hard roepen heeft geen waarde. Niet blaten maar respect tonen voor mijn en dijn, normen en waarden. Kwaliteit, geen kwantiteit. Ik koop niks voor blaatschapen, ik wil hersens die meedenken en productief zijn, die niet alleen vertrouwen wekken maar ook te vertrouwen zijn.
      Zeg eens eerlijk, vind je dat dààr ;)

      Verwijderen
    3. hahahahaha nee niet in de trackerwereld dat klopt.
      ik weet wel waar je het ooit kòn vinden maar die hebben hun werkterrein drastisch verlegd helaas.
      goede nl trackers zijn niet meer te vinden en als ze voor de verandering eens goede hulp krijgen gooien ze het zelf nog overboord dus who cares.
      ze tekenen voor hun eigen ondergang zo, daar vragen ze zelfs om dus laat ze lekker achter hun idolen aan hobbelen tot hun einde komt hihi dat is toch al meeste tijd al door hun eigen idolen zelf die ze ergens aangeven of hun host inlichten.. zo sterk zelfs dat ze maar een hartje of een roosje teveel hoeven te zien en ze al finaal over de rooie gaan ;)
      het is een grote komedie geworden met idd al jaren dezelfde hoofdrolspelers, de bekende bijrolletjes en de diverse wisselende figuranten die hun tekst niet kennen en de boel per abuis maar geheel volgens voorspelling verraden ;)
      lachen en huilen tegelijk is wat er over is van de nl trackers. lachen om de vele stommiteiten en hoe ze zichzelf voor paal zetten, huilen om het niveau en nog meer huilen omdat er ook nog bij zijn die daar nog trots op zijn..
      er is geen niveau meer. bedreigingen en chantage horen helemaal niet thuis op een torrentsite. personeel wat daarvoor beloont wordt met een rang en niks uitvoert op een tracker hoort daar gewoon niet.
      owners die op een grotere tracker uppen doen dat omdat ze protectie willen, ontzettend zwak. de partnerschappen zijn zo mogelijk nog zwakker maar ze willen ergens 'bijhoren'.
      een nieuwe tracker bij een hosting wil misschien helemaal niets met die partners te maken hebben maar komt wel met de gevolgen te zitten omdat de hosting niet het lef heeft op eigen benen te staan.
      zo is het en niet anders. ze moeten meekruipen of ze willen of niet en dat is geen niveau, niet te spreken over banlijsten uit het jaar nul die ze hanteren terwijl providers noodgedwongen ip's voortaan direct doorspelen.
      ze begrijpen het gewoon niet omdat ze totaal gèèn benul hebben hoe het allemaal in zijn werk gaat. ze begrijpen niet eens iets van wat elke 6de groeper verplicht moet leren: internet en google, dat is het niveau tegenwoordig en de bestaande forums specifiek voor trackers zijn nog een graadje erger ;)

      Verwijderen
    4. Mee eens. Vooral Torrentwereld.nl is een schandplek voor de torrentwereld geworden maar dat was te verwachten na het vertrek van TorrentLady.
      Volgens de eigenaar Ed Berends zijn ze goed bezig. ;) Ik zou Ed Berends willen adviseren Torrentwereld.nl dan maar om te dopen tot Gamewereld.nl of Moppenwereld.nl.
      Na één maand afwezigheid waren dat de enige onderwerpen met nieuwe posts dus Torrentwereld.nl is een beetje te hoog gegrepen Ed.

      Verwijderen
    5. lol torrentwereld is voor een groot deel het oude bestuur van torrentstart, dus daar hokken bollejan lucky lucifera boes om in trackers te spreken torrentplaza, lucky, ohja de partners die een stuk terug staan hahaha ik hoef ze dus niet allemaal op te noemen :P
      dat is bijna dezelfde kliek als toen op torrentstart en met dezelfde moraal alleen doen ze 'het' nu stiekum in een voor gewone leden afgesloten deel van hun forum.
      groepjesvorming hihi en die beslissen heimelijk ook over serverbans enzo waar je zelf niks over te lezen of te horen krijgt. dus ook iedereen van die kliek kan zomaar iemand waar die de pik op heeft een serverban geven zonder dat daar iets over bekkend is
      zo doen laffaards dat he ;)
      dat is torrentwereld.nl hihi
      ik heb wel betere forums gezien ja dit is geen forum ;)

      Verwijderen
    6. o jee dat wordt weer veel werk om uit te splitsen lol
      dat krijg je nou met die slappe figuurtjes op forums die zelf trackers hebben: verstrengelde belangen whoehahhahaha
      alleen voor de blogs zouden ze dat al niet moeten doen hahahahhhahhahahah
      zonder dat en zonder flauwekul: zijn zulke mensen nog geloofwaardig? ;)

      Verwijderen
    7. Denkdenkdenk ;) Zijn ze dat wel eens geweest? ;) Kun je dat überhaupt vragen over mensen waarvan je weet dat ze net zo gemakkelijk van de zogenaamde goodwill van de ene eigenaar over stappen naar de andere met hetzelfde gemak als ze in een andere trein stappen ;)
      Deze mensen zijn niet geloofwaardig, dat is wel het minste waar ze zich druk om maken. Ze willen macht en lukt ze dat niet alleen dan vormen ze een groep om die macht te krijgen. Die groep hebben ze nu en om die te besturen gebruiken ze Torrentwereld.nl. Dit doen ze natuurlijk in het afgesloten scriptersdeel anders krijgen ze teveel commentaar.
      Zo werkt dat met trackerforums en alleen met dat doel hebben bepaalde owners zich daar in de staff gewerkt.
      De eigenaar was natuurlijk dolblij want hij is een n00b die zelf niets kan dus Jan script nu voor hem. TorrentLady, eigenaar no 1 was te eerlijk voor hun plannen dus die moest eruit gewerkt worden en nu zijn ze "goed bezig" zonder tegenwerking dus want Ed Berends, eigenaar no 2 is een slappeling die toch niets durft te zeggen ;)
      Op een aantal andere fora is een dergelijke infiltratie nooit mogelijk geweest en daarom moesten die verdwijnen. Op TorrentLady's nieuwe forum zal ze dat ook niet lukken want die kent die personen inmiddels goed genoeg om er niet in te trappen ;)
      Dat kon nog wel eens wat leuks worden als ze de kinderziektes overwonnen hebben maar Torrentwereld.nl kun je definitief afschrijven als forum.....
      Hangplek voor uitgerangeerde owners past beter Edje ;)

      Verwijderen
    8. Ach heerlijk toch dat wereldje
      Peuterklasje is er niets bij
      Alleen hebben die nog meer besef van normen, waarden en fatsoen als dit zooitje ongeregeld
      En dit moeten dan volwassen personen voorstellen.....
      Niet net 18 maar rond de 40 dus...........
      Zeg nog maar een keer amen bas ;)

      Verwijderen
    9. lol bas nadert de 40 ook al en bas loopt zich de benen onder de kont uit van de ene tracker naar de andere van polartje naar michael en van micheal naar top en van daar weer naar de volgende pfffff ;)
      dat gaat moeilijk worden dadelijk met die rollator en met de zuurstof op zijn rug want die types roken meestal ook nog als een ketter ;)
      ren bassie ren anders pakken ze weer een tracker van je af schat ;)

      Verwijderen
    10. Hmmmmm en je weet zeker dat er types zijn die aan dat hobby hebben ...... als al die gasten nu eens een hond krijgen van ons asiel lol
      Wij hoeven de honden niet af te laten maken, die gasten worden niet afgemaakt en ze maken zich voor de verandering eens nuttig, is dat niet iets?
      Een hond moet je minimaal drie keer per dag uitlaten dus ze hebben èn afleiding èn komen weer eens in beweging èn in de buitenlucht èn ze hebben aanspraak .......
      sociaal contact life weet je wel
      alleen oppassen als ze zelf gaan blaffen ;)

      xxx Ilona

      Verwijderen
  48. Wat is dit leuk zeg!
    Ik meld nooit ergens aan maar nu heb ik het wel gedaan, stout hahaha Ik kon het niet laten om het sfeertje wat er af en toe doorheen schemerde, iets van oude gezelligheid en lekker gekken tussen alle sores door. Het is toch wel heel erg herkenbaar als ik het zeggen mag en heel erg welkom in deze zo sombere wereld! Onze roots zijn er weer! Ga a.u.b. nog heel lang zo door please please please!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een invloed één eenvoudig en bescheiden persoontje toch kan hebben hè ;)
      Welcome back Emmetje, je gaat er nog wel meer terug vinden, die roots houden hun aantrekkingskracht vrees ik, ;)

      Verwijderen
    2. Heey M, de roots zijn nog in takt hoor en dat stopt ook niet. Dat peperkoekverhaal kun je vergeten meis, als deze roots eenmaal in je zitten kom je er nooit meer vanaf XD

      Verwijderen
    3. Klopt het is erger als HIV pop ;) ONUITROEIBAAR hahaha, het ergste virus van het millenium, het normen en waarden virus hahahahaha
      Het is niet overdraagbaar door sex voordat we hier ook nog orgiën gaan krijgen ;)
      Je krijg het ook niet van huis mee zoals dat sneetje peperkoek ;)

      Verwijderen
    4. Nee eigenlijk is roots ook een heel verkeerde naam ervoor. Roots slaat op je ouders en voorouders en volgens mij heeft het daar weinig mee te maken, tenminste als je kijkt naar je ervaringen met bepaalde personen dan geloof ik dat niet zo.
      Ik denk dat het meer te maken heeft met je eigen ikje en hoe dat in elkaar zit. Sociale mensen voelen zich hier eerder aangetrokken als asociale egoïsten. De bereidheid om te helpen merkt je hier ook veel eerder. Het moet binnen in je zitten, je eigen gevoel en als ze dat faken merkt je dat inderdaad ook meteen XD
      Het heeft niets met je oude lui te maken maar met hoe jezelf bent en hoe jezelf diep van binnen voelt, ook niet hoe anderen over je denken of wat die in je willen zien.
      Deze roots die hier naar toe trekken kun je niet faken
      dat heb je of je hebt het niet XD

      Verwijderen
    5. Juist, met wat je zelf van je leven wilt maken en hoe je met anderen omgaat, met mensen, dieren en de natuur, waar je om geeft en waar je verantwoordelijkheid voor op je wil nemen, beknopt: of je sociaal bezig bent of niet dus eigenlijk lol...... en dat kun je idd niet faken hahaha en het trekt idd heel erg aan als je 'soortgenoten' opmerkt, ook dat ;)
      Dat is gewoon fijn en geeft een prettig gevoel. Bij fakers blijft er toch altijd een spoortje wantrouwen knagen ook als je dat niet wil....
      Het zit in je aard denk ik, iets in je genen wat je niet van je stamboom hebt maar van een hoger iemand ergens boven de wolken die jou dat gunt.... iemand die denkt dat jij dat waard bent en hoopt dat je er iets goeds mee gaat doen...
      Een gift waar je heel erg trots op mag zijn en die niemand van je af kan nemen......
      Geluk wat je mag delen...
      Weer eens iets anders als verplicht torrents delen ;)

      Verwijderen
    6. Begrijp me niet verkeerd hoor......
      Ook wanneer je een spoortje achterdocht blijft voelen kan iemand toch nog de moeite waard zijn. Mensen kunnen veranderen mits ze dat zèlf willen...
      Mensen kunnen een imago opgebouwd hebben dat niet bij ze hoort maar er komt altijd een moment dat ze eerlijk tegen je mòeten zijn voor jouw eigen gevoel en passen ze bij jou dan voelen ze dat moment zelf net zo aan als jij en kom je er vanzelf achter hoe ze in werkelijkheid zijn...

      Verwijderen
    7. nou ja ik ben het er wel mee eens hoor maar je hebt van die gasten die alles aan elkaar liegen en waar je nooit hoogte van krijgt en die vooral in de torrents bemoeien
      die verprutsen het overal voor andere die er aleen maar hobby en plezier in willen hebben

      Verwijderen
    8. Waarom besteed je dan nog aandacht aan hun? Je gevoel waarschuwt je dat je ze niet kunt vertrouwen. Verspil je energie dan niet daaraan maar richt je op iets anders wat wel de moeite waard is...

      Verwijderen
    9. ja dat snap ik wel maar het is gewoon niet fair zoals sommigen denken invloed te hebben en zoals ze voor anderen hun hobby verzieken. die blogs zijn niet het enige wat ze doen. ze hacken ook sites, dossen, geven mensen die niet naar ze luisteren aan bij hun provider en ze gaan maar door. ik weet wel zo spelen ze de baas maar dat kunnen ze alleen omdat ze overal nog de baas zijn.

      Verwijderen
    10. Wat je nu zegt klopt niet helemaal. Die mensen zijn alleen daar de baas waar anderen ze de baas làten zijn. Ze hebben geen invloed alleen daar waar anderen hun die invloed geven. Hoever ze daar de kans krijgen een hobby te verzieken ligt aan die andere mensen zelf.

      Jij hoeft je daar niet druk om te maken en zou zoiets jou overkomen dan licht je een van de blogs in. Zij hebben de taak op zich genomen mensen die slecht behandeld worden bij te staan en te helpen. Torrentwereld wil dat doen voor trackers en leden van trackers. Geef hen door wat jou dwars zit en ga verder met jouw ding. Je kunt het afschuiven dus waarom zou je die kans niet nemen vooral omdat het niet alleen jouw probleem is.....

      Verwijderen
    11. ja dat weet ik eigenlijk ook niet. eigenlijk is dit niets anders als een forum maar dan een zonder lage en hogere leden. thx :D

      Verwijderen
    12. Je kunt deze mensen vertrouwen.
      Wij hadden 9 jaar last van vervelende buren die ons bedreigden, stenen en andere voorwerpen naar onze huisdieren gooiden, onze tuin vernielden en akelige verhalen over ons vertelden.
      Ik heb hulp gevraagd op een andere blog en wat blijkt. Onze buren blijken ook last te veroorzaken op andere sites en ze bedreigen ook andere mensen. Ze blijken ook te downloaden op trackers die niet zo goed bekend staan om hun genre.
      Wij dachten dat onze buren het alleen tegen ons hadden maar het blijken heel nare mensen te zijn op heel veel sites.
      Wij hebben een paar heel eenvoudige tips opgevolgd die wij kregen van Internetoplichters en van de mensen van dit blog. Het was zo simpel en toch trapten onze buren erin en zijn wij van hun af. Na 9 jaar ellende door hun is alles in 2 weken tijd opgelost voor ons en andere mensen dankzij de goede mensen op dit en het andere blog. Waarom zou je het niet proberen en het is ook nog gratis. Wie helpt je tegenwoordig nog zonder er iets voor terug te willen? Je bent gek als je er geen gebruik van maakt.

      Verwijderen
    13. Zo werden wij lastig gevallen door kennissen die ook in de stad wonen en waar we wel eens mee opgingen. Ze hadden iets nieuws wat ook wel eens iets voor ons zou kunnen zijn.
      Ik had er niet veel zin in maar uit beleefdheid zijn we toch maar gegaan. Ze probeerden ons die avond te strikken voor marketing en sindsdien blijven ze aandringen.
      Wij zijn er nog niet helemaal vanaf maar ik heb er veel vertrouwen in. Wij hebben al vernomen dat meer mensen soortgelijke klachten hebben en wij hebben ook al een site gezien over FM-Group verkooptechnieken en oplichting waar het bij ons ook over ging.
      In het begin had ik weinig hoop maar na ons eerste gesprek worden wij dagelijks op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ze komen heel positief over op ons. De mensen zijn erg behulpzaam en weten volgens mij goed waarover ze praten. Van een vergoeding willen ze niets weten wat ik wel apart vond maar het zijn allemaal vrijwilligers die dit als hobby doen heb ik begrepen.
      Ik was nog niet zover dat ik ons probleem op een site wilde zetten dus voor ons kan dit de oplossing zijn, ik wil het graag een kans geven.

      J. Baakmans

      Verwijderen
    14. Dat mailsysteem werkt werkelijk perfect hahaha.
      Joke de mensen die jullie lastig vallen zijn in rang net één stapje lager in de FM-Group hiërarchie als de mensen van de post op dit blog boven je. Als je wil breng ik jullie in contact om ervaringen uit te wisselen, dat kunnen we regelen via mail.
      Ik kan je met de hand op mijn hart beloven dat deze hele kwestie voor het eind van dit jaar van de baan is en dat deze mensen dan het fiatje verdient met hun oplichting verder zelf maar af moeten betalen ;)
      Namens ons ook bedankt voor de complimenten, daar doen we het voor :)

      Verwijderen
    15. dat ken ik ook lol
      namaak parfum namaak cosmetica en sinds kort ook namaak schoonmaakspul.
      het wordt in dezelfde fabrieken gemaakt als de echte merken maar het is de door de merken afgekeurde kwaliteit waar fm dan een eigen etiket op plakt.
      het is tegen de wet maar zolang er geen aangifte komt doen ze er niks aan. net zoals je geen merkkleding mag invoeren vanuit turkye zeg maar lol
      dat is ook oplichting
      en het is multi level marketing wat te vergelijken is met gokken en dat mag ook niet
      eigenlijk is het dubbel strafbaar maar iedereen weet wel hoe het werkt met de nederlandse wetten denk ik ;)

      Verwijderen
    16. Tja die kopen het afval in grote partijen voor een cent op en maken er grote winst op natuurlijk, eigenlijk zouden de grote merken daar zelf iets aan moeten doen maar dan lopen ze weer grote kans hun fabrikant kwijt te raken dus ze zullen het wel moeten accepteren, maar daar zal ook wel weer een compensatie tegenover staan. Het is overal zo corrupt joh daar helpen geen wetten en besturen meer aan, die doen zelf net zo hard mee. Tot burgemeesters, regering en koningshuis toe dus ;)

      Verwijderen
    17. lol en mensen pushen met een Fiat, dat klinkt toch wel iets anders als kredietpunten en donorschap zolang je in de staff zit hahahahahahah wat doen we hier eigenlijk nog hahahaha

      Verwijderen
    18. Tja als je erop staat, illegaal uploaden voor mensen die me eigenlijk geen zier interesseren, lui achter de vodden zitten om te doneren, sjoemelen met ratio's als ze niet bevallen en aangeven als ze te erg worden... zoiets ;)

      Die Fiat is ook nog legaal verdient he ;)

      Verwijderen
    19. legaal ja maarja ook wel oplichting
      net wat je geweten aan kan hahahahaha
      voor gek sta je bij allebei dus who cares ;)

      Verwijderen
    20. Ehum op een tracker is het nooit het personeel dat er iets aan verdient, altijd de eigenaar ;)

      Verwijderen
    21. haha die worden anders ook flink omgekocht met seedboxen en er zijn er zelfs die hele pc's, lingerie en gratis weekendjes weg geven hè, wel ff goed geïnformeerd zijn ;)

      Verwijderen
    22. Ik ben goed geïnformeerd. Dat geven ze alleen uit als ze er een gat in zien aan de voorkant wel te verstaan, waar ze aan spenderen om er gebruik van te kunnen maken als je begrijpt wat ik bedoel ;)

      Verwijderen
    23. whoehhahhahahaha je hebt gelijk hahahahahhhaha
      al heb ik van een toch vaker gedacht dat ie zo gay was als ik weet niet wat
      maar Sacha loste dat op: zijn kontgat is te krap vindt ie zelf whoehahhhahahahaha

      Verwijderen
    24. gesprekkies op haar site wakkere
      Sas en trackers plakt niet whoehhahahaha

      Verwijderen
    25. Heren, het zal best gezellig zijn maar hiervoor is het blog niet bedoeld zei de juf ;)

      Verwijderen
    26. lol sorry, staat het bier al koud in de chat juffie :)

      Verwijderen
    27. Altijd praatjesmaker, dat weet je toch :)

      Verwijderen
    28. schatje... oude mannen zuchten, wij toch niet ;)

      Verwijderen
    29. Daar heb ik nog nooit aan gedacht maar je hebt helemaal gelijk met die oude mannen haha. thx xxx

      Verwijderen
    30. Tjezes rust, TW wat doe je me aan :S

      Verwijderen
    31. ik zou een Fiatje eisen als schadevergoeding met mooie zwarte velgen honnepon
      sorry ben al weg hahahaha

      Verwijderen
    32. Grrr wie heeft de stommiteit begaan mannen uit te vinden, we kunnen toch heel goed zonder :P
      zolang er batterijen zijn ;)

      Verwijderen
    33. heb nog een batterij voor je, 30 cm maar kan wel af en toe lekken ;)

      Verwijderen
    34. Maak hem lekker breed en probeer polarbeer eens uit lieverd, wordt beslist een succesnummertje :)

      Verwijderen
    35. whoehahahahhha jij bent ook niet op je bekkie gevallen hè stuk, we moeten toch eens afspreken life ;)

      Verwijderen
    36. Precies wat ik bedoel lieverd. Je zit op het verkeerde soort site voor een date. Slaap lekker :)

      Verwijderen
    37. Goh Nicole vanmorgen was de site nog beige en nu blauw..
      Oh ik zie het al, onze grote versierder heeft weer eens een blauwtje opgelopen hihi. Lieve Bjorn, waarom denk jij dat Alleen Retail zo BLAUW is ;)
      Goed geraden, jij mag door naar de volgende ronde hihi
      Oh en doe pornobear de groeten als je die batterij uittest ;) Hij weet wel van wie en nog blauwer kan het daar toch niet meer worden ;)

      Verwijderen
    38. Girlpower lol
      Daar zijn we weer even vanaf ;)

      Verwijderen
    39. Voor de tijd dat het duurt ;)
      Dus polarbear is gay, daar zag het ook wel naar uit met dat babyfaceje en die blozende wangetjes, ik dacht al die is op zijn minst van 2 kanten.

      Verwijderen
    40. Dat heb je mij niet horen zeggen. Ik denk eerder dat hij wat heeft zitten friemelen met zichzelf al verwacht je zoiets eerder van een puber als van een man van 40 maar met vrijgezellen weet je maar nooit ;)
      Ik kan mij ook geen voorstelling maken van de noodzaak om een getrouwde vrouw van 50 op de hoogte te stellen van het feit dat je je eigen kontgat te nauw vindt maar ik heb polarbear altijd al een heel rare gozer gevonden.
      Ik zou hem niet vertrouwen en zeker niet met kinderen en pubers, daar is hij naar mijn idee op ongezonde manier te close mee. Maar ik heb gelukkig niets met hem te maken en dat hou ik heel graag zo en zolang hij hier niet komt bestaat hij niet.

      Verwijderen
    41. Die komt wel een keer, let maar op ;)

      Verwijderen
    42. Hij komt wel regelmatig gluren hoor net als bijna zijn hele staff maar zolang ze hun mond houden heb ik er niets mee, zo had ik het eigenlijk moeten zeggen.
      Het is zoals altijd met zulke types.
      Tegen kinderen durven ze wel maar zelf dan met omwegen. Laag als ze zijn sturen ze persoonlijke gegevens door naar een andere owner waarvan ze weten dat die dat zal gaan misbruiken.
      Alles doen ze met opzet en zo dat ze er zelf onderuit kunnen komen. Zo laf zijn ze. Met omwegen durven ze en hier gluren durven ze ook maar meer niet, de helden.
      Ik vind het achterlijke types. Het zijn niet meer dan nalopers die de eigenaar van een tracker naar de mond praten. Niemand van hun heeft ooit het lef gehad zelf navraag te doen, ze hebben alleen de fantastische verzinsels van polarbeer. Over exen bijvoorbeeld die hem helemaal niet kennen. Ik ben van mening dat als je over mensen wilt kunnen oordelen je toch op zijn minst eerst moet zorgen dat je op de hoogte bent maar ik ben waarschijnlijk een grote uitzondering daarin ;)
      Deze club kan alleen nablaten zoals dat zo mooi gezegd wordt. Een eigen mening hebben ze blijkbaar niet en dat verwoordt voor mij goed genoeg welke waarde je aan dergelijke mensen kunt hechten: geen enkele.

      Verwijderen
    43. Een lang verhaal van jou wat ik heel kort zal samenvatten: het zijn nullen, waardeloze nikszeggende nullen en dat kun je niet alleen hier zien maar ook op hun eigen tracker alleen retail waar ze ook maar voor spek en bonen op een rang staan ;)
      Ach ja Defender en zwagertje Richard van Arkel weten we ondertussen wel waar die hun rangs mee verdiend hebben en de rest is geen graatje beter wed ik en dat komt ook wel een keer boven de smurrie drijven ;)
      Alles komt een keer boven want hoe dom ook, soms gaan oogjes toch een keer open al zal dat wel heel langzaam zijn hun herseninhoud peilende hihihi
      Slaap ze, het is laat genoeg ;)

      Verwijderen
    44. zucht... de kippetjes gaan op stok ;)
      rust goed uit dames want morgenvroeg kraait de haan weer ;)

      Verwijderen
    45. Ik denk dat ik morgen wel trek heb in piripiri :)

      Verwijderen
  49. Piripiri lust ik ook wel jammie
    Jammer dat één magere haan niet genoeg is voor de hele family, er is namenlijk wel een feestje te vieren denk ik met 50 blogs online ;)
    Proficiat dames, heren, boeren en buitenlui en de officiele lintjesregen komt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Sh.. en waarom is het hier altijd zo druk als je het net niet kan gebruiken?
    Dan bumpen maar als die kippen alles vol kakelen ;)

    Anoniem25 oktober 2012 12:19

    Ach Retail hahaha. Sorry hoor maar lager kan een mens niet zinken toch. Tuig, schooiersvolk, achterbuurtgayes en andere fraaie benamingen zijn nog veel te goed voor hen.

    Martijn van der Hoef uit Venray maar afkomstig uit Swolgen bijvoorbeeld. Martijn heeft een verantwoordelijke baan bij BAM Utiliteitsbouw Eindhoven. Martijn heeft een vrouw Patricia en 2 zoontjes Jort van 1 en Lars van 6. Patricia is een zus van Richard van Arkel, ook actief op alleenretail.org.
    Martijn was tot voor kort Administrator op de illegale torrentsite alleenretail.org maar stopte met zijn staff-functie toen hij zelf genoemd werd op een blog.

    Op dat blog wordt ook melding gedaan van de werkelijke activiteiten van de illegale torrentsite alleenretail.org. Activiteiten op internet die bedreigingen inhouden, chantage, misbruik en dat niet alleen van volwassenen maar ook van kinderen. Activiteiten die niet alleen op dat specifieke blog vermeld worden maar op diverse site's en over veel langere periode. Het is bovendien algemeen bekend dat de staff van alleenretail.org van die activiteiten op de hoogte is. Zo ook Martijn van der Hoef.

    Martijn van der Hoef werkt bewust mee aan bedreigingen en chantage en aan het publiceren van persoonlijke gegevens van volwassenen en kinderen op het net. En niet alleen daaraan. Ze sturen gegevens tevens door speciaal met de bedoeling dat ook andere trackers en kringen meewerken aan deze bedreigingen.

    Martijn van der Hoef is namelijk weer terug gekeerd in de staff van alleenretail.org. Blijkbaar is Martiujn van der Hoef van mening dat dat wel weer kan nadat hij familie en vrienden heeft afgeschermd op zijn persoonlijke pagina's op hyves e.d.

    http://mvdhoef.hyves.nl/
    http://www.facebook.com/martijn.vandenhoef
    http://www.linkedin.com/pub/martijn-van-den-hoef

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=157093284376644&set=a.111055305647109.24351.100002279195050&type=1&theater
    http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-prn1/41774_100001412956211_6879_n.jpg
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=388820867841675&set=s.343472222396824&type=1&theater
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=388819431175152&set=s.201188676674059&type=1&theater

    M.P.J. vd Hoef-van Arkel
    Mina Krusemanstraat 38
    5803 AR Venray

    0478-640470

    Martijn van der Hoef en Patricia zetten hun werkzaamheden in het illegale cirquit vrolijk door en persoonlijke gegevens afkomstig van alleenretail.org stonden er al als bewijs. Hierbij een klein stukje koek van eigen deeg beste Martijn en Patricia, ik denk dat het vanzelf aangevuld gaat worden, de van Arkels en de van der Hoefs zoeken nogal graag de publiciteit op zo te zien en zo heel erg worden ze niet gewaardeerd als kindermisbruikers en -verkrachters ;)
    Het verwijderen van de contacten gebeurde ook net te laat. Om de eigenaar van de illegale torrentsite maar eens te citeren: ik heb je hele familie gevonden ;)
    Minachting is nog te laag uitgedrukt inderdaad.

    Torrentwereld bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor het vervolg gelieve een paar kilometer omhoog te scrollen en de kippen niet te storen anders begint die verr.... haan ook weer ;)

      Verwijderen
    2. loool hartstikke bedankt, die post was ik net aan het zoeken voor me bloggie ;)

      Verwijderen
    3. We zijn er om elkaar te helpen he en nou muil dicht svp anders moet ik m weer opnieuw plaatsen XD

      Verwijderen
    4. ik help wel effe, zag bij sas dat ze ook op graftakken vallen ;)
      M.P.J. vd Hoef-van Arkel
      Mina Krusemanstraat 38
      5803 AR Venray
      0478-640470
      Vrouw des huizes heeft daar veel van weg ;)

      Verwijderen
    5. Welja Richard van Arkel adres geven van eigen zus met zelfde bedoelingen zeker ;) Die is te oud en ziet er niet uit man, niet dat van Arkel er zelf uitziet
      Die hebben ook niet echt vooraan gestaan bij de uitdeling as je mij vraagt hahahaha maar ze houden wel van verkrachtingsspellekes dus as je er een zak overheen trekt en er niet van moet kotsen ;)

      Verwijderen
    6. haha je verschiet er nogal van wat je in die familie tegen komt, de een nog leleker als de andere en er zitten er ook tussen die werken in de maatschappelijke dienstverlening hahaha die komen de te misbruiken kinderkes zeker aan huis brengen. ik zag zelfs een trut die werkt op Dichterbij, ene Kimm van Oijen dus die directie zal ik eens inlichten want zoiets moet niet in zon tehuis mogen werken met al die kwetsbare en gemakkelijk op te lichten puppilen en nog een bij Pantein en het Radbout, o venray is limburg dus vandaar hahaha niet aan gedacht.
      Gaan dat eens even op mijn gemakkie uitpluizen en wat hoofden in verzorgingssector inlichten ')

      Verwijderen
    7. Dan heb je een goed punt. Verzorgingssector en kindermisbruik is hot lol, mediavoer hahaha

      Verwijderen
    8. komt helemaal goed :P

      Verwijderen
    9. Vrouw des huizes van de Hoef is denk ik niet helemaal gezond, zelfs een graftak ziet er beter uit :(
      Al die aandacht voor de minderjarige tieners die haar broer wil verkrachten zal wel teveel geworden zijn, 5 jaar dat weten en dan zelf ook nog een kind moeten baren van de helpende hand in die verkrachtingen is onmenselijk maar Martijn heeft het slim aangepakt.
      De vrouw hoort thuis bij de kinderen en dus heeft de vrouw ook geen eigen inkomen en is afhankelijk van een hulpkinderverkrachter. Ze heeft geen uitweg en moet wel toezien hoe haar man verder gaat met zijn aandeel in het misbruik, mogelijk zelfs van zijn eigen kinderen, want dat soort kent geen grenzen meer als ze eenmaal bezig zijn en deze al helemaal niet als hij terug keert naar het misdadigersnest

      Verwijderen
    10. Wat een vreselijk slecht excuus! Natuurlijk helpt ze haar man daarbij anders was ze daar toch helemaal niet meer.
      Denk eens logisch na, haar man en haar broer en die tracker waar zij ook wel aan mee kan werken. Er zitten er nog meer van die familie in trackers dus zo gek is dat niet.
      Die houden elkaar de hand boven het hoofd en doen er allemaal aan mee. Laag opgeleide zijn al veel vaker de nalopers en richard is maar een ltsser en zijn vrouw nog lager. Niet om het een of ander maar die hebben het benul gewoon niet, die vinden het tof dat ze ergens bij mogen horen omdat ze anders helemaal niets hebben, zeker zo'n huisvrouwtje niet wat altijd maar met kleine kinderen thuis moet zitten, die worden er echt niet slimmer op, eerder wat wereldvreemd en met een straatfobie of zoiets dergelijks haha.
      Ontzettend zielig is dat en vooral voor die kinderen die nu vereeuwigd zijn op het wereldwijde net. Zo hebben ze niet alleen vreemde kids op hun geweten maar ook hun eigen en dat zullen ze toch een keer aan ze uit moeten leggen. Ik ben blij dat ik niet in hun schoenen sta.

      Verwijderen
    11. Het stuk waarin Richard van Arkel een meisje bedreigd met verkrachting heb ik gezien en diverse stukken waarin hij bezig is op trackers en forums al dan niet in gezelschap.
      Ik heb ook verschillende stukken gezien waar hij en Polarbear proberen in te loggen op accounts die niet van hun zijn.
      Dan zijn daar de telefoongesprekken, voicemail-berichten en sms met bedreigingen door Richard van Arkel en ander personeel van Polarbear en Extreme.
      Het gesprek op msn waarin Polarbear de taken verdeelt tussen Michael Wassink, Richard van Arkel en Yannick Veldkamp is ook geplaatst dus wat komt er nog meer naast de talloze porfielpagina's, mails en msn-gesprekken waar ze nu mee aan het sorteren zijn? Dit mag hier staan want het staat toch al allemaal online maar in verband met de grootte van de blogs moet er af en toe gepland worden. Het publiek moet ook nog ruimte hebben om te reageren ;)

      Verwijderen
    12. De grootte van de blogs is niet van belang. Google past die voor ons aan. Een probleem kunnen de posten onderling zijn, de grootte daarvan is wel beperkt maar dat los je op door een vervolgpost te maken. TW heeft dat ook toegepast.
      Hoeveel informatie het is is niet in te schatten omdat er dagelijks nieuwe aanvoer is maar je moet extra ruimte vrijhouden voor enkele grote dossiers die al wel op Sacha's staan maar nog niet op blogs.
      Om het geheel wat minder zware lectuur te maken is het misschien wel een goed idee om de meest komische acts uit de blogs van Extreme toe te voegen. Zijn blunders schijnen heel erg op de lachspieren te werken hoorde ik ;)

      Verwijderen
    13. Dat zijn niet alleen zijn blunders maar ook zijn gebruik van domeinnamen van andere personen, zijn plagiaat, zijn ontzettend slechte nederlands en zijn spelling.
      Zijn misbruik van namen is hilarisch. Hij sleurt alles door de modder van advocatenkantoren tot ambtenaren in functie en de mensen wijzen òns erop dat hij dat later aan forums verwijt die al 4 jaar niets meer doen, zelfs niet meer bestaan. Het gerucht ging al dat Michael Wassink meetal pas naar zijn pc en tracker omkijkt nadat hij de nodige promille naar binnen gewerkt heeft en ik moet zeggen als je de msn-gesprekken bekijkt kan dat aardig kloppen en zijn veel fouten ook beter verklaarbaar.
      Ligt het echter niet aan de drank dan zou ik echt denken dat het kind van 6 inderdaad Michael Wassink zelf is, meer verstand en kennis kan ik er met de beste wil niet uithalen.

      Verwijderen
    14. Die indruk had ik ook. Dat zal ook wel de reden zijn dat hij niet serieus genomen wordt. Zoiets heeft natuurlijk zijn uitwerking ook op zijn tracker maar daar lijkt hij zich weinig zorgen om te maken volgens zijn staf en een eigenaar die er veel te weinig is zal zijn staf ook niet motiveren vrees ik. Het zal mij benieuwen hoelang zijn staf dat nog wil opvangen voor hem. Het is en blijft tenslotte vrijwilligerswerk en in waardering tonen blijkt Extreme ook al niet uit wat naast zijn verbale onkunde toch wel grote handicaps zijn bij het leiden van een tracker. We zullen het zien, stof te over in ieder geval voor nog 50 blogs en meer ;)

      Verwijderen